Търся електронна книга - 44

• 90 127
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Госпожо Наскова, много ви моля да си разчистите пощата. Не мога да ви пиша на лични, тъй като сте стигнали лимита си

Изчистих. Може да пишеш. Simple Smile

# 646
Случайно да има някой първите три книги на Джефри Арчър за  Детектив Уилям Уоруик - Направи се, че не виждаш, Скрито пред очите ти и Риск печели, Риск губи?

https://mega.nz/file/NI8XCZ6I#xowQX15FJkV_qdsTa5WidmBCD02czYjIt7VsjGW5gao

5 книга Детектив Уоруик

# 647
  • Бургас
Още един въпрос и моля не ми се ядосвайте .

* За тия които четат на телефона или таблета . Къде си съхранявате прочетените книги . Аз съм изчела доста и за да не ми висят в програмата ги премахвам . Обаче ми се иска да ги съхранявам някъде - прочетените . Тъй като имам доста книги и Гугъл ще иска да плащам за определени МБ та мисля да си направя флашка .
Вие как ги съхранявате ?

Аз си качвам не само прочетените, а всички в MEGA. Имам 25GB пространство там.

# 648
  • в сърцето на един мъж...
Джефри Арчър - "Детектив Уилям Уоруик" - 4 книги
ТУК

Много благодаря!

# 649
  • ВАРНА
Здравейте, търся книгата на Катина Герова - Яж всичко и отслабвай. Преди време някой беше качил нещо, но не се отваряше. Ако може някой да изпрати линк, ще бъда благодарна или на имейл pepa60@abv.bg

# 650
Здравейте, търся Инсомния - Сара Пинбъра

# 651
Здравейте, може ли някой да ми изпрати "Къщата на халифа" на Тахир Шах. Благодаря ви предварително.

julia_@abv.bg

# 652
Здравейте! Може ли да помоля ако някой има “Безчувствен” (книга 3) от Пенелъпи Дъглас да ми я изпрати на vivovva950@gmail.com
Ще бъда много благодарна! Gift Heart

# 653
Здравейте! Може ли да помоля ако някой има “Безчувствен” (книга 3) от Пенелъпи Дъглас да ми я изпрати на vivovva950@gmail.com
Ще бъда много благодарна! Gift Heart

И аз да помоля за същата книга. Пощата ми е dobip_1122@abv.bg. Много благодаря.

# 654

И аз благодаря!
С коя програма мога да ги разкомпресирам?

# 655
  • в сърцето на един мъж...
Те не са компресирани, в епуб формат са. Теглите и четете или ги преобразувате он лайн в какъвто формат ви трябва

# 656
Здравейте! Търся Пътят на душите на Майкъл Нютон. Намирам само един стар линк,койот вече не е активен. Ако някой я има,моля да ми я изпрати на
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 13:01 от Goldeva

# 657
  • София
Goldeva, тук има книги на Майкъл Нютон:
https://mega.nz/folder/3QBgWKgC#P8ix8_p3wu6SSbVSb0w6NQ/folder/nZJnEaDL
Накрая на списъка са неговите книги.

# 658
  • Бургас
Търся квигите на Донал Райън - "Кралицата на пръстения остров" или "Сърце на вятъра"

Скрит текст:

# 659
Geia, благодаря. Справих се с извличането и конвертирането. Надявам се всичко да е наред, ще разбера, като ги кача в киндъла.

Общи условия

Активация на акаунт