Паническо разстройство - 59

• 48 820
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
Меря си кръвното редовно. Напълно нормално е. Много неприятно е като придърпване. И естествено си мисля за инсулт.
нищо такова няма да ти се случи, настинала си нещо.

# 556
Ти май имаше ИР,ако не бъркам (от други теми).Правиш ли нещо по въпроса?Тази боза не е най-доброто нещо.
Ами за да ми се вдигне кръвната захар ако ми е паднала.
Тази КЗ 5.5 не е ниска.Дори е висока.Лекувай се ."Не търси под вола теле."

"Здравейте. От три дни имам главобилие, болки във врата и ужасно придърпване като изтръпване на главата. Случвало ли ви си е. Доста се притеснявам."
"Меря си кръвното редовно. Напълно нормално е. Много неприятно е като придърпване. И естествено си мисля за инсулт."
Всичко ни се е случвало.А случайно да си настинала или да си стояла на течение или на пътя на струята на климатик?То така се случва инсулта.Вземи се в ръце.

# 557
Здравейте!Пия есобел от месец,но в петък разбрах,че съм бременна.Обадих се на психиатъра и той ми каза спирай го от раз.Добре,но днес ми е много много гадно от това рязко спиране.Искам да попитам има ли мами пили Есобел по време на бременност и вредно ли е много?Моля за мнения!

# 558
Ти май имаше ИР,ако не бъркам (от други теми).Правиш ли нещо по въпроса?Тази боза не е най-доброто нещо.
Ами за да ми се вдигне кръвната захар ако ми е паднала.
Тази КЗ 5.5 не е ниска.Дори е висока.Лекувай се ."Не търси под вола теле."

"Здравейте. От три дни имам главобилие, болки във врата и ужасно придърпване като изтръпване на главата. Случвало ли ви си е. Доста се притеснявам."
"Меря си кръвното редовно. Напълно нормално е. Много неприятно е като придърпване. И естествено си мисля за инсулт."
Всичко ни се е случвало.А случайно да си настинала или да си стояла на течение или на пътя на струята на климатик?То така се случва инсулта.Вземи се в ръце.
Защо пък да е висока, при положение, че съм пила кафе с мляко и последното ми хранене беше в 23.30ч.

# 559
Аз съм с гестационен диабет в момента и меря КЗ по 6 пъти на ден и съм и на инсулин бавнодействащ..5.5 въобще не е ниска КЗ...при здрав организъм КЗ не трябва да е над 5 на гладно...и при КЗ 5.5 няма как да ти стане лошо,защото ти е ниска захарта и да трябва да ядеш нещо сладко да я вдигнеш...Хипогликемия е при КЗ под 3...обърни си внимание...

# 560
Откакто сте на АД, случва ли ви се да подскачате на сън с цялото тяло или крайниците и да се сепвате от това? На какво може да се дължи това?

# 561
Аз съм с гестационен диабет в момента и меря КЗ по 6 пъти на ден и съм и на инсулин бавнодействащ..5.5 въобще не е ниска КЗ...при здрав организъм КЗ не трябва да е над 5 на гладно...и при КЗ 5.5 няма как да ти стане лошо,защото ти е ниска захарта и да трябва да ядеш нещо сладко да я вдигнеш...Хипогликемия е при КЗ под 3...обърни си внимание...
паника атака съм имала. Бях на лекар. Благодаря. Помислих, че ми пада захарта, защото взех да треперя.

# 562
Здравейте!Пия есобел от месец,но в петък разбрах,че съм бременна.Обадих се на психиатъра и той ми каза спирай го от раз.Добре,но днес ми е много много гадно от това рязко спиране.Искам да попитам има ли мами пили Есобел по време на бременност и вредно ли е много?Моля за мнения!

Здравейте, аз по време на бременност приемах Есобел. Започнах от 6-7 месец.

# 563
Когато се налага да пия Клонарекс, установявам, че направо ме "събаря". Не мога да си държа очите отворени. Пия по 1/2. Ако пия по 1/4 дали ще има ефект?

# 564
аз съм така с Флуанксола и го спрях. Може би опитайте първо да го пиете вечер.

# 565
аз съм така с Флуанксола и го спрях. Може би опитайте първо да го пиете вечер.

Аз го ползвам инцидентно, когато усещам, че тръгвам да правя ПА или ми е свръхнервно.
Чудя се защо след като 2 години пия Серопрам, все още получавам понякога тези състояния на нервност и тревожност. Има ли друг така?

# 566
Клонарекс от колко мг пиеш...ако е от 2мг може,ама от 0.5 едва ли...аз пиех от 0.5 сутрин 1/2 следобед 1/2 и вечер 1+ флуанксол  също вечер и серопрам сутрин...

# 567
Психиатърът ми смени Серопрам със Стимулон, след като питах има ли връзка между АД и намаленото либидо. Някой сменял ли е така АД и имаше ли нежелани реакции? А някой пил ли е този АД и как се чувства? Има ли наистина ефект върху либидото?

# 568
  • Швейцария
Сменяла съм АД и няма проблем. Но се съмнявам Серталинът (Стимулотон) да има някакъв по-различен ефект върху либидото. Поне при мен всичките действат еднакво зле. Ако има разлика да споделиш.

# 569
Според доста проучвания всъщност золофт увеличава либидото, но и доста казват, че няма влияние. До организъм е явно ефекта. Но определено достигането на края е проблем със золофт.

Общи условия

Активация на акаунт