Най-гадната зодия за мъж! - 6

• 32 695
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
А за рибките някоя от вас мнение, нещо? 😎😄

# 91
Да предупредя, че не се заяждам, а само констатирам: "не познавам интелигентни мъже зодия Овен, следователно такива няма" е пример за много силен аргумент в полза на твърдението. Simple Smile

В Раците харесвам инуицията и чувството им за такт, не харесвам перманентния негативизъм и критика към околните, дори и интелигентно представена, мен много ме натоварва. Поне от лични наблюдения за Раците - жени и мъже - които познавам.

# 92
  • София
Всеки говори за своя кръг от познати. Това е ясно. Някой се жегне и се почва - ама ти имаш ли представителна извадка, как така. Това е теглене на конци. Никой няма статистически значима извадка за никоя зодия, но това не пречи темите да са пълни.

Аз също не харесвам раците като зодия, особено мъжете. Сръдливи, егоцентрични и манипулативни са. Важи и за скорпионите. Това са кофти качества за мъж. Рибите също отиват натам, но по други начини. Те са ми приятни като цяло. Не натягат обстановката и ми действат успокояващо. Около мен винаги е имало много риби. Надушваме се лесно и комуникираме лесно. Но за гадже са душевадчици според мен. Потайни, много лъжат и манипулативни+манипулируеми. Много интересна зодия.

Аз също не се заяждам, знам негативите на зодията си и не суфлирам на всяко изказано мнение в унисон с тях. Казах подскачане, защото виждам потребителката за първи път, но тя явно вече е прочела или проверила аз коя зодия съм, че да може да ми "върне" за вие водните, вие раците. Grinning

# 93
С риск отново някой да не се съгласи с мнението ми, но схващането, че Овните са "силни, смели, дейни и непременно вълнуващи“ е толкова преувеличено , колкото друго актуално - “колко работни били Козирозите."😁 Говорим за човек, който освен със слънце, е и с марс в Овен. Реално аз направих действията, за да осъществим връзката си, усложнявайки сериозно за момент финансовото си положение дори.

Обичам си човека, но с моята венера в Лъв очаквах повече жестове и подвизи, честно казано..

# 94
  • Тра-ла-ла
Възможно ли е спокоен Овен?
Да, бившият ми. Само, че е с Луна в Телец и Венера и Марс във Водолей. Подозирам и асц в Риби. Плюс, че има Лъвско влияние в хороскопа. А, бе, фейк Овен Joy Много рядко избухваа (чак като му се натрупа) и то в никакъв случай не е апокалиптично Smiley

Е, предполагам, че в лудите си и млади години бая е джасал главата с рогата в не една и две стени...и не само 1 или 2 пъти Joy

# 95
Относно Рибите, с мъжка Рибка само веднъж се бяхме харесали, но до първа среща само. Аз съм Лъв. По-добре май Smile
Да, Вода - Вода се разбират много добре помежду си. Огън с Вода - нет!
Единствено със Скорпион съм имала романтични отношения, може би защото и аз има доста Скорпи в наталната карта, но в крайна сметка не беше достатъчно.

# 96
  • София
Аз със Риби просто не мога. Ама това е защото съм аз, не заради тях. Няма химия. За приятели са ок.

# 97
С риск отново някой да не се съгласи с мнението ми, но схващането, че Овните са "силни, смели, дейни и непременно вълнуващи“ е толкова преувеличено , колкото друго актуално - “колко работни били Козирозите."😁 Говорим за човек, който освен със слънце, е и с марс в Овен. Реално аз направих действията, за да осъществим връзката си, усложнявайки сериозно за момент финансовото си положение дори.

Обичам си човека, но с моята венера в Лъв очаквах повече жестове и подвизи, честно казано..
Aaaa, според мен си права. Овенът не обича да си нарушава комфорта. Все недочул, неразбрал Simple Smile Като може друг да свърши нещо, не се раздава...освен ако не става въпрос за нещо съвсем лично.

# 98
Аз със Риби просто не мога. Ама това е защото съм аз, не заради тях. Няма химия. За приятели са ок.
Роки, ти си дева. Един огън ти трябва на тебе. И аз съм земно, в последно време само огън ме гореше. За мен огнените са топа от всичките.

# 99
  • София
Тъй, тъй. Овнешко. 😁

# 100
  • София
Както съм ви казвала, имам колега овен.
Ако ми беше мъж тоз, нямаше да изкара нощта Joy .

Бивше гадже, с който съм имала и най-хармоничните отношения, е овен. Глас не сме си повишили, с поглед се разбирахме, карахме, оправяхме. Но той, въпреки чепат и "все отгоре", беше много умен и разсъдлив, когато съм била с по-добрите идеи, винаги се е съгласявал.
Колегата овен също вече не диша без мое разрешение и все по-често ме пита как да направи това или онова, но е толкова разглезен, че шапка свалям на жена му!

# 101
Скрит текст:

Aaaa, според мен си права. Овенът не обича да си нарушава комфорта. Все недочул, неразбрал Simple Smile Като може друг да свърши нещо, не се раздава...освен ако не става въпрос за нещо съвсем лично.
Или пък друга любима негова реплика, когато не му изнася - "Не помня. / Не помня да съм казвал такова нещо"..

Иначе аз четейки темата за мъжа Овен, имало е моменти, в които съм искала да го похваля, но... предпочитам повече мотото - Мъж ли е - не го фали толкова.😁
Беше началото на годината, когато отношенията ни от две години насам претърпяха истински крах, след който ми бяха нужни 3 месеца да се възстановя психически. Помня вечерта, беше един от онези случаи, в които в яда си си способен да обвиниш другия за греховете му отпреди 10 години. През тези 2 години съм го виждала да си купува немалко книги, но никога да отвори някоя реално и да я прочета.. Предпочиташе да прекарва свободното си време преглеждайки соц. си мрежи (както правят повечето хора всъщност..). Не е толкова активен, колкото държи да следи съдържанието им. Аз, от друга страна, съм тотално в противоположната крайност. Въпреки че съм голям нарцис, имам дълги периоди на неактивност, не съм пристрастена и не им отдавам значение. Предпочитам в идиличен транс да гледам някакъв пич в You Tube, който отваря 60-годишни консерви, подхранвайки асоциалната ми личност, отколкото да следя чуждите животи. Та... в яда си му бях казала, че недоумявам защо купува книги, след като предпочита да скролва като “зомби" телефона си и това му е единственото хоби..😬 След този случай в период от 4 месеца два пъти ми е казвал, без някой умишлено да е повдигал темата(!) - "Ти понеже все ми казваш, че не чета.. - да, нямам време, но съм си свалил Storytel и те ми четат, докато карам. Знам, че не съм идеален, затова и си свалям книги за личностно усъвършенстване." Бреййй!😊😀 Само да поясня, че работата му е обвързана с пътуване и около 7 часа прекарва по пътищата.

# 102
  • София
Май от трите рогати, Овенът е най склонен да развива потенциала си. Което ме кефи максимално.

# 103
Стрелците за мен са по-готини. Най-умните мъже, които познавам, са стрелци. Разбира се, и те си имат треските, но са много забавни, позитивни и интелигентни. Овена е много първичен, много импулсивен, устата изпреварва мисълта, те са като едни непораснали хлапета. Но страстта на огъня си е топ.

# 104
  • София
Аз съм с асцендент Стрелец. Най-добрата ми приятелка е Стрелец. Обаче мъж Стрелец просто не съм срещала. Или поне не забележителен. Оф, излъгах. Имаше един, уникален. На 16 декември беше роден. Супер позитивен.

Общи условия

Активация на акаунт