За тези, които четат любовни романи № 45

• 63 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Скрит текст:
Сега подхванах новата на Марч за Маунт. Мрънкам си аз, но чета книгите. 😁😁😁

Аз съм така с книгите на Тижан. Мрънкам,ама ги чета. Даже в края на месеца ще пуска нова и съм си я добавила в списъка за четене
Само ги тегля и дотам. Relieved

# 331
Ауууу, Пенелъпи Heartbeat Ами много я харесвам, дори и някои книги да не са ми били топ (визирам "Рожденичката"), пише супер увлекателно за мен и не е поредното клише.
Тази нова книга сега някоя тройкаджийска ли ще е?Joy

# 332
  • Бургас
Ауууу, Пенелъпи Heartbeat Ами много я харесвам, дори и някои книги да не са ми били топ (визирам "Рожденичката"), пише супер увлекателно за мен и не е поредното клише.

Скоро я коментирахме
Скрит текст:
баща и двама сина ...не знам между роднини брои ли се Sweat Smile
Sweat SmileSweat Smile

# 333
Скрит текст:
Скрит текст:
Скоро я коментирахме
Скрит текст:
Sweat SmileSweat Smile
[/quote]
Да, да, да, сетих се! Поръчвам я! TrollfaceAnimal See No Evil

# 334
  • София
Скрит текст:

Скоро я коментирахме
Скрит текст:
Sweat SmileSweat Smile
Ох! Значи аз пак пропускам.
Аристократът ми хареса.
Забранено привличане- по-скоро не.
Рожденичката- не.
Пънк 57 - 50:50
Скривалището, Покварени, Безчувствен са тройкаджийските, нали?

п.с. Обяснения в омраза не беше лоша.

# 335
  • Бургас
Да знаеш Misence, че говориш за две различни авторки с еднакви първи имена
Едната е Дъглас -с тройките, Другата е Уорд -без тройки

# 336
Аз само искам да отбележа, че не тройките са фокусът в книгите на Дъглас. Да, има ги, не във всяка обаче. На мен ми харесват основно, защото развива героите си винаги и историите ѝ определено си струват много.

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 13:42 от Sugarchen

# 337
  • Бургас
Не знам защо всички се хванаха за тези тройки. Ще каже човек,че нещо кой знае какво.

# 338
Не знам защо всички се хванаха за тези тройки. Ще каже човек,че нещо кой знае какво.

Ами не е малко.Направо си е "кой знае какво". Joy
И все пак,всеки с предпочитанията си.

Още онзи ден приключих "Поканата ",но не ми хареса.Предвидимо беше всичко,а и героите ми бяха прекалено перфектни сякаш.

Ще започвам "Забранено привличане".

# 339
Започнах Разбити сърца на Колийн Хувър. Нещо много тегаво ми върви. Става ли интересна, някой може ли да сподели?

# 340
  • Бургас
Започнах Разбити сърца на Колийн Хувър. Нещо много тегаво ми върви. Става ли интересна, някой може ли да сподели?
На мен ми хареса.

Сватбен агент Даниел Стийл
Романс?!
Скрит текст:
Това е слаб сюжет /чернова при това/ за телевизионен сериал. Много персонажи, много "съдби" и нищо съществено. Опит да се застъпят вякакви тежки теми /загуба на любим, самота, гей брак, осиновяване на дете от ММ двойка, сурогатно майчинство, бременна тийнейджърка, семейно насилие, правото на личен избор да нямаш деца, загуба на съпруга заради онкологично заболяване, изоставена годеница седмица преди сватбата, неочаквано подранила бременост, нещастни богати, изневяра и прошка......./ да намери всеки по нещо, но бяха само маркирани, ни драма имаше, ни любов, ни хумор, нито дори някаква история. Скука, скука, скука ...

Преглътнете /прескочете/ ги тия тройки и четете историята, тя поне си струва.

# 341

Интересна е . Не е нещо уау , но си я прочетох и съм и дала 4* .

# 342
Благодаря, ще я продължа значи. Тя тепърва отива при баща си да живее, вероятно там ще стане нещо интересно.

# 343

И аз съм чела “Разбити сърца”, не си спомням в детайли действието през цялото време, но помня, че имаше неочакван обрат и беше интересна. Заслужава си да продължите. ☺ Дала съм ѝ 4*.

# 344
Ооо супер за новата книга на Дъглас. Ще видя дали ще преглътна тия роднински подмятания и този път (макар, че щом е "най-скандалният роман на авторката", според сиела, тук вече ще се припада ), но съм съгласна, че "тройката" далеч не е най-важното и основното в книгата. Много са ми интересни историите, които пише Дъглас.

Аз харесвам всички на Колийн Хувър.
Ioana,  ти си още в началото, щом те първа отива да живее при баща си. На мен ми хареса. Дай й шанс.

Общи условия

Активация на акаунт