Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 70 207
  • 910
  •   1
Отговори
# 240
Много зависи от косата и от състоянието ѝ, разбира се.
Аз от въпросните кристали ползвам трето или четвърто шише.

И аз съм много доволна, в съчетание с крема на Ми Аманте косата ми става много гладка, без да я изправям, само с нормално сушене със сешоар.

# 241
  • Някъде там
Много зависи от косата и от състоянието ѝ, разбира се.
Аз от въпросните кристали ползвам трето или четвърто шише.

И аз съм много доволна, в съчетание с крема на Ми Аманте косата ми става много гладка, без да я изправям, само с нормално сушене със сешоар.
Алекча, косата ти е пораснала много на дължина, а цвета е разкошен.
Твоята коса е доста здрава и предполагам, че затова тези продукти ти се отразяват добре.

# 242
Мерси, Искице!
Чак доста здрава не е, просто така изглежда.  Суха си е, по краищата изтънява. Цветът ми е доста агресивен и, макар че правя само корени, а в дължините само обливам, пак си гори.  Ако не я бутна си е метла, но тя винаги е била в дължините.
Напоследък пак пада, та се върнах към отварата с розмарин и мента. Малко съм слагала мащерка вместо мента няколко пъти, ма нищо 😆

# 243
  • Някъде там
Алечка, аз имам много лек косопад.Според половинката ми даже си го измислям и си въобразявам за да си взимам нови продукти.Може и да е прав, както и да е, в този ред на мисли сега си взех масло с розмарин и мента на Mielle, може би ще помага при косопад.Може да го погледнеш, хубавото е, че всичко е разбъркано и готово и не се налага ти да бъркаш, това за мен е супер, аз съм от мързеливите и предпочитам нещо готово и да не се занимавам.

# 244
Аз имам само розамирн, ама избягвам да правя маслени маски, защото ми свалят цвета и корена ми светва, много съм бяла вече.
Иначе моята си пада, съдя и по топката косми, които свалям при миене и по дебелината на опашката.  След ковид беше чудо, тамън се оправи и сега пак...

# 245
като чета темата, ми се докупуваха продукти за коса Grinning
може ли отзиви за insight?
загледала съм основно балсамите - добри ли са като ефект, ако не са в комцинация "б-м + маска"? кой да взема за хвърчаща и суха боядисана коса, която не харесва тежък протеин?

# 246
Алечка, аз имам много лек косопад.Според половинката ми даже си го измислям и си въобразявам за да си взимам нови продукти.Може и да е прав, както и да е, в този ред на мисли сега си взех масло с розмарин и мента на Mielle, може би ще помага при косопад.Може да го погледнеш, хубавото е, че всичко е разбъркано и готово и не се налага ти да бъркаш, това за мен е супер, аз съм от мързеливите и предпочитам нещо готово и да не се занимавам.
Може ли отзив след време за маслото от розмарин, понеже съм му хвърлила око и четох добри коментари.

# 247
  • Някъде там
като чета темата, ми се докупуваха продукти за коса Grinning
може ли отзиви за insight?
загледала съм основно балсамите - добри ли са като ефект, ако не са в комцинация "б-м + маска"? кой да взема за хвърчаща и суха боядисана коса, която не харесва тежък протеин?
Пробвала съм маска INSIGHT,  ето тази https://www.arlen.bg/product/16502/podhranvashta-maska-za-suha-k … g-mask-250ml.html, както и шампоан от серията SENSITIVE .
Не съм ги съчетавала заедно. Маската я използвах с медицински шампоан за коса, но с кой шампоан не се сещам.
Доста добра и бюджетна маска, densi ги беше похвалила в профи темата за коса.

# 248
Маслото от розмарин е супер, но трябва да си изберете или по-гъста и некапеща коса или перфектен цвят. Пълно щастие няма😃 и аз пак го почвам.

# 249
И на мен маслата много ми свалят цвета Sad
Вчера изпробвах маската без измиване -L’oreal absolut repair molecular . Нещо не съм особено впечатлена , ще продължа да я използвам , за да видя дали ще има ефект .

# 250
  • Пловдив
А как ползвате маслото от розмарин и ако взема етерично от аптеката ще върши ли работа?
Ако правя отвара с розмарин същият ли е ефектът и пак ли сваля цвета?

# 251
А как ползвате маслото от розмарин и ако взема етерично от аптеката ще върши ли работа?
Етерично от аптеката. Аз нямам време да стоя с маски и съм го смесила със шампоана и балсама и пак върши работа.

# 252
# 253

Аз това правя и нямам проблеми с цвета, ефект си има.

# 254
Хайде малко мъжки прически!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт