Какъв интимен гел ползвате?

• 107 931
  • 963
  •   1
Отговори
# 615
Rolling Eyes ами то и моя се мие с Лактацида   ooooh!
Тогава си делете разходите при закупуването му. Laughing
Между другото Финес също имат и за мъже.

разходите са от него  Mr. Green  няма нужда да делим  Laughing

# 616

разходите са от него  Mr. Green  няма нужда да делим  Laughing
Ей това е женска приказка. Laughing

# 617
Аз ползвам LACTACYD и съм много доволна!

Преди ползвах на NIVEA  и също нямам забележки към него.

И двата са много хубави. newsm10

Двата любими мои.

# 618
  • У нас
Ползвам Лактацид и съм мно...го доволна .Гледам ,че моя хубавелко и той се намесва.Ако може някой да ми каже подобна марка и за мъже,ще съм му благодарна!  bouquet

# 619
  • София
Не съм чувала да има за мъже  Rolling Eyes
Все пак интимни гелове за жени се правят, защото средата там е киселинна и трябва да се подържа такава, докато при мъжете е алкална и няма смисъл . Нормалният сапун си им върши работа.

# 620
Моя мъж си ползва душ-гела за интимен сапун  ooooh!

# 621
  • У нас
Благодаря!Ще си кара със сапуна! Joy

# 622
Ми той и моя така си кара.  Joy
Ама не знаех,че е алкална средата при тях. Преди му предлагах, ако иска да ползва моя инт. гел, ама нещо не му допадна май идеята.
Той си е верен на неговия стар другар сапуна Mr. Green
А най-важното е че е доволен. То май само ние жените се оплакваме Rolling Eyes

# 623
Сапун въобще не мога да си представя да използвам за интимните си части. Shocked

# 624
Не съм пристрастена само към един - сменям ги в момента съм с Леокрема и съм доволна.

# 625
Сапун въобще не мога да си представя да използвам за интимните си части. Shocked
Защо?
Има много качествени сапуни. Не знам ти какво си представяш под сапун Wink А по специално при мъжете явно си е различно!
Все пак за тях стана въпрос.

# 626
  • София

к'во да ти кажа- и аз не харесвам сапуна за тази част от тялото ми. става ми едно такова гадно,ако ме разбираш Simple Smile
въпреки,че преди само сапун съм използвала, интимните гелове не бяха разпространени. когато няма гелче,използвам сапун, кво да правя иначе?  Joy

# 627
Досега ползвах на Нивеа... но май ще го пробвам този Лактацид.

# 628
Момичета, знам, че се е коментирало, но да попитам колко варианта на Лактацид има newsm78, защото днес се наканих да си взема, след всички положителни отзиви, които прочетох - досега не съм ползвала Blush  тази марка. Видях обаче два вида, обърках се и в крайна сметка нищо не купих ooooh! Crossing Arms Какво трябва да пише на опаковката?  bouquet

# 629
А Триклобактер някой да ползва постоянно?
Има ли някакъв проблем да е само с него?

Общи условия

Активация на акаунт