МНОго къСМеТ преЗ нОВАТа годИНА за НОЕмвРийСКАта дрУЖИна 2 чаСТ

• 20 932
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Браво, браво!!! Само така!

# 211
здравейте мами!ние още не спим,т.е. само аз.много им е топло на дечицата и хленчат от време на време а аз готвя,че сега е по-хладно.митко се мъчи с последните 2 кътника.боли го детенце!!!иначе ще ме убие от лафове!!!яки ги приказва.и какви изречения само!ама  е много непуслушен.зарязва ме навън и хич не се впечатлява,че не ме вижда.едно такова гонене пада.
vpam ,поздравления на малкия за диплома!
martisun ,благодаря!ще ти изпратя снимка и на моето момче,нали може!надявам се и митко да не плаче на градината.септември ще ходи вече.ако го вземат,де,че и тук е сложно с градините.
спокойна вечер и лека нощ,мами!

# 212
САмо да ви кажа Привет от Канадско  bouquet

Много целувки на вси4ки от така мрачния и студено - дъждовен Монреал Hug

# 213
САмо да ви кажа Привет от Канадско  bouquet

Много целувки на вси4ки от така мрачния и студено - дъждовен Монреал Hug

Привет от Българско  bouquet
Много целувки и на вас от по-топла и по-недъждовна София Hug
Чакаме ви с нетърпение да се върнете.Още малко остана Hug
Кога беше изпита newsm78Ще стискам палци и всичко де що имам за стискане( без пъпките разбира се Wink) Heart Eyes

# 214
Дидеееее,направо съм ей така Shockedкакво правите у Канадско !
За паспортите ,май беше споменала.....чудя се аз къде се изгуби,а вие чааак в Канада!

# 215
Дидеееее,направо съм ей така Shockedкакво правите у Канадско !
За паспортите ,май беше споменала.....чудя се аз къде се изгуби,а вие чааак в Канада!
Аха.а преди това ни бяха на гости bowuu

# 216
  • София
sholio2000, добре дошла сред нас! Hug

ДИДЕ, кога сте се върнали в Канада??? направо ме шашна Shocked

момичета, пускам малко снимчици и аз най-сетне от миналия уикенд в Зоопарка
http://usera.imagecave.com/shosho/NIKIMay/

# 217

ДИДЕ, кога сте се върнали в Канада??? направо ме шашна Shocked

...дойдохме за две седмици само и на 24-ти си летим за БГ Wink
Рори, Ники е станал много сладък Hug

# 218
  • в мъжки прегръдки
Здравейте и от нас.
Аз малко се изгубих от хоризонта но бях твърдо решила че вече е крайно време да сменя возилото и по цял ден обикалях автокъщите.
Днес регистрирах новата кола в КАТ и вече съм горд собственик на Пежо 406.
Черпя ви виртуално с кой каквото пие и хапва.
Марти е добре, ходи на ясла и му харесва. Закрепи се здрав което много ме радва (пу, пу). Вече сме без памперс, но и на гърнето не седи - върши всичко в тоалетната като ме кара да го издържам над нея и ми е малко на зор, но щом така му харесва.
Храни се сам и омазва всичко, опитва се да се облича сам но засега успява само да се съблече и да се мотае гол из къщи.
Напоследък проявява голям интерес към пианото, но все още е рано да си мислим че се е родил втори Бетовен. Засега само ни надува главите като едновременно блъска по клавишите и вика с пълно гърло.
Това е от нас засега.

Получих снимката от Шайло, като свърши тази тема ще гледам аз да пусна следващата за да добавя и снимката на нейното дете. Ако някой друг иска да смени снимката на детенцето си да ми прати друга снимка на mary_krust@abv.bg.

