Какъв интимен гел ползвате?

• 107 973
  • 963
  •   1
Отговори
# 480
  • Испания
  bouquet Използвам на НИВЕА с лайка  или на ЛЕОКРЕМА

# 481
  • София
В момента този Интимен течен сапун "БИЛКА"

Екстрактът от лайка, невен и чаево дърво – меко и трайно дезинфекцира слизестата повърхност на интимните части, действа антиалергенно и дезодориращо
Млечната киселина е с антибактериално действие и подпомага секреторните жлези да поддържат естественото pH /3,3/ на интимните повърхности.
Меките пенители измиват нежно и успокояват раздразненията по слезестия слой на интимните повърхности като с това подпомагат ранозаздравяващото действие на чаевото дърво.
Овлажнителите не изсушават нежните части и засилват чувството на комфорт и свежест след употреба.

В момента използвам някои продукти на Билка и съм много доволна. Peace

# 482
  • Popovo, Bulgaria
гелева, аз също този използвам, вече трети и аз съм доволна

# 483
  • София/Бургас
Dosega sam polzvala na Avon(i zabeliazah 4e poslednite partidi ne sa s mnogo dobro ka4estvo),no predi okolo 2-3 meseca zabravih da si pora4am na vreme i dokato 4akah da doioe polzvah laktazid.Mnogo sam dovolna ot nego,no za zla u4ast prodaljih da izpolzvam avonskia i se poiavi nepriaten sarbej i diskonfort i preminah otnovo na lactasid.
Ot 1 godina jiveia v Sofia i ne sam zapoznata s lekarite.Molia vi prepora4aite mi ginekolog(za predpo4itane jena).Predvaritelno blagogaria.

# 484
Днес отидох да си купя Лактацид и аптекарката ме попита:"Гелът ли?". Понеже не знаех, че има и друго взех гела, та сега да питам другото за какво е. Води се почистваща течност Shocked

# 485
  • София
Има и течност за промивки, както и интимни кърпички  Peace

# 486
Значи правилно съм направила като съм взела гела. Той е за ежедневна хигиена, нали?

# 487
Аз ползвам интимния гел на Орифлейм,доволна съм от него! Peace

# 488
  • София
Значи правилно съм направила като съм взела гела. Той е за ежедневна хигиена, нали?

да, точно правилният продукт си взела  Peace

# 489
Сега използвам Noxzema Peace

# 490
На Nivea,зеленият

# 491
  • София
Днес отидох да си купя Лактацид и аптекарката ме попита:"Гелът ли?". Понеже не знаех, че има и друго взех гела, та сега да питам другото за какво е. Води се почистваща течност Shocked

Аз си взех и двате, но ползвам само гела за сега. Създава чувство на свежест и комфорт.

# 492
  • София
Лактацид фемина  Peace

# 493
В мамента съм с Леокрема. Приятно, много приятно съм изненадана.

# 494
Floragin си взех миналата седмица-поредната опаковка!Препоръ4вам го на вси4ки,води се медицински,няма нищо общо с разните там Нивеа,Лактацид и т. н Peace

Общи условия

Активация на акаунт