Случи ми се нещо странно XXVIII

• 82 349
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Аз знам, че само хората със сини очи урочасват.
Иначе  да, вярвам.

# 466
Еее това със цвета на очите е абсурдно
Освен да излезе, че който има меланин, не може да е зъл човек 😄

# 467
Аз също вярвам в урочасването.Интересното е,че църквата забранява баенето,носенето на червен конец и т.н., какво точно се очаква да се направи , при положение,че тези неща вършат работа...
Баенето, магиите, червени конци и т. н. съществуват и църквата не ги отрича, но е против тези неща, защото са окултни практики, а всичко окултно не е от Бога, а от дявола. Да, но като отидем при такъв баяч, екстрасенс или ходжа, все едно вземаме назаем от дявола, той има сила да помогне, но в един момент ще си поиска своето и тогава плащаме с лихви. Започват да се случват много лоши неща, и състоянието на болния вместо да се подобри, се влошава. Затова единствено молитви към Бог са решение. Но тогава и Бог няма да поиска да помогне, само след покаятелна молитва и отричане от делата на дявола. Защото, както е писано в Библията, никой не  може да служи на двама господари, Матей 6:24.А, Бог е ревнив!

Абе, това в Библията са го казали с цел, ама добре. Бог не е ревнив, първо и Бог обича всички. Бог не наказва никой и приема хората с грешките им, дори и фатални. Винаги е до нас, дори и да сме на дъното, той е някъде там и ни дава посока. Сега, някои хора избират да не тръгнат по нея и затъват. Но това не е наказание от Бог или обсебване от дявола и т.н., а е собствен избор.
Да, може и да има някакви същества, с по-ниски честоти, които искат да те скапят и да се хранят от негативните емоции, но ти си този който позволява да ти влияят и ти си този, който може да им каже - майната ти и да не обръща внимание. Това с дявола е умишлено натрапване от църквата: Ако не спазват правилата, дяволът ще те обсеби.
Бог не е това, което християнството представя, че е. Нито светът.

# 468
А дали т.нар. енергийни вампири и хора, чиито поглед "урочасва" знаят за това свое влияние
Някои знаят, а някои не знаят.
Аз знам, че само хората със сини очи урочасват.
Не е вярно
А случвало ли ви се е друго, не урочасване, а "възмездие".
Естествено. Всичко се връща

# 469
  • Deutschland
Носила съм червен конец, осветен в църквата и като ми се заредиха едни каръшки ситуации, едни проблеми и го свалих. Повече не съм слагала.

# 470
Бях съвсем млада, ходех на работа. Чистачката на офиса баеше за страх. Колежките седнаха да им бае, седнах и аз. Да ме пита човек защо, след като нямах никакви страхове по онова време, респективно не мога да кажа, че усетих каквото и да е от процедурата. Похвалих се вкъщи и баща ми щеше да ме попилее. Пита ме знам ли за какво ми баят и какви поразии мога да си направя от любопитство. Повече не съм си правила такива експерименти.

# 471
А дали т.нар. енергийни вампири и хора, чиито поглед "урочасва" знаят за това свое влияние? Могат ли да го контролират, спрат? Защото на мен също ми се е случвало да гледам с умиление чуждо дете, откъде да знам, че не го урочасвам?
Веднъж колежка от университета ми каза,че съм била много мила и забавна,но след прекарано време с мен се чувствала изтощена и ми стана неудобно. Както се спомена вероятно е на енергийно ниво и вибрации и несъзнателно се влияем взаимно.

# 472
  • София
Не знам дали съм писал това тук, но съм имал странни случки с една дреха. Отидох да я купя в магазина и тръгвайки към пробната, вежливо попитах една жена от персонала нещо /май да ме насочи към пробните, защото досега не бях пазарувал там и покрай навалицата не се ориентирах добре в помещението, но не помня със сигурност/, а отговорът беше агресивен и сякаш искаше да ме размаже само с глас.

По-нататък забелязах, че всеки път, когато облека тази дреха, винаги денят ми се скапва и започват да се случват лоши неща. Ама не едно или две - докато е върху мен, постоянно нещата се объркват по най-неочаквани начини, събитията някак се моделират така, че да завършат зле за мен и така нататък. Където и да отида, ме чакаше нова гадост! Винаги, когато я носех, беше така. Шансовете за астероиден удар, унищожаващ напълно живота на Земята временно се покачиха с 50%, дори можех да кажа точната локация, където ще се случи. Grinning

В един момент /скоро след като забелязах тая тенденция/ се предадох и разкарах дрехата макар да я бях купил, защото ми трябваше този вид дреха, а не от някакъв каприз. Не знам дали жената в магазина прехвърли на дрехата някаква негативна енергия с онзи си изблик или при самото ѝ произвеждане е получила някакъв заряд от някой от замесените в производството, но това беше нелепо! 100% успеваемост - винаги, когато я нося, неприятностите ме следваха. Но пък оттогава имам правило - ако при проба на дрехи /т.е. дрехата е при мен, не е задължително да съм в пробната/ някой изригне така по мой адрес, докато съм с дрехата, я сменям - може да е с идентична от същия вид, но да не е ТАЗИ КОНКРЕТНА ДРЕХА!

Е, ако се интересувате: оттогава престанах с маратоните по каръщина и лошотиите пак започнаха да са в поносими количества така, както при всеки един човек на планетата Земя! Астероидът се отлага... засега!

# 473
  • до най-прекрасния мъж
Възможно е да е попила на енергийно ниво лоша енергия. Наскоро четох, че вещи и дрехи на починал човек може да носят лоша енергия от болките и страданията му десетки, дори и 100 години напред. Може и да е вярно.

# 474
Да бяхте посетили сесия на ГЕРБ с тая дреха Joy

# 475
Приятелка имаше красиви пръстени с големи скъпоценни камъни. За един казваше, че й носи лош късмет, макар че понякога го носеше, защото й харесваше.

# 476
Човек, който разбира нещата, ми е казвал, ако искам да ползвам дреха на друг човек, да я накисна за една нощ във вода със много сол. Солта обирала всякаква енергия и дрехата става като нова (енергийно). Не съм го правила, но и не съм чувствала енергия от дрехи или предмети.

# 477
Как не си чувала? Това е един от основните аргументи на хора, които не пазаруват дрехи и вещи втора употреба. Обаче си ползват коли ента употреба Wink

# 478
Написах, че не съм чувствала, а не че не съм чувала.

# 479
Моя грешка! Май имам нужда от още кафе

Общи условия

Активация на акаунт