Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 320 395
  • 780
  •   1
Отговори
# 120
Със Спиди пристигат, както всяка друга пратка, няма нещо особено. Получава се известие за пратка, когато ще я доставя куриер.

# 121
  • Швейцария
Ето го килимчето, което пристигна. Отговаря си точно на описанието. Не е нещо уау, но за 14 долара не съм и очаквала дебел килим.

# 122
  • София
Не помня дали вече ви информирах за това - на моя приятелка, която доскоро пазаруваше от тему (немския тему) са й източени 240 евро от картата. Тя е разучила и смята, че са източени от тему. Парите й са възстановени от самата банка ( и сметката й е немска). Извинявам се ако се повтарям 😒

# 123
  • софия
Повечето хора, които пазаруваме в Интернет, ползваме виртуални карти, по които не държим средства.
В никой профил, с изключение на Амазон, не държа данни за картата, с която плащам. Ако ще през ден да плащам.
Всяка карта има и лимит, който може де бъде платен на търговец, който сам да контролираш.

# 124
Когато си харесам нещо в Тему, има ли начин да го добавя в Любими (или нещо подобно), вместо в количката?

# 125
  • Швейцария
Да, долу под продукта, където пише детайли за продукта има сърчице и Save. Натискаш там и ти е във Wish list.

# 126
Аз очаквам първите си две пратки, ако закъснеят (което не искам) щели да ми дадат бонус.
Интересно ми стана, че някои от продуктите, които съм поръчала сега са на различни цени- някои са двойно по- скъпи, други двойно по- евтини.

# 127
JennyBG, благодаря! Очаквах да е някъде горе.

А, цените ми се струва, че много ги манипулират.

# 128
  • Варна
В Temu има опция Price adjustment, там приспадат разлики. 10 лв. ми дадоха кредит за неналичен артикул и имах избор да го откажа или да дам три дни да го доставят. Дадох дните и поръчката тръгна.

# 129
Това сърчице долу при детайли за продукта, не е ли да харесаш и последваш съответния магазин в Тему, който предлага продукта? Има опция в менюто Followed shops.

Иначе аз ползвам Browsing history, която е в менюто за тази цел - показва ми хронологично продукти, които съм разгледала за няколко дни като аз трия тези, които не смятам да купя и оставам само тези, за които имам колебания.

Плащам с Гугъл пей.  

Също така бих искала да кажа, че от чатенето с бота на Тему има полза - като му пишеш няколко пъти, той връща автоматични съобщения, но може би от съпорта виждат това, защото ми съдействаха за една поръчка.

Ще пиша допълнително,  засега съм си поръчала няколко неща.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 18:07 от e233

# 130
Сто пъти скролвах надолу-нагоре, кьораво сърчице не видях. Simple Smile
Може ли скрийншот за кьорави като мен? Flushed
Аз търсих на лаптоп, дано да няма разлика с мобилната версия.

# 131
  • Варна

До "Подробности за продукта" е.

# 132
Хм, нямам такова. Това на мобилната версия ли е?

Много ти благодаря за илюстрирането!

# 133
  • Варна
Хм, нямам такова. Това на мобилната версия ли е?

Много ти благодаря за илюстрирането!
Няма за какво Simple Smile И аз се зверих да го намеря. Мобилна версия е, сега ще видя на лаптопа и ще редактирам като го намеря.
Ето го:

Как'Сийка, дай линк към каквото си харесала, ще го намерим сърчицето Simple Smile

# 134
Например това.

Ако цъкна на това сърчице:

в профила си виждам, че съм последвала магазина, не конкретния продукт.

Общи условия

Активация на акаунт