Женени заради детето

• 15 708
  • 420
  •   1
Отговори
# 75
Само един постинг има от нея, кои скандали и обещания иначе да има предвид? Тоест, ако двамата са се разбрали, че е ок той да спи с други или да води паралелна връзка половин година, защо тя да му прощава, тоест кое? Пък и няма нужда той да и казва, че ще се промени, ако тя е ок с него като човек.

Ако аз съм ок с факта, че мъжът ми спи с други жени, няма какво да се караме и страдаме. Той си спи, аз си спя, вечеряме чат-пат заедно... Чиста работа. Сигурна съм, че тя има против и реве всеки път, като му види чатовете и снимките, пък той си пее неговата песен вместо да играе с открити карти, че очевидно другите жени много много му харесват за секс. Използва тази жена за други неща очевидно, но не може да и го каже в очите.

ПП Прочетох и пак думите. Казва, че сега в момента той вече и е "безразличен" - не самите изневери, а заради тях.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 11:07 от Анонимен

# 76
Явно няма сексуално влечение към него, заради изневерите му или заради нейния си характер, но още има собственическо чувство заради това, че са женени. Аз така го разбирам.

# 77
Цитат
…мисля че след всичко това не го обичам , безразличен ми е …
 … но вече не знам дали имам сили да съм с него..
 …егоист ли си ако мислиш за своето щастие, пред щастието на детето… или просто да си женен пред всички и да се правиш на щастлив и след 20 години, когато детето поеме по свой път да съжеляваш за изгубените си години и останеш с него и си казваш “ можех да имам друг живот ….
Явно късно го е разбрала що за птица е. Ще ходи докато може, и докато има жени, които му се връзват.

Не си егоист, ако мислиш за своето щастие.  Няма кой друг да помисли за твоето щастие, ако не ти самата, ама трябва и действие, не само мислене.

# 78
Линда, възможно е. Ако се включи отново, дане каже кое все още я задържа там, след като нито имат интимни отношения ("безразличен"), нито той я уважава (не крие аферите си). Нямам представа какво означава това, че той "я гледа", след като тя уж е финансово независима.. Дано разкаже какво е това гледане, заради което хората и казват да търпи.

Предполагам, че на нея не и разрешено да има любовници. Ако жената чете: разкажи ни той "позволява" ли ти същото поведение? Ти би ли му предложила такава "сделка"?

# 79
Предполагам, че има предвид, че се държи добре с нея, не е начумерен, обръща внимание на детето, съобразява се с другите й желания, плаща сметките и такива неща. И тя предпочита той да плаща нещата, иначе би могла да е независима, но може би не със същия стандарт. Ми той даже приятен звучи Grinning Къде бърка авторката, че той си търси щастието другаде? Grinning

# 80
Естествено, особено като е виновен след поредното кръшкане, я носи на ръце. Такива като отношение, държание, обноски са 6, обаче в същото време се оглежда къде да го мушне. От там се е подвела, че той ще се промени, ще стане грижовен баща и добър съпруг, ама малко не става така

# 81
Да не бъркаме обаче техните проблеми с неговото отношение към детето. Това са отделни неща. Колкото и на жените да им се иска да изманипулират по друг начин нещата.
От там се е подвела, че той ще се промени, ще стане грижовен баща и добър съпруг, ама малко не става така
Може и той да седи заради детето в брака Grinning

# 82
Могат да се разделят, наемат жилища в близки квартали и ще си гледат детето като майка и баща в два различни апартамента. Ако и на двамата това дете им е толкова важно, ще се разделят цивилизовано. Не е нещо нечувано. Даже може да наемат само един апартамент и детето да си остане в този. Тоест само възрастните да се сменят. Вече има всякакви модели на раздяла, ако родителите желаят да останат такива.

Предполагам обаче, че тя се страхува, че той няма да бъде повече баща, ако не е нейн съпруг.

# 83
Ами нормално, не е като да не се развеждат и с децата. Но с времето всичко се изглажда и могат да постигнат разбирателство относно детето.

# 84
Това звучи много благородно, много PR-ско, но защо ли си мисля, че си го втълпява това сама на нея си, на хората около нея, а после и на детето, а по-скоро я е страх да не остане single.
Предполагам обаче, че тя се страхува, че той няма да бъде повече баща, ако не е нейн съпруг.
Ами нормално, не е като да не се развеждат и с децата. Но с времето всичко се изглажда и могат да постигнат разбирателство относно детето.
Това им е удобно на жените да го говорят. Ако при развод има и 50/50 по една седмица съвсем няма какво да кажат.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 13:23 от Linda*kiss

# 85
Могат да се разделят, наемат жилища в близки квартали и ще си гледат детето като майка и баща в два различни апартамента. Ако и на двамата това дете им е толкова важно, ще се разделят цивилизовано. Не е нещо нечувано. Даже може да наемат само един апартамент и детето да си остане в този. Тоест само възрастните да се сменят. Вече има всякакви модели на раздяла, ако родителите желаят да останат такива.
Това за пръв път го чувам. Един апартамент, в който детето е постоянно, и примерно всяка седмица единият от родителите спи там, така ли? А през другата седмица къде - трябва да има по още един за всеки, значи общо 3 жилища за 3-членното им "семейство". А като си хванат нови партньори какво става - новият остава в алтернативната къща сам една седмица, защото родителят тази седмица му е ред да спи при детето? А като се роди и в новата къща ново дете, а родителят трябва да ходи да спри при старото?
По-голяма глупост отдавна не бях чувал. Нито съм чувал някой да си гледа децата така.

Ще ги побъркате тия деца с тия съвременни модели. Това, че ги имало, не значи, че са по-добри от старите. А именно, детето да си има един отглеждащ родител и да си знае къщата, а не да се пренася като чергарин всяка седмица от един дом в друг, с играчките си и учебниците си.

# 86
Ами това е споделеното родителство всъщност.

# 87
А за уикенда не е ли разкъсване на времето? Само дето по-малко време прекарва на едното място.

# 88
Споделеното родителство е родителите да живеят наблизо и детето да живее една седмица при единия и една седмица при другия. А не в трети апартамент.

# 89
И всяка седмица си мъкне багажа напред-назад?!? Или си има и на двете места всичко - по два комплекта учебници и тетрадки, дрехи всякакви и на двете места, играчки?!? И кое е домът му всъщност? Ужас...

Общи условия

Активация на акаунт