Паническо разстройство - 59

• 50 381
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
Може да има пристрастяване само ако се взима всеки ден ....а не от време на време ...и пак е индивидуално някой хора се пристрастяват ,а други не

# 166
Благодаря за отговора, Надежда Х Simple Smile да, разбирам, че е различно при всеки. Днес например съм доста подтисната, имам чувството, че не обичам никого - съпруга, детето ми, себе си, навън (в Лондон) е мрачно и дъждовно, може би и това много е започнало да ми влияе, пък и преди две седмици се върнахме от страхотна почивка в Гърция на слънце и красота..... и се чудя как ще живея така, ако съм всеки ден с тия мисли в главата ми!? Споделям го това и с мъжа ми, той ме разбира и съветва и помага. Според вас възможно ли е да е и страничен ефект от АД (Ципралекс 10мг вечер от 16ти Май досега)? На някого случвало ли се е да се чувствате така дори и след толкова време прием на АД? Благодаря ви от сърце!:)

# 167
Здравейте мили хора,пиша ви с треперещи ръце🥹Получих ужасна па преди около 30-40 мин и още “ме държи” взех вслидол-нищо .Сега взех половинка хлофазолин(бях чела в темата някой беше споделял) та ми помага ,когато имам ужасни па.Та имам неуписуем страх от това да не получа инсулт,да не умра …понякога имам бодлички,изтръпвания,болки в сърдечната област..Много е страшно .Как се справяте? Много ме е страх .Не искам да умирам или да живея с този ужас…едва на 28 години съм🥺

# 168
Просто знаем,че от това не се умира.
Защо смяташ,че лекарство за високо кръвно(което най-вероятно не ти е изписано)ти помага за ПА?

# 169
Здравейте мили хора,пиша ви с треперещи ръце🥹Получих ужасна па преди около 30-40 мин и още “ме държи” взех вслидол-нищо .Сега взех половинка хлофазолин(бях чела в темата някой беше споделял) та ми помага ,когато имам ужасни па.Та имам неуписуем страх от това да не получа инсулт,да не умра …понякога имам бодлички,изтръпвания,болки в сърдечната област..Много е страшно .Как се справяте? Много ме е страх .Не искам да умирам или да живея с този ужас…едва на 28 години съм🥺

То няма да умреш, просто се страда… с подходящи АД за известно време, психотерапия( много помага) движение и зает ум. Чети позвитивни цитати и ако усетиш негативна мисъл веднага гледай да я тушираш, защото мислите влияят на тялото и от там почват притесненията-сега нещо ми има, какво ми има и т.н. Можеш да почнеш с нещо безобидно-има Билкови пастили на Бах-Rescue. Промяна на дразнителя и движение. Ако не помогне вече психиатър.

# 170
Благодаря ви за подкрепата,момичета.🙏🏻Ще пробвам с тези капки и мисля да опитам с психотерапия.Миналата година бях започнала и ми помогна ,но се получи така,че прекъснах посещенията поради финансови причини.     Имам въпрос към всички :На Вас оказват ли ви влияение магнитни бури или пълнолуние?Аз забелязвам ,че тогава получавам ужасни па. А ми стана интересно за днес и де оказа,че има мощна магнитна буря от 5 бала

# 171
Благодаря ви за подкрепата,момичета.🙏🏻Ще пробвам с тези капки и мисля да опитам с психотерапия.Миналата година бях започнала и ми помогна ,но се получи така,че прекъснах посещенията поради финансови причини.     Имам въпрос към всички :На Вас оказват ли ви влияение магнитни бури или пълнолуние?Аз забелязвам ,че тогава получавам ужасни па. А ми стана интересно за днес и де оказа,че има мощна магнитна буря от 5 бала
Мен често ме боли главата, като има магнитни бури, а когато има пълнолуние понякога лошо спа

# 172
Здравейте, отдавна не съм писал, включвам се с нов въпрос. От няколко дни имам едно усещаме ма тежко дишане, не е както обичайното усещане че не мога да си поема добре въздух, дишам си нормално, но все едно по-често от обикновено, сякаш съм се изморил. Някой с подобни симптоми, от какво може да е или отново си въобразявам? 🙃

# 173
Момичета, имате ли около овулация симптоми като ПМС? Тревожност, вътрешно напрежение и т.н. На АД съм, но пак получавам подобни признаци и се чудя възможно ли е и при овулация да се обострят

# 174
Момичета, имате ли около овулация симптоми като ПМС? Тревожност, вътрешно напрежение и т.н. На АД съм, но пак получавам подобни признаци и се чудя възможно ли е и при овулация да се обострят

Имам да, плюс екстрасистоли на 5 удара..

# 175

Имам да, плюс екстрасистоли на 5 удара..

Благодаря ти. Направо ми писна. От тези симптоми при овулация, преминавам към ПМС и така до безкрай. Не знам дали имам 5-10 дни в месеца, в които всичко да ми е наред.😡. Все се надявам, че като съм на АД няма да е така. Днес чак взех 1/4 Клонарекс, защото направо полудявах от вътрешно напрежение.

# 176
Аз ходя на психотерапия от два месеца и съм много доволна .Не пия абсолютно нищо .За мен лекарствата само подтискат симптомите .

# 177
Здравейте и аз се включвам в темата!На 33 години съм от 12 дни съм с адското треперене,недостиг на въздух по няколко пъти в деня!Имам хипотериодизъм и възел 0,5мм .Моля за съвет! Правиха ми няколко кардиограми,сатурацията ми беше 98.Изследванията в нотма,само липса на калций имам и бях в болницата на система.От няколко дни живота ми е ад не съм същата…

# 178
Аз цял ден усещам тревожност в стомаха, имам ускорен пулс и се чудя какво става, а то имам 2 дни до цикъл... Миналият месец беше същото. Ако пак всичко е придружено с менструална мигрена ще се застрелям.. покрай ову не съм усетила такива симптоми.

# 179
Същата съм + обливане в пот, сънена и замаяна. Да идва вечеееее.

Общи условия

Активация на акаунт