случайно хванах да чета старите теми и ми стана много интересно.
Аз също имам случка.
Преди време почина мой много добър приятел. Беше млад, на 24-25 години, енергичен, любознателен. Стана ми много тъжно като разбрах какво се е случило (беше се самоубил), много плаках същия ден. Не успях да отида на погребението му, той почина малко преди Коледа, а тогава аз си бях у дома с моите родители.
След това го сънувах. Не помня дали е било същата нощ като разбрах за него, може да е било 2-3 след това.
Звънеше се на вратата. Но не, където живях на квартира, а у дома, при моите родители, където израснах.
Отворих и моя приятел ме прегърна бързо и силно, не успях да видя лицето му дори. Прошепна ми в ухото: "Кате, не им вярвай! Не съм мъртъв, не съм!" Аз също го прегърнах и се успокоих. Не се събудих и уплашена. Но ми е изключително мъчно като си спомням за него..
). Пушеше в една от тоалетните на втория етаж, той не се качваше и в момента не се качва там, както и на терасата, също горе. Живее сам, ние често го посещаваме, като сме единствените му роднини. Вече няколко пъти се случва, когато се кача на този етаж да търся нещо, от посочената тоалетна да мирише на цигари. Става въпрос за къща, на село е и останалите къщи са сравнително далеч от нея, а миризмата е силна, сякаш току-що човек е пушил вътре. Като цялото често усещам миризма на цигари на втория етаж.