Най-гадната зодия за мъж! - 6

• 32 710
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
Най-щедрите на жестове хора, които познавам, са с Марс в Риби - и мъже, и жени.

# 121
И скорпионите са стиснати. Рибите и стрелците не са, а овните-само за другите са, за себе си даже много си угаждат.

# 122
  • София
На мен овен много ми е угаждал, и много подаръци ми е правил.
Водолеите също не са стиснати, но общо взето това в единственото хубаво, което мога да кажа за мъж водолей.

# 123
За раците не бих казала,че са стиснати.Баща рак и бивш рак.Баща ми цял живот е гледал за нас да има ,пък за него ако остане.Бившият ми постоянно подаръци,почивки..последните си пари е давал за мен. За водолеите съм съгласна,че са супер стиснати+близнаци и телец

# 124
Мъжете май всички са стиснати напоследък Joy
Близнаците не мога да кажа, че са стиснати, а по скоро пресметливи! Grinning

# 125
  • София
И аз познавам един такъв рак, но става дума за семейство все пак, както и в примера ти. А той умря млад. С всичко останало, жени включително, винаги ме е било срам да изляза на ресторант и заведение. Очите им шарят по масата, никога не оставят нормален бакшиш, все им се свиди, единият бил на отделна сметка, другата щяла да покрие само еди- кое си. Изобщо, голяма селяния става.
Много се радвам, че по някакви причини точно това качество не съм взела или съм притъпила достатъчно.

# 126
  • Тра-ла-ла
Жените Раци живеем в страх, че ще ни се случат катаклизми и е хубаво да имаме скатани пари за черните дни. Обикновено страхът се засилва когато катаклизъмът се случи.

Единственият стиснат мъж, който познавам, е Козирог. Каквото може -влачи на аванта, приятели му подаряват ел.уреди, взимал си е и половин филийка хляб от ресторанта за вкъщи. Колата се кара икономично и без климатик и в най-зверските жеги. Склонен да е дава пари само за неща, които ще му предадат фасон пред хората.

# 127
Aaaa, храна не трябва да се хвърля. За филийката одобрявам. Аз бих си я натикала в устата, па макар и зорлем Grinning

# 128
  • София
И моят опит с раците е, че са стиснати.
Скорпиони - и двата варианта познавам. Явно други влияния имат превес.

Девите за приятели са суупер! Обаче като гадже е нещо нетърпимо!

# 129
  • Тра-ла-ла
Aaaa, храна не трябва да се хвърля. За филийката одобрявам. Аз бих си я натикала в устата, па макар и зорлем Grinning
Не съм си и помисляла, че Козирогът е взел половината филийка с мисълта, че храна не се хвърля, щото в Африка децата гладуват Joy Поиска си я, щото това са 15 стотинки от неговия джоб Joy

# 130
  • София
Мъжете май всички са стиснати напоследък Joy
Близнаците не мога да кажа, че са стиснати, а по скоро пресметливи! Grinning

Реа, ти направо закри темата. Joy
Мъже близнаци са като жени близнаци. Винаги на аванта, винаги муфтят, винаги намират кой да ги спонсорира, влизат във връзки без проблем с цел финансово облагодетелстване. Само че мен мъжките к***и ме дразнят доста повече от женските.
Е, познавам един близнак много ларж, но не е българин и според мен е от манталитета за мъжа, поемащ разходи.

# 131
  • София
Аз и от мъж близнаци нямам впечатления за стиснатост. Ама там винаги има и още няколко на хоризонта, единия близнак иска една, другия друга и т.н

Лъвовете също са щедри, но там пък трябва да си в постоянен възторг от подаръци, жестове, от тях самите… и да го изразяваш бурно, да не би някой да пропусне колко си впечатлена. Аз не мога да съм толкова експресивна. Везните са сходни в това.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 18:50 от ~Étoile~

# 132
  • София
Лъвовете, да. Действат с размах, наистина много се стараят да впечатляват, ако знаеш как да им четкаш егото, са много дащни и щедри. Но са женкари за жалост.

# 133
Козирог. Каквото може -влачи на аванта, приятели му подаряват ел.уреди, взимал си е и половин филийка хляб от ресторанта за вкъщи. Колата се кара икономично и без климатик и в най-зверските жеги. Склонен да е дава пари само за неща, които ще му предадат фасон пред хората.
Един козел познавам. Същата работа. Купува скъпарски неща, ама от золожни къщи Grinning 
Заради него не искам да познавам повече нито 1.

# 134
Знам един близнак, умираше да е душата на компанията. Ще почерпи всички в заведението, рожден ден имал, ще си изхарчи цялата заплата по кръчмите, а жена му изнемогваше с децата вкъщи. Иначе интелигентен, но постоянно на настроения и в крайности.

Общи условия

Активация на акаунт