Какъв интимен гел ползвате?

• 109 437
  • 963
  •   1
Отговори
# 240
# 241
след последната ми консултация с лекарката ми тя отсече- изхвърляй всичко и само СебаМед, всичко друго не става и това е най- доброто, имало по- добро но не се произвежда вече  Peace

# 242
Lactacyd също е добър

# 243

да, ползвах го и питах конкретно за него, СебаМед ми препоръча Peace

# 244
Dercom - от както си купих първия гел не съм ползвала други, препоръча ми го моята лекарка и съм много доволна от него. От повечето марки съм алергична, според мен не би трябвало да е така, но конкретно от интимния душ на орифлейм се изприщих и една седмица не можах да се оправя много е неприятно.

# 245
  • 1st floor
Аз ползвам LACTACYD и съм много доволна!

И аз съм много доволна    Peace
ползвам само него!
трабва ли да се сменят? newsm78 за първи път чувам...

# 246
В момента ползвам на Ейвън. Но преди това имах Лактацид и бях доволна.

# 247
До сега съм ползвала на Avon и на Oriflame, но не съм доволна.Определено ще си взема Лактацид  Naughty

# 248
Ейвън. От кремообразния не съм доволна.
Мисля, обаче, да пробвам и нещо друго. Събрах няколко идеи от тук.

# 249
От скоро ползвам Lycia и да ви кажа много съм доволна  Peace

# 250
  • София
Преди няколко дена си взех на Красная линия  (за чувствителна кожа май се води) и съм доволна засега.

# 251
Аз пък не използвам интимен гел  Confused Ползвам от бебешките сапуни

# 252
Аз ползвам на Красная линия и съм доволна  Simple Smile

# 253
Carefree и Красная линия-червената опаковка. Мисля да пробвам Лактацид, след добрите отзиви. А Себа мед от аптеки ли си набавяте или като другите от парфюмериен магазин? Ще съм ви благодарна да ми обясните, за да си потърся.  bouquet

# 254
Carefree и Красная линия-червената опаковка. Мисля да пробвам Лактацид, след добрите отзиви. А Себа мед от аптеки ли си набавяте или като другите от парфюмериен магазин? Ще съм ви благодарна да ми обясните, за да си потърся.  bouquet

аз го взех от аптека, незнам дали го има по магазините, и не е кой знае колко скъп около 8лв, на мен по ми харесва как мирише от Лактацид Peace

Общи условия

Активация на акаунт