Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 15

• 59 174
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Как почиствате кухненски шкафове бял гланц?

# 106
С мокри кърпи. Ако реша да се вживея - след мокрите кърпи минавам с много добре изстискана микрофибърна кърпа, но това се случва рядко и изисква определено настроение 😂

NB За този тип покритие е забранено почистването с препарати на спиртна основа.

# 107
  • София
С парочистачка.

# 108
Е как, не тече ли вода?

# 109
Това е шега. Мебелни плочи мдф или пдч с парочистачка?

# 110
Здравейте,
пекох сладко във фурната и се сдобих с прегорял карамел.
Меглио обезмаслител и Циф не помогнаха.
Други препоръки ?

# 111

Внимавай обаче, че е много силен.

# 112
Здравейте момичета . Предложете нещо за черни плочки . Ползвала съм зеления и синия на медикс , Различни разтворими препарати за под . Обаче това бялото , което остава след като изсъхне ме влудява . Предложете препарат, масло или нещо за блясък на тия плочки .

ПС : Майка ми оцвети една чисто нова бяла тениска на брат ми . И стана светло розова , следващия път като я пусна пак стана чисто бяла . Не знам какви магични неща стават в тая пералня. Чорапите вечно ги няма , дрехите оцветени ..

# 113
Искам да кажа, че си преразгледах мнението за Вениш.
Имам един от много време, който беше в немилост, но ми се издигна много в очите, след като напълно изчисти някакви червени петна по бял суитчер на дъщеря ми, имам съмнение, че са от една червена торба от плат.
Полях петната, предварително бях намокрила суитчера, стоя повече от половин час, след което го пуснах в пералнята с прах за бяло, Максима, на 60 градуса. Не съм търкала нищо на ръка.

# 114
Предложете нещо за черни плочки . Ползвала съм зеления и синия на медикс , Различни разтворими препарати за под . Обаче това бялото , което остава след като изсъхне ме влудява . Предложете препарат, масло или нещо за блясък на тия плочки.
Аз ползвам само Viakal Classic/само този е хубав, другите разновидности не ме кефят/ и за плочките, и за умивалниците. Изглежда така: (купувам от магазини паралелен внос, мисля че е италиански)

# 115
Хубав ли е този прах за бяло пране? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-moshten-preparat-za-iskr … 058172453403.html Или Ариел е по-добър вариант?

# 116
Най-добрият на бг пазара е...

# 117
Чак пък толкова ...
Има избелители , но не е чак такъв уникат...
Особено пък на тази цена,  според мен не си заслужава .

# 118
По-добър е от предлагащите се тук, за бяло. Факт. Уникат не съм писала да е....макар на фона на другите и за такъв минава..
За мен е добър. Много.
Цената му е 8.50 в момента...ок си е.

# 119
  • Варна
Има ли сода каустик в този спрей. Никъде не мога да намеря състав..
https://sofia.parkmart.bg/hajtman-preparat-sprej-furni-skari-gril-500ml/

Общи условия

Активация на акаунт