Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 321 470
  • 780
  •   1
Отговори
# 345
Вината за забавянето е в огромния брой онлайн поръчки. Не са виновни Тему, не са виновни Спиди. Има посочени още куриерски фирми за доставка, не знам защо при поръчка няма възможност за избор (или при мен нямаше, нямаше да избера от другите, че в нашия град няма техни офиси и би било трудно за пренасочване при необходимост, но за други потребители може да е добър вариант).
Аз съм доволна от продуктите. Оформям дори нова поръчка.

Въпрос към тези, които са поръчвали дрехи. Отговарят ли си номерата? Искам да си поръчам дълга тениска (така е името на артикула) за вкъщи. Благодаря.

# 346
  • Швейцария
Има на всяка дреха таблица с размерите, аз се водя винаги по нея. Не си поръчвам моя размер наизуст.

# 347
  • софия
Прилагам скрийншот от поръчките си до момента. От всички получени неща, единствено чадърът даде бързо фира. Платнената чанта ме изненада приятно - здрави шевове, без висящи конци, с подплата. Поръчах я за плаж.
Скрит текст:
Чакам и нова поръчка.
Удобно ми е, защото мразя и се уморявам да ходя по магазините за подобни дреболии. Всички съм получила в срок.
Сравнение с Али - там все още има по-голям избор (от там трябваше да поръчам кейсове за телефони, които няма в тему), но доставката е по-бавна.

# 348
Звънче, имаш ли възможност за реална снимка на платнената чанта? Или поне линк? Благодаря!

# 349
  • софия
Чантата е прибрана. Това е продавачът. В отзивите има реални снимки.

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 14:22 от zvаnchе

# 350
И моята пратка, поръчана на 10.12, стоя на летището повече от две седмици. В сайта ми написаха, че пратката може да е изгубена и ми дават две опции - за reshipment и за възстановяване на парите. В същото време получих имейл, че е взета от летището от куриерска фирма FAN. Доколкото разбрах работели с Еконт. Ще изчакам още малко преди да предприема нещо. Надявам се тази седмица да я получа. Иначе ми върнаха 10 лв. кредит.

Досега съм поръчвала два пъти от ТEMU, и съм получавала пратката сравнително бързо - за десетина дни, със СПИДИ. Предполагам, че сега това забавяне е заради празниците.

# 351
Поръчахме си разни неща, но днес виждам съобщението, че пратката може да е загубена. Имах и една друга поръчка преди това, като тя дойде навреме. Прибавиха ми 10 лв. компенсация за забавянето. Идват ли пратките при такова съобщение, защото сега ми дава опцията да си взема парите или да ми ги прибавят в профила. Предполагам, че заради празниците е това забавяне, но преди това имах съобщение, че ще има забавяне и че се извиняват, а сега вече съобщението е, че пратката, може би, е загубена. Пуснали сме си разни неща, най-различни, за втори път поръчвам от този сайт. Не е проблем и парите да загубим, но постоянно пазарувам от какви ли не сайтове и досега пратка нямам неполучена и ми е интересно автоматично ли по-скоро ми излиза това съобщение или си има проблем и наистина не се знае ще пристигне ли, няма ли.

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 20:13 от Rumi11111

# 352
Ами виж си проследяването на пратката, имаш линкове. Ако е увиснала след митница, ще дойде по някое време, няма къде да отиде.

На мен ми стана неприятно, че в последната пратка, която трябваше да пристигне до 21.12.,, а дойде на 30.12., беше ровичкано. Една от покупките беше с разкъсана опаковка и съдържанието беше пръснато в пакета. Друга беше затворена накриво... Не знам на митницата ли са ровили и ако да, защо така зверски, или в Спиди, но ми остави гадно усещане.

# 353
Благодаря много. In transit само ми дава от телефона. Ще видя по-късно и от компютъра това ли ще ми даде, защото сме на друго място в момента. От други сайтове, например, имах поръчки при които проследяването мога да го видя само от устройството от което са пуснати, а през телефона не виждах нищо.

# 354
Цените са много добри но този сайт е като баду (всякакви китайски боклуци).Около коледа дъщеря ми си хареса няколко неща за двора и т. н. които светят.След има няма 5 дена нещата спряха да светят.Моя съвет е да не очаквате много от поръчаното.

# 355
Здравейте, и аз харесах дребосъци без очаквания за УАУ - най-вече декорации за стена и интересни мебелни дръжки, каквито няма на бг пазара(има в Али подобни). Въпросът ми е до Спиди ли идват и средно колко се чака от вашия опит?
Плащането е добре да е с PayPal или може директно с банкова карта - и от гледна точка на казуси после?

# 356
Здравейте, и аз харесах дребосъци без очаквания за УАУ - най-вече декорации за стена и интересни мебелни дръжки, каквито няма на бг пазара(има в Али подобни). Въпросът ми е до Спиди ли идват и средно колко се чака от вашия опит?
Плащането е добре да е с PayPal или може директно с банкова карта - и от гледна точка на казуси после?
1.Със Спиди идват на адрес, макар че има посочени и други куриери.
2. Като направите поръчката изписва срок за доставка. При мен беше спазен.
3. Аз платих с виртуална карта. Заредих я с малко повече пари и след няколко дни прехвърлих остатъка в разплащателната ми сметка.

# 357
  • София
Има ли някой, който си е получавал пратката с повече от месец закъснение или да я отписвам вече?

# 358
Моята, която трябваше да дойде на 19.12, днес е при Спиди. Според мен изчакайте още малко, нещата влизат в ритъм.

# 359
Идват ли пратките при такова съобщение, защото сега ми дава опцията да си взема парите или да ми ги прибавят в профила.

Моята беше с такова съобщение, но все пак дойде.

Общи условия

Активация на акаунт