Перник - 27

• 12 242
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, знаете ли къде в града правят ехограф на млечни жлези?
Медицински комплекс „Свети Георги“ – Перник - обадете се и питайте там.
Кабинетът по образна диагностика разполага със следните специалисти:
Д-р Камелия Тасева,  Д-р Валентин Златев
В кабинета се извършват:
кабинетът разполага със съвременен дигитален рентгенов апарат и ехографски апарат от най-висок клас за ехография на коремни органи и ехомамография (ехография на млечни жлези). Цена 55 лв
Телефони за контакт:
076 63 23 59
0889 36 36 30

# 61
Д-р Владимирова в ДКЦ 1.

Здравейте, знаете ли къде в града правят ехограф на млечни жлези?

# 62
  • Перник
В болницата, ренгеновото отделение е реновирано, има и ехограф. Ще минете по здравна каса.

# 63
Здравейте! Някой може ли да даде мнение за доктор Раденкова невролог в Свети Георги?

# 64
Здравейте, видях че сте коментирали д-р Костадинова от Интердент. Може ли да ме ориентирате как вървят цените на лечението с брекети при нея?

# 65
И аз идвам с въпрос за д-р Костадинова.
Не можах да се ориентирам добре в сайта на клиниката. Тя ендодонтско лечение прави ли? Или работи като ортодонт?

# 66
  • Перник
И аз идвам с въпрос за д-р Костадинова.
Не можах да се ориентирам добре в сайта на клиниката. Тя ендодонтско лечение прави ли? Или работи като ортодонт?

Прави и ендодонтско лечение.

Maraya.11, брекетите на моя син струват 3 600 лв. Но това е цена от преди почти година. Надявам се, че не са ги вдигнали, но не мога да съм сигурна.
Плаща се на 2 пъти - 50 % при поставянето на едната челюст и 50 % - при поставяне на втората. Знам, че има лекари, които предлагат плащане на по-малки вноски, но при д-р Костадинова това са условията.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 10:10 от SvetlaK

# 67
Привет, търся студио с класически масажи. Предпочитам в квартала. Дали можете да препоръчате от опит?

Общи условия

Активация на акаунт