Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 321 278
  • 780
  •   2
Отговори
# 390
  • София
Понеже ММ ми заяви, че моите "боклучки" били по-евтини в Али-то, специално проверявахме едни и същи артикули на двете места (отворили паралелно лаптопите). Ами в неговото Али бяха с по левче по-скъпи, хем той им е стар клиент и би следвало да има по-големи отстъпки.

Аз напълних "кредита" от върнатите 50 лв заради закъснението и пуснах нова поръчка в събота. Между другото, "моите" пемза почистващи пръчки ми позволи да ги поръчам (поръчах за свеки).

# 391
Здравейте, има ли други начини Тему да ни дава кредити освен 10 лв. за забавена поръчка и при price adjustment (за инфо може да правите актуализация на цената и по няколоко пъти, ако са спаднали цените на артикулите  в 30-дневен срок от покупката), например ако пишем ревюта на купени артикули, които са оценени като helpful?

# 392
Пристигнаха 4 блузки...
Може ли линк за черната и червената?

# 393
  • Швейцария
Пристигнаха 4 блузки...
Може ли линк за черната и червената?
Разбира се, тъй като аз пазарувам от Тему Швейцария, се надявам да те прехвърли автоматично към Тему България.
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109952201855 … fer_page_sn=10045

# 394
Получих си загубената поръчка от 4.12.23. За която имам 10 лв кредит и ми беше изпратена повторно. Някой друг с такъв случай - какво да правя? Към 34 евро общо.

# 395
JennyBG, благодаря ти,  изчерпани са и нищо не се визуализира, а много ми харесах.

# 396
  • Швейцария
Рали, ето при този продавач не са изчерпани, същите са.
https://www.temu.com/ch/solide-einfache-bluse-lassige-langarmblu … 686537_j9kwnrv9zi

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 22:54 от JennyBG

# 397
Днес си получих поръчката, която беше със срок на доставка до 28-ми. Всичко ми хареса много, отговарят си изцяло на снимките и описанието. Аз нямам такова отношение, каквото е масовото на българите към китайците и стоките им; има различни стоки на различни цени за всякакъв таргет купувачи. Китай владее света, шапка им свалям; китайските стоки в България са на по-високи цени. Не са по-хубави, точно обратното. Не понасям да ме правят на маймуна, все едно за марки и скъпи неща ли говорим, които не са по джоба на всеки, или не. И в двата случая тук се подиграват с нас, следователно ще печелят  чуждите търговци, не е като да няма избор, огромен е. Тук цените/ всички, от тези в най-луксозните сектори до масовите/ са спекулативни. Да ви кажа, много добре си се снабдявам с какво ли не. 15 лв. подмятани и пожълтели по родните магазините калъфи за телефони, примерно това. Но то с всички стоки  е така. Значи нашите внасят най-ниското качество и искат за него суми, с които директно от китайците мога да си купя много повече с по-високо качество при това. Да ме правят на маймуна няма да стане. Има неща, които се заменят с нови непрекъснато така или иначе. Изникват постоянно някакви неща за купуване. Защо за същото не, защото не е същото, а за по-лошо, да платя тройно? При марковите и дизайнерските стоки е аналогично. Влизам онлайн в бутиците в цял свят, какво си мислят, че правят тук нашите. Че могат да тряснат една висока цена за нищо насреща? Китайците са символ на лукс, далеч по-правилно е това да се каже, просто съзнанието на българите е обработено. Те колкото лукс произвеждат, другите държави само могат да им ръкопляскат. Ама нали голяма част от  българите са при джунджуриите само, как да го разберат. Имат всякакви стоки, просто ние не ги търсим, ние търсим най-евтиното. Вижте луксозния им сектор, ще се схванете колко са напред и какво могат да предложат, за разлика от почти всички други държави. Те са икономическа сила, която разполага с невероятно модерни и скъпи технологии, които произвеждат всичко. Всичко минава през тях под някаква форма. Има и друг момент. През годините баш от китайците съм купувала играчки, които тук идват след година време или въобще не идват. Децата се радват на плюшени герои от игрите, които играят и които тук въобще ги няма по нашите сайтове и физическите магазини. Така се е радвало детето, това е безценно за всеки родител усещане. От тази гледна точка съм също благодарна. Днес едни игри имаше за него и едни светещи пиленца, без пари са, както се казва, но са хубави. Трябва да се прави разлика между отделните сектори. Това са сайтове за такива неща - за дома джунджурии, за нас някакви масови вещи. Щом отговарят на описанието и не ме лъжат, аз проблем нямам. Трябват ми стоки от този ранг, затова съм в този сайт, ако ми трябват други, за тях има други сайтове.

# 398
  • Sofia
Отдавна ми излиза реклама на Тему но едва днес пуснах поръчка. Артикулът, който исках не го доставяха до България и поръчах до Габко в Германия. Понеже ми е първа поръчка ми излезе оферта да пусна поръчка за 3 неща и ще получа талони на стойност 250 евро. Талоните се появиха в профила ми, но са валидни само до 12-ти Януари. От няколко месеца гледам българската версия без да поръчвам и не ми е излизала оферта за талони.

# 399
Понеже попитах дали някой е връщал артикули и не получих отговор,споделям. След посочване на артикулите за връщане, от сайта се генерира товарителница с номер на DHL, като в описанието е посочено да се свържете с Рапидо. Занесох пакета в Спиди и без проблем го пуснах. В сайта е посочено,че първото връщане за всяка поръчка е безплатно. Сега очаквам да си получа паричките( мъничко са) и ще пиша пак.
а на мен днес ми отказах да приемат пратката, не можели по този баркод. Утре пак ще пробвам 🙄

# 400
Когато изтеглих приложението Temu, ми излязоха оферти с 95% намаление за нови потребители. Бях сложила един от продуктите в кошницата си. Докато обмислям какво още да поръчам, намаленият артикул в кошницата ми вече беше станал на редовна цена. Как мога да открия другите оферти за нови потребители и да се възползвам от предложенията?

# 401
За колко време идват поръчките? И ако поръчам няколко артикула наведнъж, накуп ли ще дойдат, както от Шейн, или всеки различно, като от Алиекспрес?

# 402
За колко време идват поръчките? И ако поръчам няколко артикула наведнъж, накуп ли ще дойдат, както от Шейн, или всеки различно, като от Алиекспрес?
Всичко идва в един пакет.
Когато поръчате, се изписват дати за доставка.
От 10 до 25 дни.

# 403
След една просрочена поръчка за доставка с един ден веднага ми пуснаха купон за 5 евро, следващите 2 поръчки Спиди ми ги доставиха преди датата за доставка.

# 404
Този конструктор имало ли го е в Тему? По групите го намирам за 40-45 лв, но се чудя дали го няма някъде по-евтино Grinning

Общи условия

Активация на акаунт