Женени заради детето

• 15 673
  • 420
  •   1
Отговори
# 45
А той не  е ли егоист като вместо да бъде у дома и да прекарва време с вас ходи по други жени? Не мисли ли само за себе си? Или това, че ви обгрижва е достатъчно? Ами уговорете си отворен брак и вески да си ходи, където му е удобно. Предложи му този вариант.
Също вече ви е безразличен, което пък показва, че малко трудно ще продължите да си останете заедно заради детето.

# 46
Ще отговоря чисто прагматично.
Ти може да останеш още 3-4-5 години с този мъж уж да задържиш семейството си, но той няма да остане. След поредната изневяра или връзка ще се влюби, някоя ще му върже да го приюти у тях си или ще забременее и той ще те зареже. Той продължава да търси жената реално, докато ти стоиш на едно място. Кой има шанс да излезне от връзката първи при такова положение - ами той.
Второ - децата в такива семейства често казват, че са се надявали родителите им да се разведат по-рано. Кого ще обвиняват подсъзнателно след време, че не е взел решението?
Трето - ще се превърнеш в майката, която казва "заради вас стоях". Недей.
Четвърто - шансът ти на 30 години да се ожениш повторно е огромен. Около мен всички майки, разделени с бащите на децата си, си намериха нови гаджета/съпрузи около тази възраст. Една не остана сама. Шансът с времето обаче намалява, свестните ергени също, а и твоето самочувствие с всяка следваща изневяра ще се скапва.

# 47
На такъв такива рога бих му надянала...

# 48
Крис,да те светна, че готините мъже, ама наистина готините, обичат само една жена и това е тяхната. Другите не бих ги определила като готини, по-скоро други определения ми идват..
Е, аз отде да знам кои мъже за теб са готини. Тези, които общоприето минават за такива и тийнейджърките лепят техни плакати по стените си, може и да обичат само една... ама за 2-3 години, и след това гледаш пишат в инстаграма "връзката ни се изчерпа и решихме да се разделим" - и хоп, следващата. А и през тия 2-3 години кой ги знае само нея ли са обичали.
Не казвам, че на авторката мъжът е някакъв секс-символ, но едва ли някой ще отрече закономерността, че колкото е по-привлекателен, красив, забавен, богат и т.н. един мъж, толкова повече му се лепят жени и повече може да се изкуши да кръшка.
Да, бе, ама наистина готиния дето да сте си заедно и дърти и сбръчкани, осъзнали стойностните неща в живота, знае, че красивото лице и стегнатото тяло са до време. Той обича душата. Всички останали са на ниско ниво, защото нямат съзнанието да видят и се впечатляват от обвивката. Не казвам, че тя не е важна, но е ясно, че е до време.

# 49
едва ли някой ще отрече закономерността, че колкото е по-привлекателен, красив, забавен, богат и т.н. един мъж, толкова ...
... по-голяма е вероятността жената до него да е същата. Това е "закономерността" около мен. Тези специално не бързат да се женят и изневеряват. По-скоро или не се женят въобще, или умно.

Когато човек реши да прави секс с друг, е редно да уведоми съпруга/та си предварителнно, за да има и той/ тя шанса за тази извънбрачна радост. Не е ли така? Другото е хем сърби, хем боли.

# 50
Не знам откъде идва този мит, че красивите и богати мъже/жени са по-промискуитетни и склонни да кръшкат. В реала тези, които познавам и знам, че са изневерили, буквално се чудя как една жена са намерили, пък камоли втора за изневяра.

# 51
И при мен е така - познатите ми в живота кръшкачи са смотани и нито особено интелигентни, нито красиви/обаятелни.

# 52
Ditto. На богатите с потекло и състояние им се лепят още от бебешката люлка - те са свикнали с интереса, а и майките им са ги предупредили милиони пъти за златотърсачки и разни такива без потекло и средства, които само искат да им влязат в кревата. Ако са искали секс без да казват на жена си - която има най-вероятно същото блестящо резюме и би им съблякла при развода и последната риза - няма да оставят никаква следа. Всичко ще е "пито - платено" в някаква супер луксозна и професионална атмосфера.

Аз с лъжец не бих седяла и минута. За мен това качество е много грозно и говори за липси във всяка една друга сфера. Харесвам "пичове", няма значение богати или бедни.

# 53
едва ли някой ще отрече закономерността, че колкото е по-привлекателен, красив, забавен, богат и т.н. един мъж, толкова ...
... по-голяма е вероятността жената до него да е същата. Това е "закономерността" около мен. Тези специално не бързат да се женят и изневеряват. По-скоро или не се женят въобще, или умно.
Моето наблюдение е че по-комплексираните мъже и жени по-бързо се впускат във връзки и повече изневеряват. Другите рядко или ако се влюбят.
Ditto. На богатите с потекло и състояние им се лепят още от бебешката люлка - те са свикнали с интереса, а и майките им са ги предупредили милиони пъти за златотърсачки и разни такива без потекло и средства, които само искат да им влязат в кревата. Ако са искали секс без да казват на жена си - която има най-вероятно същото блестящо резюме и би им съблякла при развода и последната риза - няма да оставят никаква следа. Всичко ще е "пито - платено" в някаква супер луксозна и професионална атмосфера.
Ъъъъ принца на Монако, Албер и неговата жена Шарлeн надали са добър пример за дискретни изневери. Неговите похождения са обществена тайна. Че и извънбрачни деца има.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 16:30 от Linda*kiss

# 54
Там нещата са институция. Политика.
Тя стои, ама се говори, че е психически зле, много нестабилна. Постоянно зачезва, крие се. Никак не са естествени заедно по събития.

# 55
Ъъъъ принца на Монако, Албер и неговата жена Шарлeн
Ъъъъ всеки има явно различни разбирания за "готин и богат". Мислех, че това момче, което цитирах, говори за друг тип мъже. Иначе има прости и богати, несъмнено.

# 56
Не знам къде в цитата ти се говори за разбирания за готин. Аз виждам само това.
Anyhow. Беше пример, че и на принцовете (богати и с потекло) нищо човешко не им е чуждо. Не са толкова префинени в изневерите си само заради потеклото си. Въпрос на характер.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 16:26 от Linda*kiss

# 57
Да, виждаш продължение на разговор. Минути преди това съм отговорила на един господин, който очевидно мисли, че "красивите, привлекателни и богати" много изневеряват, защото им се лепят. Обаче по мои впечатления красив и богат е също с красива и богата, на която също много се лепят. Всеки лови най-голямата риба в неговия басейн, това виждам Simple Smile

ПП Дори и да допуснем, че Алберт е този тип "готини" мъже, явно за тази жена до него е бил такъв -  един нехаещ благородник на колко като сравнение, тоест норма ли е според теб?

# 58
''Някои си казват нали те гледа , обича си детето … какво ти пука .. не си разваляй семейството… ''.......че, къде видя семейство тук?!
Да, може би сте подписали, имате сключен брак, имате дете, но семейство - не мисля.
Аз не бих останала.

# 59
Има си хора, и мъже и жени, които не са моногамни и не могат с един партньор, факт. Дали са готини или не, това няма много значение, просто не готините такива трудно могат да закачат нещо или не го афишират, така че не си личи толкова.
Другото е, готините по трудно се изкушават, защото са свикнали на внимание от другия пол и не се трогват лесно. Докато разни смотани и комплексирани лесно се хлъзват и още по лесно могат да си повярват като получат такова внимание, и работата отидЕ

Общи условия

Активация на акаунт