За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 614
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Аз си препрочетох серията In "Up in the Air" на R.K. Lilley. Много я харесвам. Сега чета четвъртата част от името на главния и още от героите. Изчетох серията за Тристан и Даника, като ми дойде много емоционално объркваща историята им.
Продължавам да си търся книгата с каубоите, но нищо не излиза.
Чете ми се някаква драма, но от по- реалистичните с поука.

# 406
  • София
На мен най-много ми хареса за Тристан и Даника.

# 407
И аз си свалих Ледоразбивачка онзи ден като се появи в Рулит, но май ще изтрия, да не се заблудя някой ден да я почна. Grinning
Бях впечатлена от корицата, но като прочетох откъс от две страници веднага се отказах... Нищо смислено не открих

# 408
  • Разпиляна във въображението
И аз я "финиширах". Просто не ми задържа вниманието.

# 409

Книгата за каубоите ще излезе чак на 08.12.2023. Ще я пусне с месец закъснение. Иначе и аз я чакам с нетърпение.

# 410
А за тийн става ли Ледоразбивачката или има много секс сцени? Понеже мислех да я чета, преди да й я дам на английски и сега след тия коментари се чудя? Аз нямам време да я прегледам на български, та да знам дали да я отложа още малко.
Определено трябват навършени 18 години.

# 411
Аз пък днес почвам “Чета те като книга”, нямам особени очаквания, с много висока оценка е, та ще видим. Ще ви дам отзив след като приключа. 🙂

# 412
Здравейте, някой дали е чел Най- безумното пристрастряване на Даниел Лори, ако може да даде мнение струва ли си да се вземе и също ако може да препоръчате книги в стил любовен трилър.

# 413
Аз си препрочетох серията In "Up in the Air" на R.K. Lilley. Много я харесвам. Сега чета четвъртата част от името на главния и още от героите. Изчетох серията за Тристан и Даника, като ми дойде много емоционално объркваща историята им.
Мила Канди, драма с поука - бих ти препоръчала книгата "Хамелеон" на Шугър Ротборд. Любима!

# 414
Здравейте, някой дали е чел Най- безумното пристрастряване на Даниел Лори, ако може да даде мнение струва ли си да се вземе и също ако може да препоръчате книги в стил любовен трилър.

За мен лично си струва. Вчера я почнах и вече съм на половината. Брутална връзка между героите. За мен е по-добра от първата. Определено си я вземете.

# 415
  • в сърцето на един мъж...
А, благодаря значи, ще почака още 4 години Simple Smile

# 416

Книгата за каубоите ще излезе чак на 08.12.2023. Ще я пусне с месец закъснение. Иначе и аз я чакам с нетърпение.
Мисля, че не говорим за една и съща книга.
За коя говорите Вие? Аз търся вече четена преди време, но не помня автор или име.
Pretty_real8, мога ли да я открия качена някъде? Излиза ми в някои антикварни сайтове, но изчерпана.

# 417
# 418
Приключих "Ледоразбивачката", не беше голяма мъка, бързо я прочетох, ама аз всички книги си чета с нетърпение по принцип. От средата нататък вече започва да става интересно и да се разгръща. Някой, ако иска в скрит текст да пусна спойлер, за да я дочете? :Д

# 419
Благодаря, но не са тези. Книгата е от последните години  и прочетена на английски.  Беше серия, като аз попаднах на нея случайно. Главната беше бивша жена на брата  на главния. Тримата израснали заедно, но несподелили правилно чувствата си. Семейството имаше ранчо за коне. По спомен брата беше професионален спортист преди края на кариерата си, а главния се занимаваше допълнително с музика.
Дано не се бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт