Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 68 853
  • 910
  •   1
Отговори
# 165
Репина, тези резултати на твоята коса ли са или ти ги правиш на клиент?
Красиви коси!

# 166
Репина, тези резултати на твоята коса ли са или ти ги правиш на клиент?
Красиви коси!
не, не е моята коса, аз работя друго.
От фризьор са, който си пада по боядисване (колорист) и винаги слага кератин накрая, за да му изглеждат така.

# 167
За косъма на втората жена аз лично бих убила човек да го имам.Laughing

Пепина, запали ме сега да гледам кератинова терапия. За тънки коси подходяща ли е?

# 168
Здравейте, използвали ли сте продуктите на марката KAYPRO и какви са ви впечатленията от тях? Моля и да ми препоръчате добри продукти, с които да постигна "slick back hair look", или т. нар. зализана коса назад, за да не се разпадне по средата на вечерта Laughing

# 169
За косъма на втората жена аз лично бих убила човек да го имам.Laughing

Пепина, запали ме сега да гледам кератинова терапия. За тънки коси подходяща ли е?
внимава обаче къде ще ти я правят, има по-трайно изправяне, има  и по-скоро, подхранване и блясък, и с различни препарати се прави. Кератинът се съдържа в ноктите и косъма, но не всички препарати са с естествен кератин. А ако има и добавен формалдехид, си е направо вредно (канцерогенно). И в ДМ се продава кератин, но четете опаковката. Казват, че не е подходяща терапия за тънки коси, но аз съм виждала много тънкокоски, понеже се създава нещо като обвивка на косъма, съответно изглеждат по-обемни косите.
Изправянето до 3 месеца, поддържащото - до 6 месеца. Само не съм виждала как изглеждат косите след това.

# 170
  • Варна
Благодаря много, Babri!

Кремът на Mi Amante също е супер.

# 171
Прекалено дългата коса още повече създава липсата на обем, който тънкия прав косъм няма.. Знам го и от личен опит. Особено ако е разделена на път и няма бретон. Типична хрътка става. Бях много дълго време в точно този вид. Не ми харесва.

# 172
Здравейте!
Трябва ми уред за къдрици, какво е добре да има като функции? Препоръчайте ми! Благодаря!

# 173
  • Някъде там
Здравейте!
Трябва ми уред за къдрици, какво е добре да има като функции? Препоръчайте ми! Благодаря!

Какво имаре предвид под уред за къдрици?
Не съм толкова запозната с машите, но ако ми предстоеше избор на такава бих се спряла на
автоматичната маша на Филипс. Следвам много блогърки, които я използват и прави страхотни къдрици.Не само къдриците са хубави, но ги прави и доста бързо.
Ето тази маша имам предвид:
 https://www.youtube.com/watch?v=HgqvuHhS0uA
https://www.youtube.com/watch?v=XX-1zf5qJ3I
Като функция една маша е добре да има
 температурни настройки
Кабел със система без усукване, като може кабела да е по дълъг, това е голямо удобстно не само при пресите, но и при машите за коса.За тези се сещам.
За тези се сещам.

П.С:   Едни от най-хубавите ми къдрици не са с маша а с преса за коса Simple SmileМоже да погледнете и пресите.

# 174
Да, точно тези уреди за къдрици. Но гледам, че има и за 250 лв и за 50 лв. Та започвам да се чудя.
Искрица, а с маша не се ли горят ръцете? Коя маша ползвате?

# 175
  • Някъде там
Това е машата, която имам. Върви в комплект с ръкавица.До сега не съм успявала да се изгоря, но от както я имам съм я използвала 5-6 пъти, а аз я имам от 3-4 години.

# 176
Искрица, твоята ремингтън е в пъти по- добра от тази, която показваш. Тези навиващите или държат дължините и краищата еднакво количество време на машата или по- лошото като бийч уейвъра- държат краищата повече време на машата. Така първо къдриците не държат толкова време и второ ти уврежда краищата.

# 177
  • Варна
Прекалено дългата коса още повече създава липсата на обем, който тънкия прав косъм няма.. Знам го и от личен опит. Особено ако е разделена на път и няма бретон. Типична хрътка става. Бях много дълго време в точно този вид. Не ми харесва.

Така е, но съм била и със значително по-къса коса, все същата липса на обем.

Иначе аз не само в главата приличам на хрътка. Така, че всичко е точно! Joy

Искрица, много ти благодаря!

Я да питам за някакъв сешоар четка някакви препоръки?

# 178

И на мен. Ако е тънка и рядка още повече.
Изобщо коса на черта не ми допада,липсва ми раздвиженост.
Но косата на scaleston е много хубава.
Искрица,имам същата маша само,че с щипка и толкова много ми изпръхва косата и така ми я гори,че не я ползвам освен по празници и всеки път се ядосвам,уж хубава маша,а толкова гори и да не мога да я ползвам.
Краищата ми стават сухи и изгорени.
Имам я от 3,4 години и аз. Ползвам я веднъж два пъти годишно. И става така всеки път.
Даже исках да я продавам.
Много ми е странно,никога не ми се е случвало това.
Даже от маши за 20,30 лв,по-стари модели съм била по-доволна.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 20:45 от Caroline_Bingley

# 179

Я да питам за някакъв сешоар четка някакви препоръки?

Аз пак да де-инфлуенсна за уреди за коса Grinning
Ужасни са, в началото като започнеш да ги използваш си казваш "Уау, как съм живяла без този уред", хората ти правят нон- стоп комплименти за косата, приличаш точно на модел от 90-те. Но всичко приключва сравнително бързо, защото унищожават косата. Като се замислиш си е точно като факла, не е като маша или преса да има защитни покрития и т.н. То си е точно пластмаса с горещ въздух.
Аз използвах моята много внимателно, като я оформех не пипах с никакви уреди за коса чак до следващото измиване. Използваш термозащита точно за сешоар (професионална) и никога не я използвах на суха коса. След няма и 3 месеца краищата ми бяха в трагично състояние.
Страхотно оформят косата, според мен това е идеален уред за 2-3 пъти в годината, който да се ползва за специален повод.

Общи условия

Активация на акаунт