Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 314 185
  • 780
  •   1
Отговори
# 480
цък
Това е с няколко стотинки по-скъпо вече Laughing
Само светло розовото е толкова евтино, другите цветове са по-скъпи.

# 481
цък
Това е с няколко стотинки по-скъпо вече Laughing
Само светло розовото е толкова евтино, другите цветове са по-скъпи.
Много благодаря, ще го поръчам.
И на мен ми е правило впечатление голямата разлика в цената на различни цветове от даден артикул, понякога дори 2-3-4 пъти

# 482
И тук е така масово, преди малко поръчвах телефон от Емаг, един модел в няколко цвята, черният е 365лв, синият е 567, с еднакви параметри LaughingLaughing

На тази джаджа за косата имам и реалистична снимка, но както казах, същото е и на живо Simple Smile
Нямам търпение да тествам.

# 483
Здравейте! В първата си поръчка купих нещо изгодно, хареса ми и сега искам да го закупя отново, но ми изписва, че не може да го сложи в количката, защото съм го закупила вече и съм достигнала ограничението за покупки. До кога важи това ограничение, някой знае ли?

# 484
  • София
Поръчах си от Тему. Изписва срок на доставка между 7 и 20 февруари. Възможно ли е да пристигне по-рано поръчката?

# 485
  • на морето
Знаете ли откъде се изпращат покани за регистрация? Дават някакви кредити,но не мога да намеря откъде?

# 486
Дойде и моята първа поръчка, само за 12 дни. Супер удобно през Спиди. Всичко е, както очаквах. Доволна съм.

# 487
За мен е плюс, че поръчките идват със Спиди, а не по пощата, както от Али Експрес. Кракът ми не искам да стъпва там.

# 488
  • Под кривата круша
Знаете ли откъде се изпращат покани за регистрация? Дават някакви кредити,но не мога да намеря откъде?
В търсачката напиши Refer and Earn и ще ти излезе.
На мен ми трябват още 5, за да ми пуснат купон за 70лв според приложението. Иначе имам някакви 3 ст., децата ми отваряха линковете Blush

# 489
Здравейте! В първата си поръчка купих нещо изгодно, хареса ми и сега искам да го закупя отново, но ми изписва, че не може да го сложи в количката, защото съм го закупила вече и съм достигнала ограничението за покупки. До кога важи това ограничение, някой знае ли?
Много неща с голямо намаление, за нов клиент или нещо направо без пари се позволява само по една бройка.

Аз пък имам някакво намаление около 15% в кошницата, а нямах намерение да правя поръчка и сега влязох в мисли.

# 490
Здравейте! В първата си поръчка купих една рокля с горничка, която я взех с голямо намаление и покривка за маса.
Ето това е линкът за роклята:

А това е линкът на покривката:

Всичко дойде добре опаковано, но имаше един минус - горничката на роклята. Разликата в горничката, която получих беше в това, че не се завързва по показания начин, защото предварително е зашита и отстрани са зашити тези неща, с които се прави панделката. Но иначе роклята и покривката са едно към едно със снимките. Определено съм доволна от поръчката си.

# 491
Тему постоянно ми изпращат имейли и като кликна върху предложената оферта ми излиза, че приложението не е налично. А после ги намерих същите в самото приложение. Да не би да има някаква чужда версия на приложение което не е бг ли не знам. Иначе имейлите са на български език.
Моята поръчка е разделена на части. Първа част пристигна и съм много доволна. Поръчай на тийн долница която тук е 50 лв я взех за 20 лв. Домашни чехли много качествени, шити, не лепени за 10лв тук са 30лв. Другите ги чакам. Чакам и зимни обувки мъжки много топли и меки за 30лв беше ги мерил на приятел, но му бяха големи.

# 492
  • Пловдив
Може ли линк за долнището и чехлите?

# 493
Тему постоянно ми изпращат имейли и като кликна върху предложената оферта ми излиза, че приложението не е налично. А после ги намерих същите в самото приложение. Да не би да има някаква чужда версия на приложение което не е бг ли не знам. Иначе имейлите са на български език.
Моята поръчка е разделена на части. Първа част пристигна и съм много доволна. Поръчай на тийн долница която тук е 50 лв я взех за 20 лв. Домашни чехли много качествени, шити, не лепени за 10лв тук са 30лв. Другите ги чакам. Чакам и зимни обувки мъжки много топли и меки за 30лв беше ги мерил на приятел, но му бяха големи.
Може ли линк за обувките
А какво по-точно е долница?

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 15:45 от bgladybg

# 494
bgladybg, предполагам, че долница е долнище на анцунг, пижама.

Общи условия

Активация на акаунт