Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 321 079
  • 780
  •   1
Отговори
# 405
Пусни в Google Обектив и ще ти извади резултати със сайтовете, където е наличен. Ако го има в Тему, би трябвало да го намери.

# 406
Здравейте, колко пъти е възможно да се поиска корекция на цената на една поръчка? Има ли някакъв лимит или да се отразява негативно на профила ти? Rolling Eyes

# 407
Имате ли представа от Китай ли идват стоките, или Тему имат склад в Европа? Аз мисля че директно от Китай.

Корекция на цената (price adjustment) на мен ми е давало във вид на кредити в Тему и няколко пъти в рамките на тези 30 дни след покупката - ако сте купили например 20 стоки в една поръчка, все някоя от тях (ако за нея е възможно да има корекция на цената - има надпис над Add to cart дали е "covered by Price adjustment policy") е възможно да спадне като цена, и то по различно време в рамките на 30-те дни - Тему Ви уведомява дали е възможна или не корекция, когато натиснете опцията за корекция на цената (price adjustment) на поръчката.

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 13:02 от e233

# 408
Но само веднъж ли е възможна тази корекция на един артикул или няколко пъти?

# 409
Мисля,че само веднъж може.На мен след корекция ми изписва,че вече е възстановена сумата.

# 410
Личен опит, даде ми 2 пъти да коригирам цената.

# 411
Да ви попитам - успявате ли (и как?) да се доберете до оферта, която е на някаква супер изгодна цена и е обявена само за нови потребители? Излизаше ми като реклама, натиснах на нея и ме отведе просто до начална сраница на сайта. Разбираемо, понеже не съм нов потребител и имам поръчки.  Когато ММ си направи акаунт с идеята да пробваме все пак да се възползваме от подобна оферта, на него също му излезе такава реклама. Цъкнахме -и пак начална страница, нищо подобно на артикули за 4-5 лв, каквото излиза в рекламата....
Не, че е голяма драма, но са мега дразнещи подобни заблуждаващи реклами.

# 412
Рали , когато вляза в моя профил виждам, че имам съобщения и като кликна на тях ми излиза началната страница, а в горния десен ъгъл са различни оферти с ниски цени. Гледам тях. Не помня да съм получила специална оферта като нов клиент, а са все някакви от рода, че съм избрана от не знам си колко потребители, че съм имала късмет.

# 413
  • Sofia
Не се ядовайте. И аз като нов потребител се запалих да пусна един комплект за хляб с квас. Като тръгнах да пускам поръчката само този артикул ми излезе, че не се доставя до моя адрес. Опитах с адрес в друг град...същата работа. Явно са някакви маркетингови трикове. Освен това ми прави впечатление, че някои стоки са на по-висока цена ако поръчваш до България отколкото до адрес в Германия.

# 414
Аз въпреки, че не съм нов потребител успях да поръчам спален комплект за 6 лв.
В Инстаграм ми излезе рекламата за нови потребители, цъкнах и то взе че се получи.

# 415
  • Бургас
Само с карта ли се плаща в този сайт?

# 416
  • софия
И с ПП.

# 417
  • вкъщи
Поръчах на 6, днес вече ще е при мен пратката. Изненадана съм, дано  съдържанието не ме разочарова.

# 418
  • Пловдив
Всички дрехи изглеждат мн.красиви и хубави, обаче не видях но една от памук.

# 419
Аз дрехи не поръчвам, това си е вариант на Алиекспрес та качество не очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт