Най-гадната зодия за мъж! - 6

• 33 185
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Близнаците, които аз познавам, нямам капацитета за това.
Няма ли някаква класация за нарцисистите и зодиите ( има такава за серийните убийци) ? Готова съм да се обзаложа, че рака ще я оглавява, следван може би от скорпиона.
Раците по правило са co dependent, демек обратното на нарциса.
Според мен: скорпион, водолей и овен са сред най- големите нарциси от зодиака.

# 391
Жената с най-много умствен багаж, която познавам, е близнаци. Умът ѝ сече като бръснач и се ползва по предназначение. Иначе разпиляна и хаотична, да, но целите се гонят до дупка.

Всички раци покрай мен - и мъже, и жени, “блестят” само с лоши качества.

Везните сме суетни и самовлюбени, но чак най-големите нарциси, не мисля.

# 392
Въздушните манипулират заради собствени сметки/цели, водните го правят за спорта, огнените - от его, земните - заради практичното, ама тяхното разбиране за правдивост.

# 393
Познавам Близнаци манипулатори. Много добри. Но Рачешките манипулации и след това хленчене ми е топ.

# 394
  • Тра-ла-ла
Раците са емоционални и си мисля, че манипулациите им се хващат по-лесно. Осъзнаваш ги един вид. Освен това можеш да настъпиш Рака и за известно време да даде назаден. Не мисля, че имат силата да бъдат корави и постоянни манипулатори.

# 395
Така де, баш изтрещялките. Нищо учудващо.
А нарцис може да бъде само и единствено Девата, останалите са пълни аматьори.

# 396
бившият ми шеф е много, много умен близнак
и не манипулира, но винаги с лекота успява да ни накара да правим това, което иска
мотиватор е, не манипулатор,
ужасен дразнител, нооооо... абсолютно добър в това да ти поникнат крилца или да те закопае без нито една лоша дума

# 397
  • Тра-ла-ла
Навремето и аз рових и четох десетки статии от кои зодии има най-много убийци ...ами навсякъде класациите бяха различни. И реално това не са някакви официални данни/стстистика на ФБР, примерно. В една статия се коментираше, че за различните видове престъпления - различни зодии взимат приза. Bowtie

# 398
  • София
Да, за раците беше престъпления от страст.
От водолеите и рибите пък има най-много самоубийци.
Сред стрелците има най- много психопатни убийци. Нормално. Тед Бънди като един от най- фрийки представителите.

# 399
Така де, баш изтрещялките. Нищо учудващо.
А нарцис може да бъде само и единствено Девата, останалите са пълни аматьори.
Да призная малко се учудих за рака, тоест не очаквах, че ще бъде в тази класация.. 
Виж скорпион са дълбоки хора, оттам може да излезнат много мрачни емоции и да вземат превес, представям си, че са способни на убийство от страст. Но стрелец пък защо да е изтрещялка? 😂
Рак и риби ... изглеждат толкова повърхностни за какво биха убили?

# 400
  • Somewhere beyond the moon and stars
T.Valcheva,
В цитирания от теб отговор става въпрос за серийни убийци, а не за обикновени убийства (от страст, с користен мотив и т.н.).
Според мен някои от Раците и Рибите, са поначало психически нестабилни, изживяват дълбоко емоциите си, и имат склонност да се самонавиват и самоубеждават, докато изгубят връзка с реалността.
Което ги прави идеални психопати.
Има логика и в това, което цитира green lizard.

# 401
  • ВАРНА
Леле, аз съм Близнаци с Луна Стрелец и асцендент Рак - направо да ходя да ме затварят в лудницата, преди да го е отнесъл някой Laughing

За нарцис - Лъвът доста нагоре в класацията го поставям. От едното его много му избива на ненормални прояви понякога, само и само той да е отгоре. Подобно в Овен съм наблюдавала, за другите обсъждани топ нарциси - Дева и Скорпион нямам база за сравнение.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 18:33 от morgana07

# 402
Леле, аз съм Близнаци с Луна Стрелец и асцендет Рак - направо да ходя да ме затварят в лудницата, преди да го е отнесъл някой Laughing
🤣 това важи само за мъже, спокойно. Хахаха

# 403
Леле, аз съм Близнаци с Луна Стрелец и асцендет Рак - направо да ходя да ме затварят в лудницата, преди да го е отнесъл някой Laughing
🤣 това важи само за мъже, спокойно. Хахаха
Ние се разприказвахме в темата за мъжете, но статистиката е обща.😀 Поне се разбра, че не слънчевият знак е определящ.

# 404
  • София
да се самонавиват и самоубеждават, докато изгубят връзка с реалността.
Което ги прави идеални психопати.
Това не е черта на психопат. Явно го ползвате като нарицателно.

Общи условия

Активация на акаунт