Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 68 830
  • 910
  •   1
Отговори
# 135
Няма да споря, за мене е жълта в корените и по-надолу особено отдясно. Вероятно и отляво е така, но там е заметната косата и не се виждат корените.
За мен е отличен пример за лошо изрусена коса, която не отива на цветотипа на притежателката си. Масово изрусените изглеждат така, което лично на мен не ми допада.

Не е вярно също, че бялата коса на изрусени коси не си личи. Пак си свети бялото и иска боядисване. Няма как да се избяга от честото боядисване за съжаление, когато има бели коси. Тя косата си расте и не пита.

Но разбира се, кой както се харесва, аз просто си казвам мнението.

# 136
Личи си бялата, но не се набива  на очи както се случва при тъмната.Корените не блестят на 1 седмица.

# 137
  • Някъде там
Аз не я виждам жълта.
Аз също не я виждам жълта.

# 138
Не, не се сърдя, всеки има различно мнение. Колкото и приятелки или роднини да попитах за мнение, толкова различни мнения получих.
Иначе, аз не целя студено русо, харесва ми златистото и някак като ми израснат корените просто не се възприемам с тъмна коса. Нямам бели коси все още, но явно свикнах да се възприемам със светъл цвят.

# 139
На мен пък ми харесват слънчогледово или пшенично русите коси. Някак има в тях живот и топлота. Студените цветове русо са ми умрели. Харесва ми цвета на дамата. Представям си косата й по-къса и на черта.

# 140
Веждите правят много голям контраст с русото, и акцентът е там.
Ако искаш да са този цвят, може да ги изтъниш тук там в желана от теб форма, или другия вариант да се изсветлят, ако държиш на тази форма.  И аз мисля, че жълтее долу, горе изглежда русото са се старали да е по-светло, долу е по-тъмно, странен балеаж, корените има и кестеняво.

# 141
Аз не я виждам жълта.
Аз също не я виждам жълта.

И аз. Даже за мен е съвсем ок направено русо.
Не с енаемам да кажа отива или не,защото не виждам самото лице на снимката.
Но определено нито ми рижавее,нито ми жълтее.
Даже е добре прелято,което е рядкост.
И с тъмния нотен не стои зле.
Единствено съчетание тъмни вежди+руса не ми стои добре.
Изпитала съм го на собствен гръб,била съм такъв цвят,и на мен и жълтееше и рижавееше и никак не ми отиваше.
А тук не е съвсем такъв случая.
Но е възможно на различните екрани цветовете да изглеждат различни.

# 142
Rimmona, изглеждаш чудесно.
На мен косата и веждите ти ми харесват и следващия път не скривай очите, за да може да се види и прецени цялостно. 🍀

# 143
Rimmona, изглеждаш чудесно.
На мен косата и веждите ти ми харесват и следващия път не скривай очите, за да може да се види и прецени цялостно. 🍀
Благодаря, ето, обикновени кафяви са ми на цвят, затова не мислех, че е от особено значение. Grinning  И още една снимка на дължината. От край време е до кръста, чудя се дали да не я скъся, но ще ми трябва много смелост.

Скрит текст:
.

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 17:52 от Rimmona

# 144
Хубава си, на мен ми харесват и очите, веждите и цветът на косата. С едни 10 см смело я подстрижи, ще изглежда по-здрава.може и повече, да изрежеш напълно по-тъмното.

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 16:57 от Delightful D

# 145
И аз се навивам открай време да я подкъся. Отдолу е същият цвят, но от снимката ти се струва по-тъмна.

# 146
  • Някъде там
Rimmona, много нежна и чаровна си.
Косата ти изглежда много добре на снимка.Дълга хубава и с много блясък, което за руса коса си е  уау.
За подстригването, съвсем спокойно може да махнеш едни 10 см. и пак ще си с дълга и хубава коса.

Аз се чудя дали пак да си потъмня косата.Тъкмо махнахме наслагваното тъмно, което имах от години.Цяла година се борихме да го махнем без да изсветляваме косата, най-накрая успяхме и ми идват налидничеви идеи Simple Smile.
..

# 147
Сега като видях цялата коса и лицето да си кажа,че ти е супер с рози цвят. Косата ти не е видимо изтощена. Аз не бих я пипала.
Да,в краищата има леко по-тъмен цвят,но не пречи.
На мен ми харесва.

# 148
Добре си изглежда Римона,но и аз съм за един тон по-светли вежди или един тон по-тъмна коса.

# 149
Rimmona, веждите са ти направо луксозни, страхотни са Simple Smile
Ако русото те прави щастлива, носи си го. Мисля че може да направим всеки цвят за коса да изглежда добре когато косата е оформена и грима е добре.
Но ако говорим за това, което ще стои най- добре, наистина цвета на дрехите и косата ти просто ще са повече в хармония с визия тип "Снежанка". Тъмна коса, насититени цветове... според мен ще ти стоят прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт