Пазаруване от Fashion days - тема 5

• 73 688
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
От 12 г. пазарувам пт ФД, но толкова разочарована не съм била никога. Гадните СЕЙМДЕЙ  ме лъгаха 1 месец и накрая са ми върнали поръчката. 20 пъти говорих с тях и с ФД, мейли писах и все си чаках закъснелия подарък ..., но уви.
Друг проблем с друга поръчка. На ЧП напоръчах доста неща. Дойдоха едни боти, очудих се, но ги обух и останах с тях на работа. Следобед се сетих, че имам едни официални боти поръчани за повод и си отворих профила. Разбрах, че просто са ми пратили други. Реших, че не е честно да връщам носени макар за 5 часа обувки. Звъннах и обясних, писах мейл със снимки. Казаха, че аз съм виновна, да съм гледала, казах ДА, за това не ги връщам, но ако Вие ми бяхте пратили поръчания от мен артикул, аз нямаше да сгреша. Обещаха ваучер. Но и него чакам вече месец. И по двата казуса изгубих толкова много време и нерви...

# 661
  • Пловдив
Кодът с числата хваща сега при мен.

# 662
Момичета,поръчвали ли сте от кецовете на defacto?Как са като размер. Чудя се между 37 и 38.

# 663
Знае ли някой защо може да не ми приема кода? В количката ми го хващаше. Пробвах да сменя и метода за доставка.
Или ако не, има ли друг код за намаление в момента?
Скрит текст:

# 664
Защо не попрочетете една страница поне назад от темата, и ще разберете това което питате.

# 665
Явно има нещо, при мен работи за 10% - Кларкс и Фосил са продуктите, до easybox.

# 666
  • Бургас
При мен не хваща. На първа стъпка в кошницата се отразява намалението, но после го премахва. Поръчах едни кецове Converse без него, защото бяха последен брой.

# 667
  • Пловдив
Приятелка успя да пусне с Aleks10, другите кодове не приемаше.

# 668
Здравейте, по време на черния петък взех ботуши на сина ми. Днес ги отваряме и му стискат. Чисто нови, не са обувани с всичко в кутията. Дали ако им пиша ще се съгласят да ги върна?

# 669
Приятелка успя да пусне с Aleks10, другите кодове не приемаше.
И аз току-що успях с този код. Цифровият не работеше.

# 670
Този код е за над 100 лева обаче.
Цифровият хващаше и под 100...

# 671
Кода Aleks10 е за поръчка на минимум 2 артикула на стойсност 120 лв и нагоре.

# 672
Здравейте, по време на черния петък взех ботуши на сина ми. Днес ги отваряме и му стискат. Чисто нови, не са обувани с всичко в кутията. Дали ако им пиша ще се съгласят да ги върна?

Не, няма да може да ги върнете. Аз исках да върна така едни обувки, които не бях обувала и бяха минали 40 дни от доставката и ми казаха, че няма как, защото не могат да генерират формуляр за връщане.

# 673
Може в темата Боси стоножки разменят да ги предложите ....

# 674
Как мога да махна ваучерите, искам направо да ги изтрия, за да видя дали ще проработи счупения Isic код, но не намирам откъде.

Общи условия

Активация на акаунт