Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 321 560
  • 780
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Аз днес си получих пратка от 08.12. Боклучки разни, доволна съм. И клечки за хранене, че се амбицирах да се храня с клечки. Joy

# 331
Днес си получих пратката. Всичко е наред 😊 Е, личи си че са китайски стоките, но за толкова пари, толкова. Все пак дойдоха...

# 332
Ако поискам да ми възстановят парите, куриерът ще препрати ли пратката обратно към тему?
Понеже бих изчакала още малко, ако ще дойде. Може би всеки момент ще дойде?! Но ако не...

Поръчах на 09.12.2023, поръчката беше обработена, с номер за проследяване, и всичко, както си му е ред. Срокът за доставка беше 19-30.12. Днес, при проверка на пратката, излезе, че пратката ми може би е загубена и мога да поискам възстановяване на сумата. Опциите бяха две - или в кредити в профила ми, или по първоначалния начин на плащане. Избрах втората опция, и още докато кликна върху нея, парите бяха в картата, с която платих. Без 0,45 стотинки ли бяха, които дарих за засаждане на дърво, когато поръчвах. Та, предстои да видя, дали все пак ще дойде, тъй като преди това беше със статус Транзитна.

# 333
Аз съм доволна от продуктите.
Дъщеря ми също. Поръчахме кейс за телефона с котенца. Пасна на апарата, хубав е. Доволна е и от маркерите (двустранно пишещи).
Тунелът за котки е добре ушит, харесва ми. И на котарачето му хареса.
Въдицата - играчка за котки не е зле, но вакуумното краче не задържа, трябва ние да я държим.
Като цяло съм доволна. Пак бих поръчала.
Малко снимки на продуктите
Скрит текст:

Скрит текст:

# 334
Към всички със забавени пратки – ще дойдат. Simple Smile
Аз имам втора забавена (и с 10 лв. компенсация), трябваше да дойде до 21.12., но увисна на митницата. Е, вчера получих съобщение, че ще ми я доставят на 02.01., а днес сутринта ме изненадаха, че ще я получа още днес.

Тези, които си поискахте парите обратно, какво ще правите, когато все пак си получите пратките? Ще върнете парите, ще върнете пратките или просто ще си затраете?

# 335
  • София
На моята “историческа” пратка има ъпдейт от вчера, че е минала митническа проверка, иначе от 16.12. ми стоеше, че е на летище София. Сега колко дена ме чакат до доставка?

# 336
Днес си получих последната пратка от ноември Simple Smile

# 337
Сега колко дена ме чакат до доставка?

Колкото Спиди решат... Simple Smile

# 338
Сега колко дена ме чакат до доставка?
Ето как се е движела моята пратка. Ако може да послужи за ориентир.
Направена на 10.12. Доставена на 28.12
Скрит текст:
Скрит текст:

# 339
  • София
И аз това щях да напиша - както стана от Ларедут - отрязаха ни да не пазаруваме заради много хора, които правеха всякакви номера с пратките. Сега и тук като 50 човека си вземат и пратките и парите ще им светне, че трябва да сложат голяма доставка за България или да забранят страната.

# 340
първа поръчка от 21.12.
днес е в Спиди.

# 341
А как точно да им върнат продуктите? Единствен вариант да не ги вземат от Спиди .. практически рекламация и връщане НЯМА. Трябва да се пращат до станция в Полша, те им ги препращат безплатно до там. Имам кофти стоки за 20 лв и таксувани, но неизпратени бройки
Сегашното забавяне ще го отнесат Спиди, а за следващата година ще качат срока за доставка

# 342
И аз това щях да напиша - както стана от Ларедут - отрязаха ни да не пазаруваме заради много хора, които правеха всякакви номера с пратките. Сега и тук като 50 човека си вземат и пратките и парите ще им светне, че трябва да сложат голяма доставка за България или да забранят страната.
Какви номера може да се направят с пратки от Тему? Трябва човек да е ненормален да не си вземе предварително платена пратка. Проблемът си е само и единствено в Спиди. Неспособни и неграмотни. Пратка от 4.12. я загубиха. Повторно изпратената стои 5 дни на митница и чак днес е освободена. Да видим кога ще ми я доставят.
Срокът за доставка вече е вдигнат.

# 343
Според мен е редно да не се бърза с използването на възможността за връщане на парите. Всички знаем защо е забавянето и вината не е на Тему. Достатъчно коректни са още след първия ден забава да изпратят ваучер за 10 лева.
За разочарованията от стоките, аз лично имам 3-4 поръчки и съм доволна от всичко, но винаги гледам снимки от потребители.
Това е лично мнение разбира се!

# 344
  • София
Аз като стане така от други сайтове (ибей, алиекспрес...) като получа пратката им пиша и питам как да им платя парите за нея отново. Още повече, че те сами дават 10лв компенсация. Може и да отговорят, че няма нужда да плащате отново - не знам, но поне ще сте коректни.

Общи условия

Активация на акаунт