Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 70

• 22 759
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Тортата изглежда доста добре ❤️ като бисквитена 😏
Да ти е сладко. Аз още мисля за пицата😂😂

# 601
Я докато съм по темата торти
Скрит текст:
Разрез по-късно Blush
ПП: Долче, накрая моят син отсече - бял крем, та е от твоето тирамису крема Hug

# 602
beki, живо и здраво да ти е детето.
Има и имен ден днес май...

# 603
И аз мисля да се опитам тоя крем да направя. Поне крема братче да докарам по рецепта.

# 604
Имам една хубаво домашно мляко, дали мога да направя крем с яйца и стевия?

# 605
  • Бургас
Стевията според мен не става за десерти, няколко пъти съм пробвала и станаха някакъв страшен горчилак

# 606
Имам една хубаво домашно мляко, дали мога да направя крем с яйца и стевия?
Избягвай точно този подсладител. Тя е силно инсулиногенна.
Добрютрю от мен.
Беки, честит ти рожденик и именник!  Да е здрав и да покорява върховете в живота с лекота. Официално пълнолетен - да е отговорен човек!
Честит празник на всички празнуващи в темата 🍀🍀🍀

# 607
Ха-  ха, Нати 😄 смея се със сълзи от последния ти коментар.
Елдора,  дано се похвалиш с вкусен резултат.
Шарпи, 😍прекрасна си!
Като се чуе чукването на клапичката намалявам от 6 на 2. Не трябва да се ползва на максимална степен на котлона.
И задължително трябва да е изпусната всичката пара преди да се отвори. Успех с тенджерата, аз лично много я ползвам и съм страшно доволна.

Много ме е страх от тези тенджери а ако и издават звук съвсем ще се скрия 😂
Иначе да бързо и вкусно с тях. Ама

Беки живо и здраво да ти е момчето🎂💐
Чудесна торта 🤩

# 608
beki, живо и здраво да ти е детето, дай разрезче после.

# 609
Здравейте. Смятам, че имам инсулинова резистентност и искам да си направя изследвания. Имам всички симптоми, както и наследствен фактор. Четох първия пост и ще си направя огтт и изследване на инсулин. Гледах в сайта на Рамус. Кое от тези трябва да пусна за инсулина? Нещо друго трябва ли да изследвам?

Имам трудност със свалянето на килограми. Имам две бременности, малкото дете е на 1г9м. За една година свалих 20кг, но ми остават още 10кг и не мога да ги сваля. Бях 75 след раждането, сега съм 54кг, а съм 148см и трябва да съм около 45кг. На 26г съм

# 610
Здравейте. Смятам, че имам инсулинова резистентност и искам да си направя изследвания. Имам всички симптоми, както и наследствен фактор. Четох първия пост и ще си направя огтт и изследване на инсулин. Гледах в сайта на Рамус. Кое от тези трябва да пусна за инсулина? Нещо друго трябва ли да изследвам?

Имам трудност със свалянето на килограми. Имам две бременности, малкото дете е на 1г9м. За една година свалих 20кг, но ми остават още 10кг и не мога да ги сваля. Бях 75 след раждането, сега съм 54кг, а съм 148см и трябва да съм около 45кг. На 26г съм
Предполагам, че този от 39 лв. Задължително да има 3 пъти кръвна захар и 3 пъти инсулин. На гладно, на 1 час и на 2-ри час.

# 611
Беки, честит празник на сина ти! Много здраве, щастие и лек живот Flowers Four Leaf Clover

И аз имам рожденик в събота - ММ - но ще мине със съвсем традиционна торта Grinning

# 612
Стеле, искаш да кажеш, че няма да го глезиш с кето торта ли?

Беки, честит двоен празник, да си носи хубавото име със здраве и много успехи да има Александър! И ти заслужаваш сериозна почерпка като майка, а и че си "избутала" до 18 вече Simple Smile
Скрит текст:
Моята девойка също става на 18 тази година, но през декември.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 14:08 от Rosita

# 613
Росита, искам да кажа, че няма нужда да му причинявам кето торта, човекът е рожденик все пак, не заслужава да го тормозя баш на рд-то Grinning

# 614
Росита, искам да кажа, че няма нужда да му причинявам кето торта, човекът е рожденик все пак, не заслужава да го тормозя баш на рд-то Grinning
Хапни си парченце и за мен ♥️

Общи условия

Активация на акаунт