Най-гадната зодия за мъж! - 6

• 33 165
  • 776
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Казаното горе е фактологично и статистически грешно. И манипулативно.

Това, че различни хора пишат за по един човек, общо различни, не променя факта, че някои си дърпат килимчето към един персонаж от живота си под надслов зодия. Малко е тъжно, но вие си знаете.

Иначе, аз също не харесвам раци, но познавам много. Твърде много.

# 421

Това, че различни хора пишат за по един човек, общо различни, не променя факта, че някои си дърпат килимчето към един персонаж от живота си под надслов зодия. Малко е тъжно, но вие си знаете.

Единственото тъжно е, че сме допуснали тази зодия в живота си. Да, под един персонаж, повечето казахме, че с рак не бихме повторили. Не мисля, че темата има правила с колко партньора от дадена зодия да съм била, за да я заклеймя. Също така донякъде е и шега, тема за разтоварване. Wink

# 422
  • София
Ок, оставям те да тъгуваш.

# 423
  • София
Ама наистина ли ако срещнете човек, когото харесвате и ви каже че е рак примерно, ще  му биете шута?

# 424
  • Тра-ла-ла
Ама наистина ли ако срещнете човек, когото харесвате и ви каже че е рак примерно, ще  му биете шута?
Е, чак така не. Имаш си едно наум като знаеш зодията.
С времето може да си проличат някои негативни зодиакални черти (не само за Раците). И ако всичко ти е като дежавю...работата е ясна.

На мен понеже ми говорят звездите Joy ...знам зодиите на всички роднини и приятели и на почти всички познати и колеги. И на известни бг личности им знам зодиите Joy Трупам си база данни с наблюдения.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 19:01 от Джулая

# 425

Била съм с Рак, даже наскоро го молих за помощ. Не ми помогна, но пък не се държа анти и злобно и егоистично.
Винаги е бил добър, чувствителен и състрадателен ( най-вече към себе си и една жена Риба). Имам добри впечатления и го помня с добро. Макар и самовлюбен егоист и мрънкащ досадник, никога не е бил такъв Нарцис като Девите.
Най- ужасната зодия - подмолни манипулатори, мразещи всички, включително и себе си. Безспорни критикари, владеещи в най- висша степен психо- атаки. Огромно его, само да ги жилнеш леко и се впускат в атака.
Вещомани, по - лоши от Телци и Козирози.
Имат ли духовност, не зная - прекланят се на парите.

# 426
  • София
Ми оня моя ужас екс е с асцендент Рак. Какво повече?

# 427
Кечър, и ти не си много обективна. Неведнъж съм се засичала да обясняваш в темата как раците са много дълбока, сложна и интелигентна зодия, съдейки основно по… себе си. И на тази плоскост заклеймяваш близнаци, овни, стрелци и други зодии като плоски и елементарни. Това също не е ок.

В темата всеки пише от личен опит и няма как да е иначе, независимо дали ни харесва или не. И аз не се отъждестявам с най-често спряганите лоши качества на моята зодия, ама щом толкова хора са ги забелязали, явно има нещо.

# 428
  • София
Как, и раци съм заклеймявала, моля моля. Joy
Всеки мой пост се базира на наблюдения върху повече от един човек. Това визирах. Иначе става малко да си помрънкаме за някакво любовно разочарование, ама за да не изглежда жалко, го обличаме в зодия.

Щях да напиша абсолютно същото, ако беше която и да е зодия, няма връзка с рак или телец или лукова глава, така че моля да не се изкривява коментара в удобна някому посока. Simple Smile

# 429
Иначе става малко да си помрънкаме за някакво любовно разочарование, ама за да не изглежда жалко, го обличаме в зодия.
Дори да е любовно разочарование, точно обличането в зодия омаловажава човека и сваля емоционално значението, което прехвърляме върху него.
Темите в раздел Астрология са неангажиращи и леки, писането тук може да бъде и терапевтично точно защото го няма осъдителния наклон както при СО.🙂

# 430
  • София
Аз като се опитвам да анализирам въобще зодията, се сещам за всички хора, които познавам от тази зодия. Специално Рак съм имала няколко приятелки и приятели. Тъй като съм Дева, в началото уж много се разбираме. Семейство, деца, чувства - уж всичко си споделяме и се разбираме.
И после идва един момент, в който разбираш, че тоя Рак, там някъде отзад, под камъка не те е понасял, държал се е лицемерно с години и ти е спретнал поне една интрига.
Ама дебела интрига, която да те удари по личния живот, същия дето си му споделял.

# 431
Моят опит също не се базира на 5 човека, от няколко зодии. Комуникирам с много хора, имала съм доста гаджета и различни приятели, по- близки и не до там също, та мога съвсем обективно да преценя хората и поведението и характера им, което неминуемо се припокрива и  от зодията и от асцендента им и от начина на живот.
Ся искате да кажете, че раците не са безгръбначни, плахи и неуверени, като мъже?
Или да прикриете скръндзавостта и меркантилноста, желанието да те обсебят на козирога и телеца?
Или огромното его в огнените?
Или вятърничавостта у въздушните?
Ми, съжалявам,но хората дори и различни, си носят чертите на зодията.

# 432
Ама ти откъде знаеш нечий пост на наблюдения върху колко човека се базира? И защо реши, че някой си излива любовната мъка и разочарование? За да му олекне коментарът ли?

Специално в твоите постове прозират много типични рачешки черти. Направо си учебникарски пример. Ама хайде ще спра, да не кажеш, че е нещо лично 😃

# 433
  • София
Да, изкуствено омаловажаване, вместо да си дийлвате с проблема и човека.
Затова казах, че е тъжно, но щом е терапевтично, файн. Всеки е свободен да си пише за която и да било "зодия".  
За мен не е по темата, но не ми пречи, макар да ми мяза точно на СО. И чатове се размятаха чак. Под надслов зодия.

Обскюр, знам, защото едни и същи хора пишат за един и същи човек. Оняяяя, дето...
Темата е развлекателна уж. А става дневниче, защо ме разлюбиха.
Като ще спираш, направо недей да почваш. Иначе е глупаво. Усмивка. # От теб да мине.

# 434
  • София
Ама наистина ли ако срещнете човек, когото харесвате и ви каже че е рак примерно, ще  му биете шута?
Не само, че ЩЕ го направя, а И СЪМ го правила.
Такова недоразумение втори път - да не казвам никога, но НИКОГА!

Общи условия

Активация на акаунт