Паническо разстройство - 59

• 50 254
  • 771
  •   2
Отговори
# 120
Флуанксол 3х3 😬аз пиех по 1т вечер...срещала съм и по 2 да пият ,ама по 9т на ден не съм ...

# 121
Аз не смея един аспирин да изпия, вие по 9 АД Simple Smile
Прочета ли листовка -край. Даже нурофен спрях да пия, че не се препоръчва за пушачи:)

# 122
Флуанксол 3х3 😬аз пиех по 1т вечер...срещала съм и по 2 да пият ,ама по 9т на ден не съм ...

Объркал съм като го пиша, благодаря за ироничното поправяне Simple Smile
Изписано ми е 10 дни сутрин обед и вечер, 10 дни сутрин и вечер и 10 дни само сутрин.
Така по - добре ли е ?

# 123

Изписано ми е 10 дни сутрин обед и вечер, 10 дни сутрин и вечер и 10 дни само сутрин.
Така по - добре ли е ?
Ами незнам пак ми се вижда много щом има и изписан АД...аз имах изписани АД серопрам. 1т сутрин ,а флуанксола ми беше 1т вечер...това което обираше негативите от тях беше клонарекс 0.5 сутрин 1/2,следобед около 15:30 отново 1/2 и вечер 1т...при мен тази схема проработи и я понесох добре....после се наложи и баща ми да пие същата схема също съвсем добре я понесе

# 124

Така по - добре ли е ?
Ами незнам пак ми се вижда много щом има и изписан АД...аз имах изписани АД серопрам. 1т сутрин ,а флуанксола ми беше 1т вечер...това което обираше негативите от тях беше клонарекс 0.5 сутрин 1/2,следобед около 15:30 отново 1/2 и вечер 1т...при мен тази схема проработи и я понесох добре....после се наложи и баща ми да пие същата схема също съвсем добре я понесе

Разбирам, но това ми е изписано. Не знам какво да кажа повече. Дори сега пак погледнах рецептата. Ще видим събота като включва Велаксина, какви ще ги свърша ..

# 125
А защо никой не ходи на психотерапия ,а само се тъпчете с лекарства .Тия състояния не идват ,ако имаш хубав живот .

# 126
А защо никой не ходи на психотерапия ,а само се тъпчете с лекарства .Тия състояния не идват ,ако имаш хубав живот .

Глупости. Аз не казвам че живота ми е перфектен. Но имам семейство, имам здрави деца , имам майка и баща. Имам прекрасна жена. Работя, вадя доста добри пари за стандартите в България. Жена ми също си има собствено бизнесче и вади прилични пари. Имам собствен дом, нямам заеми. Но въпреки това от 1 година съм с брутални оаник атаки, които от кризи, се превърнаха в постоянно и всекидневно ужасяващо състояние. Може би някакви неща в миналото са го отключили , но със сигурност не е било нещо супер страшно, което да ме докара чак до такива неща Simple Smile

# 127
Принципно овчари, пъдари и всякакви подобни нямат такива. Сред един друг етнос без особено високи нива на образованост, също е много рядко. Та корелацията е, колкото повече се оправяш материално и т.н., то е по-вероятно да влезеш във филма.

PP, велаксина е много добър медикамент. Първите 3 седмици е кофти, обаче после става добре. Венлафаксин е генерическото наименование на веществото, Велаксин е търговското (примерно Виагра е търговско, но генерическото е силденафил). Та, стисни зъби, това е добър медикамент и недей да пиеш флуанксол самостоятелно. Той е даден да обере първите ефекти на Велаксина, и да не влизаш във филми.

# 128
  • Швейцария
Да, и аз го намирам за един от най-добрите АД . SNRI са по-ефективни за тревожност и паника от чистите SSRI. Малко търпение в началото, малко Лексотан или някакво друго успокоително и ще тушира страничните ефекти, които не е задължително да ги има при всеки. Аз Флуанксола си го пия вече 8 година, пси не дава и дума да се изрече за спиране на него или на Венлафаксина. Намалих дозата веднъж на своя глава, получих рецидив много бързо и пак си ги почнах.

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 08:16 от JennyBG

# 129
Привет!
Аз се позагубих с хубавото лятно време. Влияе ми толкова добре.
Разбира се не съм се оттървала от състоянието си.
Скоро имах голям шок с големия ми син и лошо преживяване с него. Та от тогава насам само при изнервяне, притеснение или стресова ситуация ми изтръпват венците толкова много, че имам чувството , че зъбите ми се сковават. Сякаш получавам някакъв приток на кръв в тях, кръвонапълват се, изтръпват и после като се успокоя ми минава. Това, нормално ли е или просто имам някакъв стоматологичен проблем?

Аз пак да попитам, за това което питах преди няколко дни.Rolling Eyes

# 130
Принципно овчари, пъдари и всякакви подобни нямат такива. Сред един друг етнос без особено високи нива на образованост, също е много рядко. Та корелацията е, колкото повече се оправяш материално и т.н., то е по-вероятно да влезеш във филма.

PP, велаксина е много добър медикамент. Първите 3 седмици е кофти, обаче после става добре. Венлафаксин е генерическото наименование на веществото, Велаксин е търговското (примерно Виагра е търговско, но генерическото е силденафил). Та, стисни зъби, това е добър медикамент и недей да пиеш флуанксол самостоятелно. Той е даден да обере първите ефекти на Велаксина, и да не влизаш във филми.

Пия го да се подготвя. Както казах, бях 4 нощни и не исках след нощна да почвам АД, че с ципралекса точно това направих и ми се е. М.. 2 дни пих самостоятелно флуксанол от утре включвам и Велаксин…

# 131

Абсолютно прав си, имам същите наблюдения. Даже имам роднини простички, знаят само да кОпат и не знаят какво е това.

Велаксинът наистина е много добър за тревожност, но на мен не ми помага за депресията.
Не знам кое е по-лошото.

# 132
За мен обяснението е, че физическата активност гони лошите мисли. Неслучайно едно от препоръките е да си тренира, да се разхождаш сред природата. А и като се измориш физически спиш като претрепан.

# 133
Изпих Велаксина , в 9 сутринта, за сега съм що годе добре. Малко ченето ми е като схванато и малко едно като превъзбудено , не мога да стоя на едно място, ама като цяло се ядва. Дано да е така всичките 2-3 седмици докато почне действа

# 134
Аз пак да питам за някой с опит с Абизол?
От снощи го почнах (вечер по 10мг.) и днес цял ден спя, имам яко раздразнение от всичко и ми се гади.
Не знам от него ли е или си въобразявам...

С него ми смениха Флуанксола,тъй като той не успя да ми подейства успешно върху хипохондрията и натрапливите мисли за смърт и сие.

Общи условия

Активация на акаунт