Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 321 389
  • 780
  •   1
Отговори
# 360
  • София
На мен ми дойде днес поръчката от 02.12, която имаше дата за доставка 16-20 12.

# 361
За първи път пазарувах от Тему на 18.12, на 30.12 ми дойде пратката със Спиди , плащам с виртуална карта .
Аз си поръчах калъфи за дивани ( имах същите от преди две години от реален магазин закупени , явно преди това поръчани от али-то Simple Smile ) , доволна съм от нещата , днес още една поръчка пуснах

# 362
  • София
Може ли линк към калъфите?

# 363
Може ли линк към калъфите?

https://share.temu.com/XmuPvLTGapA
От тези си взех аз, но има много голямо разнообразие , като започнете да търсите ще излязат

# 364
  • София
  Привет,
Харесах разни неща, но някои са по ~1лв... всичко от едно място ли тръгва или са на принципа на амазон, някак ми е съвестно да правя за толкова малко поръчка?
Предполагам има опция да се препрати към офис на еконт директно или след като е в централния склад на Спиди или с каквото идва?

# 365
  • софия
Идва с каквото дойде - може да е Спиди, може да е МВМ, на посочен при поръчката адрес.
Всичко идва накуп. Има минимална сума за поръчка.

# 366
  • Враца
За първи път пазарувах от Тему на 18.12, на 30.12 ми дойде пратката със Спиди , плащам с виртуална карта .
Аз си поръчах калъфи за дивани ( имах същите от преди две години от реален магазин закупени , явно преди това поръчани от али-то Simple Smile ) , доволна съм от нещата , днес още една поръчка пуснах
Здравейте, само да ви попитам дали калъфите са цели, тоест за седалка и облегалка?
Благодаря

# 367
Здравейте, само да ви попитам дали калъфите са цели, тоест за седалка и облегалка?
Благодаря

Има всякакви варианти - за седалка, облегалка, за L-седалка, има размери, има и за целия диван , двойка, тройка, имат си описани размери, разгледайте

# 368
Имайте предвид че ако Ви изпише куриер DPD, това е Спиди.
Да не се чудите като мен - видях че и в приложението на Shein някой път изписва като куриер DPD.

Иначе аз получих тази седмица накуп няколко поръчки от декември и съм доволна - много джунджурии тип аксесоари, и за дома, сувенири, също и от дрехите, но там трябва да уцелите размера - гледайте внимателно снимките, качени от потребители, защото после се налагат корекции на дрехите.

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 15:24 от e233

# 369
Здравейте!
Да попитам - повечето с виртуални карти и Пей Пал ли плащате или използвате и стандартни банкови карти?

# 370
Първия път – с Пейпал, след това – с виртуална на Револют.

# 371
Виртуална.
Мисля само с нея да плащам.

# 372
Ясно, благодаря ви. Purple Heart

# 373
Моята пратка, която беше със срок за доставка най-късно  30.12.2023 все още я няма, и все още стои транзитна. Върнаха ми парите, както и по-рано писах. Ако все пак дойде, мисля да се свържа с тях и да си я платя, както смятам, че е редно. Но аз вече не вярвам, че ще дойде.
Поръчката беше платена със стандартна дебитна карта на Първа инвестиционна.

# 374
  • София
Моята от 1.12 дойде вчера

Общи условия

Активация на акаунт