Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 15

• 59 234
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Дами, дайте идея за марка обезмаслител. Толкова години ползвам Медикс, но напоследък не съм доволна от него

# 166
Благодаря на всички за съветите. Много сте мили.😘
С оцет или нещо на този принцип наистина не съм се сетила да пробвам.
Снощи успях да се преборя.Не мина без търкане,но се получи.Сега имам мускулна треска на ръката😆 Много упорито нещо.
Ето с тази паста стана работата.
Сега ще видим къде още мога да я приложа.Първо съм си набелязала печката.Стара е и не ми е жал аз нея.Ще изпробвям колко чудна е тази паста.🙂

Къде купувате в България ?

Не намирам.

# 167
  • Русе
Скрит текст:
Къде я продават, не съм я виждала досега?

Иначе ползвам една паста на Лидл, ето тази:

....предполагам е нещо подобно.
В ТТ маркет я има. Мислех да си купя, но прочетох, че е абразивна, да не се ползва на стъклокерамика и това ме отказа. Аз също използвам лидълска паста, но в черната кутия. Тази бялата не ми хареса и я пратих на студента да си чисти апартамента.
Може ли да покажеш пастата в черната кутия?
И в редовен асортимент ли е?
Същата е като бялата, но в черна кутия. Не е в редовен асортимент. Май само на Акция Блясък я пускат и то не винаги. Едно време беше в бяла кутия, та, затова сред време се бях заблудила и си бях купила тази в бялата кутия, но не е същата. Има и синя, и червена.
Ето я, черната паста. На нея пише, че е за котлони, ама отзад с дребния шрифт пише, че става и за тави, тигани, тенджери, мивки, плочки и фуги.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 20:03 от viki_1974

# 168
Дами, дайте идея за марка обезмаслител. Толкова години ползвам Медикс, но напоследък не съм доволна от него

Ползвам Мелио. Не е лош, ама не е нещо уау. Съвсем обикновен.

# 169
  • оттам, откъдето започва България

Пробвай го, мисля че ще останеш доволна:

# 170
За момента от всички известни които съм ползвала, този ми е фаворит.
Тук от темата ми е известен.

# 171
Аз имам винаги Мелио с марсилски сапун. Но за по-леки замърсявания ползвам тези на Лидл, доволна съм. На тяхната марка W5.

# 172
Mеglio е хубав обезмаслител . Преди доста години имаше и един марка на Лидл , също не беше лош . Медикс е боклук , Изи ... не бих ползвала ...

# 173
Изи не съм ползвала, но от Ралекс и Бене бях много доволна. Обаче зависи за какво го искате. Аз ползвам за почистване на плотове и повърхности в кухнята, не за съдове.

# 174
  • Русе
Ако не сте предубедена към турските стоки, потърсете Asperox

# 175
Само Мелио ползвам от години.
Лидълският с що, но рядко ходя там.
И на шанте..кво беше, с петела, бива.

# 176
  • Русе
Само Мелио ползвам от години.
Лидълският с що, но рядко ходя там.
И на шанте..кво беше, с петела, бива.
А бе, май го развалиха Мелиото. Такова усещане имам.

# 177
Използвам обезмаслител за двигатели. Разреждам го.
Безотказен е!

# 178
Доволна съм от Форте на Сано като обезмаслител. Мелио го развалиха определено.

# 179
  • София
За момента от всички известни които съм ползвала, този ми е фаворит.
Тук от темата ми е известен.

Аз го похвалих Hug .
Най-добрият за момента на пазара.

Най- голямото му предимство, освен че чисти с лекота, е, че за разлика от Мелиото, се изплаква много лесно.

Общи условия

Активация на акаунт