Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 68 779
  • 910
  •   1
Отговори
# 885
Става, защо да не става.

Аз навивам на изсушена на 90% коса. Като махна пръскам с лак малко.

# 886
  • Някъде по Дунава
Аз ще подарявам един 'ролер' на момиченце тийн, ама като не съм го пробвала, кажете, става ли за деца?
Става. Дъщеря ми е на 16. От около година го ползва. Косата ѝ е леко чуплива и с него става много хубава.

# 887
Супер удобни мине спането, не го усещам дори.
Ролера става за деца. Даже исках да пробвам на моето дете, но ми отказа да спи с това чудо на главата.
С колан от халат съм пробвала и не ми се получава много добре, а и къдриците са съвсем различни.
С това е в пъти по удобно и стои оформено без да правя нищо, къдриците са много по-естествени и стоят на големи букли.
Важно уточнение е,че съм с чуплива коса,която задържа всякакви прически.
Това има значение.
Не слагам срилизанти, но би могло малко лак да се пръсне, аз онзи ден просто не се сетих и пак ми издъражаха два дни къдриците.
За чуплива коса това е страхотно решение и улеснение.

# 888
Моята коса е гъста и супер права и стават идеални къдрици с ролера. Според мен е важно да се прави правилно навиването, защото и една съседка не можа да се справи, а косата ѝ е до под кръста и няма как да не се получи. Има доста клипчета в нета относно техниката, аз оттам се научих Simple Smile

# 889
Чували ли сте за чебе? Спомага растежа на косата. Пробвали ли сте? Аз едва днес попаднах на това.

# 890
Ако се навлажни косата, до другата сутрин ще изсъхне ли? (за ролера)

# 891
  • Някъде там
Ако се навлажни косата, до другата сутрин ще изсъхне ли? (за ролера)
Да, изсъхва. Така правя косата на дъщеря ми. Къдриците са уникални.Най-интересното е ,че държат два дни и то без стилизиращи продукти, нейната коса е много дълга и съответно тежка.

# 892
Много ми харесват резултатите които виждам, че се получават с ролера, но при мен е пълна трагедия.
Явно нещо не ми се получава самото осукване на косата.

За чорапите, ако напишете къдрене с чорап в ютуб или тик ток ще ви излезнат безброй клипчета.

# 893
Да бе, наистина държат за два дни без лак.
Хем моята коса я знаете повечето каква е, гъста, дъга и тежка.
Направо съм във възхита от този метод.
Днес детето каза, че искала довечера и тя да спи с това на главата 🤣
А тя къдрици си има, ама докато се сложат в ред е цяло чудо.

# 894
Много ми харесват резултатите които виждам, че се получават с ролера, но при мен е пълна трагедия.
Явно нещо не ми се получава самото осукване на косата.

За чорапите, ако напишете къдрене с чорап в ютуб или тик ток ще ви излезнат безброй клипчета.
https://youtube.com/shorts/FkYUnjuYyLk?si=eogqFCvKiMAo6icp
Виж този клип, аз така го правя. Идеята е като  прекараш първия кичур над ролера, после да го хванеш с новия и двата заедно пак се завиват, след това третия, четвърти и така, докато свърши косата. Веднъж, като си усетиш движението, ще го правиш буквално за пет минути:)

# 895
Много е лесно, да. Буквално фасулска работа.
Аз днес пак съм така😊

# 896
  • Mostly in my mind
Здравейте.
Някой ползвал ли е тази маска? Ако да, може ли да сподели отзиви? https://karseell.bg/product/kolagenova-maska-karseell/

# 897
Лолита, аз я имам и ползвам. Отразява ми се много добре на косата. Взех я от група във Фейсбук за мисля около 25 лв някъде. Но и аз я видях на тази цена…(65 😃)

# 898
  • Mostly in my mind
Четох,че имало много фалшификати...уж тази била оригинална. Имаше някакво колело на късмета, от което спечелих -15 лв от сумата. Доста щедро....и подозрително. Поръчах я, да видим...в тик ток и инстаграм са полудели по нея.

# 899
Фризьорът, при когото ходя е започнал да ползва продуктите на марката. Похвали ми маската, че и шампоаните.

Общи условия

Активация на акаунт