Най-гадната зодия за мъж! - 6

• 32 707
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Стрелците за мен са по-готини. Най-умните мъже, които познавам, са стрелци. Разбира се, и те си имат треските, но са много забавни, позитивни и интелигентни. Овена е много първичен, много импулсивен, устата изпреварва мисълта, те са като едни непораснали хлапета. Но страстта на огъня си е топ.
И аз предпочитам стрелци. Тези, които познавам, са много грижовни към половинките си и умеят да те изслушат. Овенът ме прекъсва на първата дума... Особено в спор.

# 106
Потвърждавам. Плюс, вечният им оптимизъм и позитивизъм компенсира понякога "слонче в стъкларски магазин" поведението им за мен.

# 107
Ако мога да съпоставя двете зодии Овен и Стрелец, бих казала, че там накъдето е тръгнал Овенът, Стрелецът се връща. Стрелец е изключително независим и не зачита мними авторитети, още по-малко би се поддал да "обожествява" друг човек, защото за него всички хора са равни. Заради това и общуването се получава с лекота. Овенът също не би подражавал на никого, но не е изключено да остане впечатлен и да издигне мислено някой друг "на пиадестал" в съзнанието си.

Имаше едни много забавни, интересни и изключително верни (!) мемета 😆:
Скрит текст:

# 108
  • София
Вярно е! За какво ни е тоя пресметлив ум на Девите, когато просто си затваряме очите за червените флагове.

# 109
Не знам за флаговете при Девите, но аз определено си затварях очите за тези флагове при мъж Дева..
То все е киселяш, критикар, съдник на вся и всьо и с нищожен контингент от приятели.
Голямо суеверие и вяра във врачки и магии..
Най - забавното е, че набеди моята приятелка, също Дева, че ми е направила магия- уж врачка му го е казала. И когато след 3 г.  се престраших да й кажа, тя веднага се отдръпна и сега ми е набрала.
И двамата вярват в магии, врачки и астрология.
Отмъстителна зодия ..

# 110
  • София
Врачките и магиите са патент на нискоинтелигентната част от обществото. Този глупав ли беше?

# 111
Врачките и магиите са патент на нискоинтелигентната част от обществото. Този глупав ли беше?
Съвсем не, и двамата Деви са умни, прозорливи и аналитични.
Моята приятелка обича да гледа на кафе, даже понякога уцелваше по нещо.
Аз лично възприемам врачувания, хвърляне на карти и т.н просто за забавление и доста скептично.
Въздушната ми особа трудно се спогажда със Земни поради липса на каквато и да е Земя в наталната ми карта.
Единствено Козирожки и Телкини са ми донякъде симпатични чат- пат.
Голям Нарцис е моята приятелка Козирог, то не че аз не съм де...
Все да й се ходи по гайдата, и след безкрайни тиради и монолози се сеща понякога да попита  ме попита нещо и за мен.

# 112
Имам приятелка дева. Много вярнаШЕ в магии. Редовно ходеше при една врачка, а тя все й казваше в коя саксия у тях има заровена магия. Приятелката ми й носеше саксиите или врачката отиваше да изрови листчето/конците/кличките и т.н. Това щеше да продължи още, но единия път видяла как врачката държи листченцето сгънато под кутрето и лееко го пуска в саксията, докато рови пръстта...Та така приключи.
Друга позната, пак дева, и тя вършее де що има врачки, гледачки и т.н.

Но за мъж не бях чувала.

# 113
Съдейки по себе си и по други хора, за които със сигурност знам, сякаш хороскопите оставят грешно впечатление за нас, Девите, описвайки ни като "скучни секретари" най-вече.😀 Ние сме колкото разумни и принципни, толкова и привлечени от езотериката. Може би донякъде заради с паралела с Рибите не ни е чужда тази материя. Вуйчо ми има сестра-близначка, Деви са и двамата са преживявали паранормални случки. Но докато при вуйчо се е случило напълно естествено, сестра му сама е предизвикала някаква ситуация, използвайки спиритуална дъска. И двамата са интелигентни и успешни в средата си... но очевидно при някои хора се случва.
За магиите и врачките конкретно мнението ми съвпада с това на Кетчър.✌️

# 114
  • София
И аз имам приятелка козирог. Веднъж я мютнах и тя не спря да говори 2 часа, без да разбере. А аз без да преувеличавам времето. Dizzy Face

Една колежка обикаляше по хороскопаджии и регресии. Накрая ѝ откриха нещо кофти на щитовидната, а тя беше си изпукала парите по шарлатани.

# 115
  • София
Изпуснала съм, че има нова тема.

Идвам с малко хейт към телците - стиснати, и да имат пари пак се стискат, до степен на лишение от комфорт освен за себе си и за близките си, при положение че могат да го осигурят. Никога не съм го разбирала това. Ако не са на кеф, трябва да вгорчат живота и на всички около себе си, инати, проклети, правещи на пук. Тегави за комуникация, трудно да не кажа никак не умеят да се поставят в чужди обувки и да проявят разбиране и емпатия.

# 116
  • София
Мда. Телец и рак са най- стиснатите зодии. И то по кофти начина - на себе си угаждат.

# 117
Абе и Козирог не са по-малко стиснати. Grinning

# 118
  • София
Не познавам много мъже козирози. Баща ми е много ларж иначе, ама може да е изключение.

# 119
Със син телец и мъж рак съм. Ракът един лев не даде за новото легло, което купих, но пък се обзаведе с последния часовник на апъл. Стисняк!
Синът засега е ок, но там засега само давам.

Общи условия

Активация на акаунт