Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 314 157
  • 780
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
А на мен ми носят на адрес.

# 466
При мен винаги са идвали със Спиди.

# 467
Аз вече втори месец чакам една пратка, заседнала някъде в България. Първо вися месец и нещо на митницата, последното съобщение от Алиекспрес беше, че е предадена на местен доставчик на 05.01. И я погълна някоя черна дупка... Не мога да искам да ми върнат парите, при положение че е пропаднала на наша територия.
Понеже беше нещо, което много ми трябва, се отказах да чакам повече и си го поръчах пак от Емаг. На двойна цена, но поне знам, че ще дойде.

# 468

Но до офисът им, или до адресът Ви?

# 469
  • софия
Питаха за Алиекспрес. Защо тук е друг въпрос, ама нищо.
Отдавна не съм купувала от Алиекспрес,  за получаване в пощата ли ходите или пощальон ви доставя пратката?

# 470
Здравейте, искам да направя поръчка за около 50 лв как е най-евтино да си заредя картата? Банката е УниКредит.

# 471
  • София
Ето какво съм писала за плащането с уникредит карта.  
...А по въпроса с плащането- плащам с дебитна карта дна уникредит, като в онлайн банкирането на уникредит има опция картата да бъде временно заключена, за да се предпази от кражби. Когато искам пак да платя, я отключвам пак през приложението. Ползвам тази карта само за онлайн плащания. Отделно имам втора карта към същата сметка, която държа отключена и Не ползвам за онлайн пазаруване. Може би за тези от вас които са на уникредит, това е по-удобно отколкото всеки път да правите еднократни карти? Иначе аз си се връщам към амазон.

Тоест към една и съща сметка могат да се направят 2 карти - едната само за онлайн пазаруване, която се държи заключена и се отключва през мобилнито приложение на уникредит, когато пазарувате онлайн. След плащането, картата се заключва пак през приложението, за защита от кражби. Щото както казахме има назад в темата, има случаи.

Втората карта е за повече удобство, стои отключена и не се ползва за онлайн плащания. За да може с нея човек да си пазарува с нея във физически магазини и да тегли от банкомат, за да не му се налага всеки път да отключва и заключва първата карта.

Какво имате впредвид да се зареди картата най-евтино? Вие в самата сметка към картата сигурно имате пари, заредена е. Нямате ли мобилно банкиране?

# 472
Давам отчет по дати за връщането на поръчката ми. Вероятно в този пост ще добавям още хронология:
на 11. си я взех;
на 15. засилих 2 от 3 артикула наобратно;
на 24. пратката е минала през Германия транзитно;
на 25. са ми възстановили предварително парите с условие, че ако не си получат стоката, ще си ги търсят.
26. - в Полша са
Дотук откъм пари добре. Замислям се за отпечатъка, който оставям върху планетата с тези безсмислени полети и подкрепяне на производство на откровени боклуци. Не казвам, че всичко е било боклук, калъфът за телефон е ок и е на половина по-евтин от закупен от кейсо. Последният за 27 лв. се захаби на месец, а на няма и година се разпадна. Ще видим този колко ще изтрае.
Върнах едни мъжки чехли и една дамска рокля. Чехлите бяха странно стеснени, роклята като сглобена от две.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 08:07 от Spasiyka

# 473
Искам да поръчам пластмасови кутии за съхранение.
Някой има ли опит с поръчване на чупливи стоки? Добре ли ги опаковат, здрави ли пристигат?

# 474
Temu или Тему е ПОСРЕДНИК , седалище Бостон САЩ и препродават стоките от Aliexpress 2 до 3 пъти по-скъпо. Не ги препоръчвам въобще !

# 475
Получих си първата поръчка, в срок и без никакви проблеми. Нещата са точно както бяха описани, много съм доволна от всичко. А за цените няма какво да коментирам, в пъти по-евтини от всеки един магазин в България!

# 476
Temu или Тему е ПОСРЕДНИК , седалище Бостон САЩ и препродават стоките от Aliexpress 2 до 3 пъти по-скъпо. Не ги препоръчвам въобще !
Доста крайно изказване!
Повечето тук пазаруваме и от Алиекспрес и лесно можем да направим сравнение.
Вярно е, че някои неща са по-скъпи, но не всички, а има и такива, които изобщо не се предлагат в Али.
Бързата доставка, коректността и удобството да върнеш нещо, което не ти допада също не е за подценяване!

# 477
Откакто отрих Тему, не пазарувам от Алито.
Мога да връщам безплатно, ако не получа нещо навреме, ме обезщетяват.
Имах една поръчка за 30лв, която трябваше да пристигне преди Коледа.
Нещо беше станало с полета. Обезщетиха ме с 10лв, че е закъсняла. После ми подариха 40лв. кредит, че не е пристигнала преди Коледа и накрая ми предложиха да ми върнат и парите за поръчката и ако все пак пристигне да си я задържа.
Всички пари изхарчих пак в  Тему. Плюс още поне толкова Stuck Out Tongue Winking Eye
Поръчах фото пана за тържествата на децата в яслата и градината. Госпожите останаха доволни.
Поръчах разни стикери с животинки, за да украсим стените в яслата. Всичко се хареса и от деца и от госпожи.
Поръчах си моливи за вежди, които се оказаха разкошни и струваха 1,30лв.
 https://share.temu.com/jcIariDdBFA
Поръчах интересни ароматизатори за колите на приятелките, които ще им подаря за 8ми март - по 1,80лв. бяха.
https://share.temu.com/3K8vWcURABA
За децата постоянно поръчвам някакви дребни неща и боклуци. Много хубави пана украса за Коледа поръчах също за без пари. Плащам с Пейпал.
С две думи - доволна съм.

И един въпрос - имате ли представа тия твърди парфюми дали стават за нещо?
 https://share.temu.com/JMZimGq1x4A
Допълнение към слончета за приятелките смятам да бъдат. Все пак са с феромони, може някоя дълго да ме благославя за подаръка след това Joy

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 17:20 от Лайкa

# 478
Да се запиша и аз с положителен глас за Тemu, днес ми пристигна поръчката - беше ми за първи път, набелязах си две основни неща, за които тук отказах да дам съотвено 20 и 40лв, пристигнаха ми за 7 и за 6лв. Става въпрос за кейс за телефон, и за силиконова каишка за смарт часовник. Другите дреболии са аксесоари за кола - за волана, за ръчната...Поръчах си онова нещо за коса, което прилича на макарон и прави косата къдрава, същото е като в Лили, само дето в ЛИли е 17лв, а това беше 2,70...
Всичко е точно както е описано и снимано, качеството е повече от добро, особено каишката и кейсът са един път...
Много бързо пристигна всичко, като през цялото време можех да си следя поръчката докъде е. Точно 10 дни са минали, от поръчката до пристигането й при мен.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 13:40 от Café del Mar

# 479
.Поръчах си онова нещо за коса, което прилича на макарон и прави косата къдрава, същото е като в Лили, само дето в ЛИли е 17лв, а това беше 2,70...

Може ли линк, моля. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт