Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 69 344
  • 910
  •   1
Отговори
# 705
Много благодаря!
Имам преса от доста години, но стои в кутията, продаваха ги преди в моловете уж с доживотна гаранция. Сега съм решила да пробвам да си направя масурчета. Косата ми е къса, изрусена и с не особено дебел косъм. Ще пробвам на 180 градуса и ако става за показване ще се покажа.

# 706
От веднъж няма какво да стане толкова предвид че не си ползвала преса досега. Споко и успех. Дано харесаш резултата.

Аз моята я смених преди няколко години като мислех, че на старата плочите са износени и затова гори, но сега пак не ми харесва положението хем рядко я включвам. Явно си трябва някоя по висок клас.

# 707

Как се постигат такива къдрици? Не ми е дълга косата в момента, но искам нещо подобно да си направя. Имам ретро преса, преса за изправяне и две различни маши за коса, една от които е тънка. Да отбележа, че не ми е много податлива на обработка, прекалено жива е и бързо се разваля. Но бих дала шанс ако ми кажете как 😀

# 708
# 709
Здравейте, как се постига този цвят‽ Косата ми от скоро е изрусена, но естествения ми цвят е тъмно кестеняв. Много харесвам цвета на снимката, но ме притеснява как се оправят корените като започне да израства? 

# 710
Колко изрусена в момента? - покажи снимка, или напиши поне кой номер цвят си?

# 711
Може ли термозащитен крем да се ползва без последваща обработка? Имам предвид косата придобива ли по лош вид от такъв тип продукти, ако не се използват по предназначение?

# 712
Може. Аз си ползвам термозащитата на всяко миене, независимо дали ползвам уреди или не.

# 713
  • 🌊
Мен ме е прихванало да се боядисвам след 10 години прекъсване.
Като сегашен цвят съм това, но с къдрева коса
Скрит текст:
Та се чудя как да ппостигна това. Омбре ли е, балеаж, русо, червеникаво?
Скрит текст:

# 714
Снимките не се виждат, Чебурашка.
От какво има нужда коса, чиито мокър косъм се къса? Кога е суха се разтяга и едва тогава се къса. Косата е здрава, не цъфти, не е боядисана. Може би иска протеини?

# 715
  • 🌊
Снимките не се виждат, Чебурашка.
От какво има нужда коса, чиито мокър косъм се къса? Кога е суха се разтяга и едва тогава се къса. Косата е здрава, не цъфти, не е боядисана. Може би иска протеини?
Ох, за пореден път сйта където ги качвам ме предава.
Това е цветовото ми начално състояние
Скрит текст:
Това е което търся като ефект
Скрит текст:

# 716
Чебурашка
сама трудно ще го постигнеш, това е балеаж. Има различни цветове - кестеняво, червено-оражнево,  руси кичурчета. Особено отзад ще е трудно.
Май първо иди на процедура по махане на старата боя, изглежда ми много наслоена тъмната боя - цялата коса ли боядисваш от корена до долу?

Имаш тъмен цвят в момента, за да стане новият цвят трябва да се изсветлява (изрусява). Ако си го представяш, че ще купиш от магазина боя и ще се намажеш, ще  те разочаровам. Другия проблем е как ще си го правиш отзад - не може сам на собствената глава. Иди на фризьор, за да не увредиш косата си.

# 717
  • 🌊
Пепина, благодаря!!
Твоята коса не е пипана от 10 години, та е "девствена" и поне елемента с махането на стара боя няма да го има. Задължително ще се консултирам с фризьор, но преди това исках да знам какво е поне, а не да се изсипя с телефона и да съм "искам туЙ" Joy

# 718
ее, на естествен косъм е по- лесно.
Казваш, че искаш балеаж и показваш снимката. Фризьорът ще си забърка необходимите бои, не е само една. Освен това в краищата ще се обезцветява (изтегля се естествента ти боя до русо). Трябва да ти слага и фолио евентуално да не се смесват различните цветове, има и други техники. В корените нека да използват твоя цвят, за да не измъчат косата ти  и прическата ще стане подобна, но по-различна.И накрая се прави матиране, ако е необходимо.

# 719
Чудя се дали да ходя на фризьор за някоя терапия на косата подхранваща, хидратираща, евентуално кератинова... Дали косата ми ще получи нещо различно от редовните грижи, които ѝ полагам у дома? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт