Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 70

• 22 423
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Да го излъже че има захар Joy

# 616
Росита, искам да кажа, че няма нужда да му причинявам кето торта, човекът е рожденик все пак, не заслужава да го тормозя баш на рд-то Grinning
Разбрах, пошегувах се. Аз истинска торта не обичам, освен "Гараш", но кето, веган и други здравословни торти обожавам, макар да се налага и тях да избягвам.

sharpy, страхотен крак вадиш, пропуснах да отбележа, но и фоторепортерът добре се е справил Simple Smile

# 617
sharpy, страхотен крак вадиш, пропуснах да отбележа, но и фоторепортерът добре се е справил Simple Smile
Благодаря, Роси ♥️. Старая се. Малко ли клекове правя, все някакъв визуален ефект да постигна.
Днес чета разни статии за кръвната захар + форуми чужди. Навсякъде казват, че ниската кръвна захар е много по-опасна от високата. Препоръчва се да не пада под 3.3. Аз затова като видя на глюкомера да показва 4.0 и изпадам в паника. Отделно физически изобщо не се чувствам добре. Тук май малко мацки са като мен с ниска захар. Живот и здраве в понеделник отивам да пускам изследвания.

# 618
Да е жив и здрав, Беки❤️❤️ Да покорява върхове и женски сърца ❤️😂
Задължително чакаме разрез ❤️
Шарпи, как е на морето ❤️ Тайс мълчи..

# 619
Да е жив и здрав, Беки❤️❤️ Да покорява върхове и женски сърца ❤️😂
Задължително чакаме разрез ❤️
Шарпи, как е на морето ❤️ Тайс мълчи..
Екстра е Ураганче. Сутринта се беше начумерило малко, но към 11 стана супер. Зелен флаг, слънчево и спокойно море. Тайс взех да я мисля и аз. Няма никаква реакция.

# 620
Беки, честит празник на твоя син (а и на теб😉)! Да е жив и здрав и да има много късмет в живота!🙂 Прекрасна торта, чакаме и разрез!😍
Шарпи, приятни оставащи дни от почивката и лек път на връщане!
Аз снощи си легнах много доволна с КЗ 4,6.😊 Този път още първия ден "паднах" под 5- измерванията бяха 5,1, 4,7 и 4,6.

# 621
Dolce, браво за захарта. Провокирана от теб се замислих да започна ли и аз отново да меря, ще ми даде ли това информация за моя прогрес... Не искам да показва ниски нива и да взема да се успокоя (обикновено съм между 5 и 5,5 сутрин, преди като мерех), а пък инсулина да е в небето. Какво ще ве посъветвате?

# 622
Мануна, на мен глюкомерът ми е много полезен, защото моята КЗ не е от тези, които държат ниско ниво постоянно за сметка на висок инсулин. Ако беше така, глюкомерът нямаше да ми дава особена информация...Моята цел е КЗ под 5 (идеално и под 4,5) на гладно в дните с храна, а при фастовете от 72 часа даже ми се иска и КЗ 3,6 (съчетано с достатъчно кетони, разбира се).🙂
А след хранене как ти се движи КЗ?

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 17:07 от dolce miele

# 623
Не съм мерила отдавна, до към 6,8 е стигала максимум, на натоварването с глюкоза също толкова горе/долу толкова на първия час (при инсулин 62)

# 624
Благодаря за пожеланията Heart
Всички да сме здрави, че да правим повече разрези:
Скрит текст:
Дори един сладкар ме похвали Blush Обаче от къде разбра, че съм сложила кристална захар, а не пудра идея си нямам! Каза за следващия крем с маскарпоне само пудра да ползвам Joy

# 625
Беки, чудесен разрез!🥰 А блатът какъв е, много добре изглежда?🙂

# 626
Беки, абсолютно профи! Сладкарят да се учи 😉 Текнаха ми лигите и затварям снимката.

# 627
Шарпи, затваряй бързо, че не е режимно Hug
Долче, ползвах за блат постно негърче, ама го направих бяло (без какао) Joy
Сега отивам да марширувам в парка, че и аз се почерпих Stuck Out Tongue Winking Eye

# 628
Беки уникален разрез!
Кажи ни блата какъв е?
Иначе има леки шупли по крема. С пудра захар се постига супер гладка консистенция🤩

Ние чакаме госпожица- момичета. Чак днес свинливка реши да ни се покаже 🤩
Голямо криене това бебе 😃
Ще купувам рокли и ще връзвам пак, панделки хах 🤩

# 629
Дара, много хубаво! И аз много исках момиченце, даже се чудих какво ще го правя момче, но сега не си го давам Heart

Ето го блата, а Долче ще трябва да го измисли как да стане режимен Joy
Скрит текст:
1 кофичка кисело мляко
1 ч. л. сода бикарбонат
1 ч.ч. захар (сложих 1/3 само)
1/2 ч.ч. олио
2 и 1/2 ч.ч. брашно
2 с.л. какао (пропуснах го)
1 ч.л. канела (пропуснах)
Добавих една ванилия, която не е в рецептата. Продуктите се смесват в изброената последователност и се пече на 180 градуса без вентилатор (или 150 с вентилатор) между 30 и 50 минути - зависи от фурната. Аз разделих сместа на две и пекох по 30 мин на блат, защото става дебел.

Доволни и щастливи:

Общи условия

Активация на акаунт