Паническо разстройство - 59

• 48 833
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
Агорафобоята ме съсипва.
Преди излизахме с детето. А сега не мога да ида да изхвърля боклука.
Добре, че са баба му и дядо му да го извеждат.
Приемам АД и то не малка доза, преди да опитам да изляза пия и Клонарекс, но пак съм тревожна и едвам се мъкна.
Изтощение тотално и постоянно мисля, че ако ми прималее няма да мога да се прибера.

# 691
Значи лечението не е правилно...и конски дози да пиеш,като не е твоето лекарство няма смисъл...

# 692
Значи лечението не е правилно...и конски дози да пиеш,като не е твоето лекарство няма смисъл...

И аз така мисля. Психото ми, искаше да сменим със Стимулотон, но аз се държа за тоя Есцитил. Някой доволен от Стимулотон и да сподели схемата, по която го пие Simple Smile

# 693
Здравейте, в продължение на 1 и 1/2 год. Трябва да приемам Ципралекс, някой наблюдава ли странични ефекти след толкова дълъг прием? Надебеляване, подпухване, отклонения в кръвните тестове? Благодаря!

# 694
Здравейте, в продължение на 1 и 1/2 год. Трябва да приемам Ципралекс, някой наблюдава ли странични ефекти след толкова дълъг прием? Надебеляване, подпухване, отклонения в кръвните тестове? Благодаря!
Пия го вече 8 години Ципралекс и се чувствам много добре, единственото странично нещо са килограмите,  но те не се променят при всеки.

# 695
Пия го вече 8 години Ципралекс и се чувствам много добре, единственото странично нещо са килограмите,  но те не се променят при всеки.
Пила съм Сероксат и надебелях и подпуйнах от него!
Много ли килограми качихте? Правили ли сте опити да ги свалите и да не можете?

# 696
Леле явно само аз съм била някакво куку...въобще не ми пукаше ще дебелея ли...ще подпухвам ли....исках само да се оправя и да живея нормално...иначе за 2 години на серопрам плюс флуанксол и клонарекс съм плюс 20кг които една година след спирането не успях въобще да сваля по никакъв начин...а преди си ядах колкото искам и когато искам и бях кльощава...баща ми пи същите  лекарства и то по дълго от мен и не качи нито грам...значи си е индивидуално

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 10:42 от Надежда Х

# 697
  • Швейцария
И аз съм с 20 кг плюс. Бях свалила някакви с много лишения и после пак ги качих. Не ми пука, но ми става неприятно, когато някой ми каже "не можах да те позная".

# 698
Кога се започва с качването на кг? Пия от почти година Есобел, и засега не съм качила. Дано и така да си остане ...

# 699
  • Швейцария
Аз мисля, че е от Флуанксола. Когато пих само АД, не качих нищо. От психотиците много се качва.

# 700
Пила съм Сероксат и надебелях и подпуйнах от него!
Много ли килограми качихте? Правили ли сте опити да ги свалите и да не можете?
За тези години качих около 15кг., свалят се с режим, но аз съм несериозна малко в тази насока. Да добавя, че освен Ципралекс пих и Флуанксол,  но както каза Надежда Х, не ми пука за килограмите важното е , че се чувствам добре и пълноценна.

# 701
Аз пих почти година и половина АД. Есцитил/Ципралекс, после Дуксет, както и Ламиктал. През този период не качих никакви килограми. Но като ги спрях, ми се засили апетита и започнах да качвам. Сега с малко глад и съобразяване в храненето си нормализирах килограмите. Казвала съм, че майка ми 30 години е на АД и няма проблем с килограмите. В този смисъл не знам дали е някаква закономерност да качват кг от АД.

# 702
При повечето хора се качват килограми, но не при всички.  Това е индивидуално до организъм.

# 703
Аз пих почти година и половина АД. Есцитил/Ципралекс, после Дуксет, както и Ламиктал. През този период не качих никакви килограми. Но като ги спрях, ми се засили апетита и започнах да качвам. Сега с малко глад и съобразяване в храненето си нормализирах килограмите. Казвала съм, че майка ми 30 години е на АД и няма проблем с килограмите. В този смисъл не знам дали е някаква закономерност да качват кг от АД.
Искам да попитам пия естицил от около 3 седмици нормално ли е да имам напрежение в мускулите най-вече в краката?

# 704
Здравейте, малко съм притеснена и искам вашия съвет. На Ципралекс съм 20мг веднъж на ден. Онзи ден имахме коледно парти и тъй като не пия заради приема на АД, помолих сервитьора за безалкохолно просеко или вино, тук при нас ги има много. Сипа ми момчето и след втората чаша усетих едно замайване не съм се напила, по-скоро леко ме унесе, и го попитах какво точно ми е сипал и той ми показа бутилката - направо ми призля - сипвал си ми е алкохолно просеко, а аз си изпих две пълни чаши.. Не ме ли е разбрал, чул, не знаяяя... Мислите ли че може да ми се обърка нещо с тези две чаши и с АД, че много се притесних, на другата сутрин си изпихме АД без проблем, само че ми беше доста поспаливо, моля за съвет, благодаря Ви предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт