Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 15

• 59 195
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Моля да ми препоръчате възможно най-ефективен/силен почистващ продукт за фурна. Трябва да почистя една след наематели, която изглежда толкова зле, че силно се съмнявам да успея с каквото и да е, но в момента нямам възможност за нова фурна за вграждане и то в жилище под наем, така че ще пробвам, пък колкото стане…
По принцип у нас чистя с пяната  на Лидл, но го правя доста често и няма “натрупвания” по страниците и дъното на фурната. Но тази като я видях… все едно денонощно чевермета са въртели в нея и без никога да я почистят след това, ужас😀.
Приемам предложения и за това КАК - на загрята ли, на студена ли, с телче ли ще е по-резултатно…
Много благодаря!

# 121
Здравейте! Моля да ми препоръчате възможно най-ефективен/силен почистващ продукт за фурна. Трябва да почистя една след наематели, която изглежда толкова зле, че силно се съмнявам да успея с каквото и да е, но в момента нямам възможност за нова фурна за вграждане и то в жилище под наем, така че ще пробвам, пък колкото стане…
По принцип у нас чистя с пяната  на Лидл, но го правя доста често и няма “натрупвания” по страниците и дъното на фурната. Но тази като я видях… все едно денонощно чевермета са въртели в нея и без никога да я почистят след това, ужас😀.
Приемам предложения и за това КАК - на загрята ли, на студена ли, с телче ли ще е по-резултатно…
Много благодаря!
Това. С ръкавици обаче

Внимавай обаче, че е много силен.

# 122
Зебра-та сваля всичко. Не търкаш..

# 123
Освен горепоказаните може да опитате и с този

# 124
Тази Зебра не искам да я чувам и виждам повече! Майка ми е мила някаква тава, или не знам какво, но батерията е разядена от нея.  На пръски стои. Имайте го предвид.

# 125
Тази Зебра не искам да я чувам и виждам повече! Майка ми е мила някаква тава, или не знам какво, но батерията е разядена от нея.  На пръски стои. Имайте го предвид.
О, да, тогава няма да рискувам с този препарат, ще пробвам със Саното, евентуално Медикса и колкото се изчисти - толкова! Благодаря за предупреждението:))!

# 126
По принцип у нас чистя с пяната  на Лидл, но го правя доста често и няма “натрупвания” по страниците и дъното на фурната. Но тази като я видях… все едно денонощно чевермета са въртели в нея и без никога да я почистят след това, ужас😀.
Много благодаря!

Има и други препарати на тази марка- http://aromatic.bg/product-59-

Ползвам само този и съм много доволна.Но задължително с ръкавици!

# 127
  • Gorni Bogrov
Вчера купих от кърпите на Джъмбо, за които споменах.
Те са мокри кърпи с нещо спиртно, наистина чистят добре повърхности, по които има прах или капнала мазнина. В този смисъл печката изглежда добре след тях, но загоряло не могат да махнат.
30 броя са, при нужда могат да се скъсат на 2. Струват 2,50 лв.
Може ли снимка ?

# 128
Здравейте.
Моля ,ако някой знае с какво мога да махна малки петна от кафява блажна боя върху светъл панталон.

# 129
За премахване на блажна боя разредител АМВ или сходен, на който изрично е посочено, че е за блажна боя.

# 130
  • София
За бързаме на прах от гладки повърхности - какъв микрофибър препоръчвате?

# 131
Все още има в Лидъл от предни седмици комплект от пет микрофибърни кърпи, за стъкло/прах/кухня и т.н  Това ползвам.

# 132
Ползвам от години на Greenway и вършат работа прекрасно. Класа са над тези от Лидл.
Ненавиждам МЛМ търговията, но за да си купувам за себе си и близки, станах член. Взимам за приятелки, надценките не ги слагам.
Вместо цветя често подарявам полезни неща за домакинството от там.
Не всички си струват, просто съм експериментирала и знам кое си струва, а кое е за запълване на асортимента.

# 133
  • София
Прочетох на първа страница,  че скърцащите подметки на обувките трябва да се намажат с малко ленено масло. Намазих ги яко с памучен тампон, ама още скърцат. Дали няма нещо по-специално, което не съм направила като хората?

# 134
  • София
https://vi.aliexpress.com/item/1005005839696543.html?ug_edm_item … ewayAdapt=glo2vnm
А някой има ли такъв моп, да сподели впечатления☺️🫣😁

Общи условия

Активация на акаунт