# 219
martisun ,благодаря за услужливостта!и да те питам-как постигнахте самостоятелното хранене?от яслата или го подготви вкъщи?митко не е ходил на ясла и се чудя дали да го уча сам да яде или да го оставя на учителките в детската градина.но се притеснявам ,че ще стои гладен,а той и без това е злояд.ако знаете някакви тактики,кажете ми.иначе ,митко си обува сам сандалите.но ,винаги обратно.сега му казвам коя за кой крак е и така се справя.вдига си сам гащите,но яко ги замотава.поне има желание.а ,за яденето-никак.той не иска да яде,камо ли да го прави сам...
хайде,чао,че много се размрънках!благодаря и за гостоприемството на всички!лека нощ! smile3524

# 220
Здравейте момичета!
Липсвах и аз около седмица понеже ни събори Троянски кон а таткото го нямаше да се справи с проблемите, та така, внимавайте!
Рори Ники е много сладък, да е жив и здрав!
Мими браво на Марто за постиженията, нацелувай го по палавата глвица!
Ние сме вече съвсем без памперс от седмица, няма бели, Ивата е много радостна от факта и се хвали на всички. Не се е изпускала грам, става си към 9ч детето и си иска гърнето. Много съм щастлива че всичко мина толкова гладко и без никакъв ама никакъв зор, пожлавам го на всички на които предстои.
Диди и аз съм изтървала за какво сте в Канада пак, но предполагам че ти е добре, целувам ви Heart Eyes
Момичета изненадах се колко малко сте писали за цяла седмица, надявам се всички да е наред с всички липсващи!

# 221
  • София, Младост
Хайде да се включа и аз набързо, че нещо време все не остава. Ирина е добре, ходи на ясла, понякога с желание, понякога без, но така или иначе избор няма  Laughing.

Вече почти 2 седмици е без памперс  Laughing. Махнахме го от раз, стана много лесно и естествено, вече и аз се убедих, че това е начина-момента си идва и детето се осъзнава. Ползва основно гърнето, но понякога и тоалетната-когато както й е кеф  Laughing. Нощния го махнахме по-рано-преди няколко месеца започнах да я оставям да си спи без памперс-аварии не е имало Grinning.

От първи юни тръгва на градина bowuu, според сестрите в яслата е готова за това начинание, ще видим  Wink. Нейния набор го местят сега, така че добре се получи, че се отървахме поне от памперса тъкмо на време  Grinning

Рори, Никича е много готин  Wink Hug

Целувки на всички, като ми остане време ще се включа пак  Hug

# 222
  • в мъжки прегръдки
Шолио, той прояви желание да се храни сам и аз го оставих. Обаче постилам на средата на стаята голяма покривка и слагам масичката върху нея защото докато се нахрани  половината ядене е отишло по земята.
Освен това и да не може да се храни в яслата ще се оправят с него. Не се притеснявай.
Много бързо ще го научат на всичко.

# 223
Вили браво на умната ми Иринка Мандаринка, нацелувай я от нас с Ива, макар да не ни помни и дай пресни снимки да я видя колко е пораснала! Много ви обичам и ми липсвате ужасно, пиши по често поне да не се забравяме Hug

Мимка браво на вас за самостоятелното хранене, Ива ми е трудна с храната, оставям я да яде сама само в началото, след 2-3 хапки вече почва да се опъва и играе, не мога да я оставя гладна и почва едно залъгване и моленеее  Crazy

Момичета нали на година и 6м трябва да ги водим на консултация?

# 224
Добра вечер и от мен Hug и Бг-то Wink

Завърнахме се снощи по живо, по здраво  Peace
Вили, за градинката - те не ги ли местят децата при навършени 3г или аз нещо бъркам newsm78 понеже сега в понеделник много дечица от групата на Вики отиват в градина, но Викче не.

Мимка, честито ти возило - пожелавам ти безварийно каране Wink

Ето да ви покажа моя пират

който си сваля памперса постоянно, ака в гащите, но да казва не иска Tired
Иначе си яде сам от година и повече и не иска да го хранят Laughing

....и да ви се похваля с новото фото

Софийска Иве, къде се губиш Hug

Общи условия

Активация на акаунт