За тези, които четат любовни романи № 45

• 63 422
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
А каква е тази поредица с изнасилвания? За тази на Кейт Стюарт ли става въпрос?

# 316
Ами според мен и ladychar говори за същата авторка и поредица с тройките. Но може и да е прочела някоя друга, например книгите на Кейт Стюард
   Аз нарочно не казах коя е авторката, защото вече няколко пъти съм се оплакваля от нея и не е редно според мен да продължавам, но иначе да. Но не искам въобще да продължавам да изказвам мнение за нея, защото много хора си я харесват и това си е тяхно право, пък и може моето мнение да не е важно. Всеки си има вкус.
   За Милионерът - в темата се споделят мнения, не се опитвам на никого да налагам дали да чете или не някоя книга, а казвам само, че харесвам някоя книга и ако има колебаещи се, могат да я пробват.
    По отношение на кучето, за мен образа му беше някак много, как да кажа, изглеждаше ми далечен. Просто споменаване на белите му и някак не участвяше в сюжета, което ме подразни. В смисъл, чудех се защо въобще е там, щом стои някак встрани и прави само някакви бели. Липсваше ми връзката между него и главната, и между него и главния... Не зная как да го изразя по-добре, който може да чете между редовете, ще ме разбере.
Връзката между кучето и главната къде я видях - и двамата правят непоискано добро, когато им е кеф и какъвто вид решат.
Кучето е научено да помага, но не е научено да го прави само когато и за каквото има команда. Главната и тя беше леко изтървана в тази посока. Иначе накрая ми дойде много захаросано.
Бе де ги тия милионери, които изведнъж осъзнават че простичките неща и невписващите се в средата хора са тооооолкова очарователни.Smirk

# 317
  • Бургас
Това е поредицата на Кейт Стюарт https://egmontbulgaria.com/bratstvoto-na-garvana-1338/
А тази за изнасилванията не се сещам коя беше. Даже не знам дали я имаше български.

# 318
  • Варна
Да не са книгите на Десислава Дюлгерян. Там винаги главния изнасилва главната. Пък в "Ще пирувам с кръвта ти"  главния изнасилваше главната, секретарката и там други.
Скрит текст:
Имаше и тройка(не с главната), която не беше описана подробно.

# 319

Най-вероятно е Haunting Adeline, която Сиела са планирали да издават догодина.
https://www.goodreads.com/series/330263-cat-and-mouse-duet

# 320
Сиелите станаха топ фенове на този жанр. Grinning

Най-вероятно е Haunting Adeline, която Сиела са планирали да издават догодина.
https://www.goodreads.com/series/330263-cat-and-mouse-duet

# 321
  • Бургас
Не е тази. Сякаш за двама братя ставаше дума, които са научени от баща им.
Иначе тази серия Haunting Adeline е голям хит. Непрекъснато ми излиза реклама. Не мисля да ги чета,засега, но от мен Сиела имат браво, че издават нашумели книги,а не някакви световно неизвестни автори. Който иска да ги чете,който не иска ги пропуска.

# 322
  • Варна
Да не е тази https://www.goodreads.com/book/show/123195675-captured
За братята, които
Скрит текст:
си отвличат жени и ги изнасилват докато умрат и после си отвличат нови.

# 323
  • Бургас
Да не е тази https://www.goodreads.com/book/show/123195675-captured
За братята, които
Скрит текст:
си отвличат жени и ги изнасилват докато умрат и после си отвличат нови.
Да, някаква такава изпаткана история беше. Но, то се е отбелязано,че са ужаси,така че всеки чете на собствена отговорност

# 324
  • София
Не е тази. Сякаш за двама братя ставаше дума, които са научени от баща им.
Скрит текст:
Иначе тази серия Haunting Adeline е голям хит. Непрекъснато ми излиза реклама. Не мисля да ги чета,засега, но от мен Сиела имат браво, че издават нашумели книги,а не някакви световно неизвестни автори. Който иска да ги чете,който не иска ги пропуска.
А, точно за братята и бащата обяснявахте тук. Sign No Entry Sign
Започнах "Той не е моят Ромео", засега не върви зле.

Момичета, търся една книга. Чела съм я на английски преди време. Мисля, че е част от поредица. Сюжетът беше свързан с ранчо и каубой занимаващ се с коне. Семейството на главния беше богато и стълб в обществеността, а големият му брат футболна звезда женен за голямата любов на главния.
Тримата се познават още от гимназията, ама останали недоразбрани.
Та не мога да се сетя нито автор, нито име на книгата. Благодаря.
Откри ли се тази книга? Интересен и познат сюжет. Thinking

# 325
  • Бургас
Освен "Той не е моят Ромео " има книга и за сестрата, то не знам дали Сиела ще я пуснат.

# 326
И аз започнах "Това не е моят Ромео", даже съм на средата. Grinning Засега е интересна.

# 327
missence, не я намерих. Търсих всякакви комбинации и нищо.
Сега подхванах новата на Марч за Маунт. Мрънкам си аз, но чета книгите. 😁😁😁
За Магнолия беше зле, неговата серия не ми харесваше, но това продължение е върха на развинтената фантазия.

# 328
  • София
missence, не я намерих. Търсих всякакви комбинации и нищо.
Скрит текст:
За Магнолия беше зле, неговата серия не ми харесваше, но това продължение е върха на развинтената фантазия.
Брей, че и никой не се сети тук. Thinking

# 329
  • Бургас
Аз съм така с книгите на Тижан. Мрънкам,ама ги чета. Даже в края на месеца ще пуска нова и съм си я добавила в списъка за четене
Сиела===========================================================================================
✨✨✨Ударни новини сме ви приготвили: очаквайте най-скандалния роман на авторката на „Покварени“, „Рожденичката“ и „Пънк 57“ – Пенелъпи Дъглас! „УПОВАНИЕ“ пристига в книжарниците до края на месеца!✨✨✨
📍Поръчайте предварително с 10% отстъпка тук ⬇️⬇️
https://www.ciela.com/upovanie-ciela.html
💜💜💜
Трима мъже. Единият ще я има първи. Вторият ще я иска отчаяно.
Но само третият ще я притежава истински.
Завинаги.
📖 Превод: Карина Горанова
🎨 Корица: Fidelia Kosseva

Общи условия

Активация на акаунт