Паническо разстройство - 59

• 48 751
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
  • Швейцария
АД се пият по статистика средно 18 месеца, зависи от случая. И аз за сефте чувам за силни и слаби, пък не е като да не съм учила психофармакология. Та те са от една и съща група, с минимални разлики...Моята пси ми е забранила да казвам какво пия, точно заради такива коментари. Ох, много е злобно, но на такива хора се изкушавам да им пожелая да изпитат същото и да ги видя тогава колко ще знаят.

# 646
О да определено ако не го е изпитвал човек незнае какво е...на тях им се струва,че се лигавим,преувеличаване и започват да ти казват "ама какво толкова просто ПА минава и заминава....ама това е само в главата ти...ама моля те стегни се и аз съм имал/имала такива моменти и т.н."Само че при нас не става дума за моменти ,а за състояние...

# 647
Такива изказвания са ми малко като широкоспектърните антибиотици... Ми то таргетирани няма Simple Smile

# 648
Моя близка от отричане на АД стана алкохоличка. Случайно я хванах. Ами тя се прибира на обед, за да пие ракия и пак отива на работа. Вечер също пие концентрати. Разширявали й били кръвоносните съдове, полезно било. Удря и приспивателно и пейзажа е пълен. Жената страда от хипохондрия. Как не я молиха да пие АД. Вече отключи и ПА. Но иначе АД за нея са най-лошото нещо, което пият само лудите, а тя не била луда.

# 649
Тъй ли, много били щастливи с АД с усмивка на лицето ходели. А ако сте мъж и ходите с тая усмивка на лице заради АД, но не можете да бъдете пълноценен мъж в леглото на 30 години?  Колко щастлив да съм, да се радвам на птичките навън? Вие тука сте някакви хора отказали се от живота, че да пиете АД ей така, щото психото им казало. Пийте си, бъдете щастливи, аз ви предупредих, всяко нещо се плаща рано или късно.

# 650
Брей,а като си с паник атаки и ПР и физически симптоми по 24 часа дали ще ти е до секс и дали ще вдигаш самолета....и като изпаднеш в дълбока депресия.. явно не страдаш от нищо тежко...неможеш да съдиш хората които пият АД,защото ти не пиеш...моя живот от прекрасен за секунди се превърна в ад.  И то 24 часов без миг покой..всеки ден ставах все по зле...и повярвай ми месеци наред пробвах без АД и се стигна до там да ме е страх от всичко...мислех че полудявам ,защото нямам никакъв контрол....и не получавах по 1 па на 5 месеца...говоря за тежки физически симптоми от сутрин до вечер . Говоря за отслабване с над 10кг за месец...170 съм висока станах 40кг...кръвната ми захар падна под 3,не спях,не ядях,не излизах,не говорех,не се усмихвах,не ми пукаше как изглеждам исках просто всичко да свърши...исках да живея отново...

# 651
А колко е давността на рецептите за диазепам? Аз не си взех лятото, защото една приятелка ми беше дала блистер. Носих си в чантата за спокойствие, изключително рядко пия, буквално по люспа. Досега максимум един-два да съм изпила за шест месеца. Но вчера съм го изгубила. Ако не е изпълнена рецептата, не съм го купила, а е от август, мога ли сега да го купя?
Нося го да спокойствие, не злоупотребявам. Аз съм ужасно страхлива, всякакви зависимости ме плашат. Ивам си вече една -от цигари, не искам и друга, но диазепамъг ми носи спокойствие,  когато е у мен, че мога да реагирам, ако нещо стане.

# 652
YASOU, извинявай ама какво правиш в нашата тема като сме толкова прокажени?

# 653
Amanda зелените рецепти мисля,че 7 дни важат...ако не я ползваш изгаря...

# 654
Благодаря,  Надежда.

# 655
Това за секса много ми хареса. Аз не можех да стана от леглото- ужасно виене на свят, гадене, сърцебиене, кръвно. А някой си мислят за удоволствия. Как не се бях сетила тогава да пробвам с този метод😂

# 656
Понеже имаме нов хомеопат, ще му кажа, че като имах проблема, мандръсах като паникьосан Simple Smile В общи линии, лесно е да се говори против терапията с АД, но когато не си се сблъскал с товарния влак. Това ми е малко като египтянин да ми говори за сняг. Чувал е, виждал е по телевизията, ама е теоретик...

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 06:33 от Георгий

# 657
  • Швейцария
Ох, така ми беше до секс като имах депресия и паника...Между едната и другата паник атака се чудех как да навиря краката. Пък колко беше яко да не мога да стана от леглото да взема един душ, ех времена...

# 658
Много са ми интересни тези които казват не пийте АД...или пийте ги 2 месеца и стига...минимум година и половина каза моята пси.  И не Не пиех розовото хапче...и не не гледах като зомби...и ДА ТОЧНО ЗАРАДИ такива коментари месеци наред отричах нуждата от психиатър и пиех всичко билково и се гърчех и ставах все по зле...пих АД 2 години и ги спрях съвсем лесно...баща ми също пи 2 години и половина и той ги спря...предпочитам на АД и усмихната и пълноценна за себе си и околните,отколкото на мента глог и валериана свита в някой ъгъл с постоянен страх и тревожност и нон стоп физически симптоми...има разлика между живот и просто съществуване...
Така,че който може без АД браво,ама не нападайте тези които немогат....и стига с това СТЕГНЕТЕ СЕ,че от толкова стягане сме забравили как да се ОТПУСНЕМ.
Аз също пробвах без лекарства,но не стана ставах все по зле!За първи път пия естицил и флуанксол и ми помагат доста!Естицила ми казаха около 3 месеца ще го пия

# 659
+1 за есцитил и флуанксол, не знам как щях да се съвзема без тях. Който не е изпадал в такава криза няма как да си представи какъв ужас е.

Общи условия

Активация на акаунт