Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 91

• 52 653
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Някой знае ли каква диагноза изписват в болничния лист, след като изтекат 15-те дни, които дават за след трансфера. Нали 15 дни се полагат или бъркам?
Заплашващ аборт или пак нещо, свързано с лечение за безплодие
Болничен за заплашващ аборд се издава някъде около 12-та седмица, именно тогава се завеждате вече като бременна. До този период може би трябва да се обърнете към личния си лекар и да се разберете за някаква друга диагноза.

# 556
Bondy07 при мен това се получи, но се видя на ехографа, ходих по спешно,че доста почна да боли накрая. Изписаха ми хапчета като за МА и изкарах съсирека...

# 557
Момичета, след неуспешен ЗЕТ декември, си записах час за коментар. Цикъла ми подрани и реших да звънна да преместя часа по-рано, но ми отказаха, защото първо трябвало да мина часа за коментар. Това ново правило ли е?
По принцип не записвам такъв час, направо си ходя на цикъл и сега съжалих че съм го записала.

# 558
bu, не съм имала до сега час за коментар и не знам дали се вижда в системата, но ако се вижда не можеш ли да си го анулираш от там? Той като е анулиран ме съмнява да почнат да гледат за какво е бил отменения час.

# 559
Момичета, след неуспешен ЗЕТ декември, си записах час за коментар. Цикъла ми подрани и реших да звънна да преместя часа по-рано, но ми отказаха, защото първо трябвало да мина часа за коментар. Това ново правило ли е?
По принцип не записвам такъв час, направо си ходя на цикъл и сега съжалих че съм го записала.

Може да го анулираш от профила ти .

# 560
Не се бях сетила, благодаря ви. Според мен в системата ще пише за какво е бил часа, но дали ще гледат и аз не знам. Само да не стане така да видят и да се направят отново, че трябва да мина първо за коментар и часа ми да стане още по-далеч.

# 561
Въпрос към тези, на които мъжете им са изследвали ДНК фрагментации в болницата - предлагам първо ще си излезе спермограмата с морфология, а фрагментацията когато е готова, т.е. не излиза всичко накуп?

# 562
  • На изток от Ада
Бу, кой толкова ще гледа анулиран час?

# 563
Всичко очаквам вече Grinning

# 564
Въпрос към тези, на които мъжете им са изследвали ДНК фрагментации в болницата - предлагам първо ще си излезе спермограмата с морфология, а фрагментацията когато е готова, т.е. не излиза всичко накуп?

При мен излезе на куп след около три дни. Май всеки четвъртък ги качват тези с sdi теста

# 565
  • На изток от Ада
Всичко очаквам вече Grinning
нали коментара е по избор ?

# 566
bu2020, не е ново това правило - и на мен не искаха да ми запишат щом не съм минала коментар. Вторият път успях като казах, че съм се чула с докторката и така сме се разбрали точно сега да отида. Но пак не е много сигурно, че ще попаднеш на разбрана жена.

# 567
Ужас, ами като има правила пък да вземат да ги напишат някъде.

Редакция: ами отмених часа, обадих се и пак същото - трябва да минете час за коментар. Rolling Eyes Поне ми върнаха този, който отмених. Две години съм в Надежда и това за пръв път го чувам Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 12:04 от bu2020

# 568
Вече е така
Ужас, ами като има правила пък да вземат да ги напишат някъде.

Редакция: ами отмених часа, обадих се и пак същото - трябва да минете час за коментар. Rolling Eyes Поне ми върнаха този, който отмених. Две години съм в Надежда и това за пръв път го чувам Rolling Eyes

# 569
Off topic:
Днес видях, че вече излизат амбулаторните листа при изследванията.

Общи условия

Активация на акаунт