Най-гадната зодия за мъж! - 6

• 33 169
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Момичета, притеснихте ме много. ММ е Рак с асцендент Рак и Луна в Стрелец.
Вече ще ме е страх да оставаме насаме 😂

Шегата настрана, по-спокоен човек от него не познавам.

# 406

ти случайно да си козироже или водолей? питам заради асцендента, защото оста е рак-козирог и ми е интересно.

# 407
  • Пловдив

ти случайно да си козироже или водолей? питам заради асцендента, защото оста е рак-козирог и ми е интересно.
Аз съм Везни с асцендент също Везни и Луна в Дева.

# 408
А знаеш ли неговият 5ти дом къде е , както и венерата му в кой знак ?

# 409
Везна търпи Рак Neutral Face Или аз не съм Везна като Везните или той не е Рак като Раците Stuck Out Tongue Closed Eyes

Шегата настрана. С годините все повече се примирявам, че аз просто не съм по спокойствието. Спокойна работа, спокойни отношения, спокоен мъж Joy Всичко трябва да ми е на гюрултия, под пара и ако може ВЕД-НА-ГА.

# 410
  • Пловдив
А знаеш ли неговият 5ти дом къде е , както и венерата му в кой знак ?
Венера в Рак.
5 дом-Везни.

ARIA*, аз пък съм по спокойствието. И двамата сме малко над нещата и може би затова се търпим толкова много години. 😂 Аз също искам всичко да става веднага, ама той ме научи да съм търпелива.

# 411
Везна търпи Рак Neutral Face Или аз не съм Везна като Везните или той не е Рак като Раците Stuck Out Tongue Closed Eyes
Тц, много трудно понякога с годините. Отскоро сте заедно, нали?

# 412
Нямам отношения с Рак аз. Нагоре една дама е Везна с мъж Рак. Имала съм преди години връзка с един, не бих повторила Wink

# 413
На бас, че ако пуснем анкета рака ще обере точките Joy . Преди да намеря темата нямах подобни крайни закллючения за никоя зодия, и като цяло за рака мислих, че са емоционални хора просто, аз също като лъв съм емоционален човек... мислих дори, че имаме общо! Не съм виждала у друг човек такова противоречие в думи и дела, за пръв път също видях, че думите били по-важни, от по-голямо значение от действията! Рак ли беше да го опишеш, този индивид, заради когото намерих темата беше слънце, луна и меркурий в рак!

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 21:17 от T.Valcheva

# 414
Нищо му няма на Рака.
Близнаци са като свободни електрони – хаос и хиперактивност!

# 415
Повтарям се, но на Девата никой не може да и оспори първото място. Дори безгръбначният Рак.

# 416
  • София
Ама някой като ви е бътхъртнал сериозно, си правите изводи за зодията ли? Четем уж генерално за зодиите, а често имам чувството, че се визира един конкретен човек, от когото сте яко недоволни.

Питам, защото аз, примерно, се изказвам на база някакви общи набюдения върху извадкa, макар и ограничена. Ако ще заклеймяваме зодии на база любовно разочарование, може и в СО. Там все някой ще ви пита за зодията на този проклет човек.

# 417
Въпросът е, че не една или две изказаха едни и същи впечатления за рака. Така че не е на база един човек. Едва ли сме срещнали един и същ рак всички, освен рака сме имали и други връзки и познати, и повечето казват, че с рак не биха повторили. И е ясно, че един човек се държи различно като син, съсед, колега, приятел и партньор. Темата е за най-гадна зодия за мъж, тоест като партньор.

# 418
Никой мъж не е толкова специален, че да заслужава отделна тема в СО, особено пък бивш! Той е просто една зодия и ще бъде разглеждан като такава.😅🤣

# 419
Мъжете от земните и водните когато им приемеш характеропатиите, които до голяма степен изхождат от практичност , подлежат на регулация и напасване т.е. макар и с цената на извадени очи ще постигнете баланс при разумни двустранни  компромиси.
Въздушни и огнени - шанс към нула, липсва им широта на възприятие, егото ги заслепява( въздържам се от ослепява и оглушава😉) , освен когато се съберат със себеподобни. При последните най- често се случва да има успешни връзки от една и съща зодия.
Това от лични наблюдения 😉

Общи условия

Активация на акаунт