Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 314 094
  • 780
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Да, и аз забелязах, че опаковането не е като в Алиекспрес. В Тему просто ги слагат в найлова торба и готово, няма стиропор, нито от аерофолиото поне.

# 511
Да, качих снимки на опаковката и продуктите.
Бяха в някаква картонена кутийка моите.

# 512
Лолита, може ли линк към пощенските пликове?

# 513
Възползвате ли се от корекцията на цени? На мен ми е малко неудобно Joy
За една поръчка два пъти се възползвах, върнаха ми около седем лева, което не е малко, но ако са стотинки и аз не бих се занимавала.
Бях поръчала едно фенерче за бебето със слайдове и дойде добре опаковано в торбичка, на която от вътрешната страна имаше от тези пукащите топчета. Може опаковката да зависи и от самия продавач, нямам представа. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 19:55 от malinakupina

# 514
  • Асеновград
А Спиди номер на пратката веднага след като е изпратена ли Ви излиза? И в Спиди ли следите до къде е ?

# 515
А Спиди номер на пратката веднага след като е изпратена ли Ви излиза? И в Спиди ли следите до къде е ?
Веднага излиза номер на пратката.
В началото я следя в Тему, после като мине митница, може да се следи и в Спиди (преди това излиза само съобщение, че ще имате пратка в Спиди).

Да допълня - може да дадете съгласие по Ел поща  да следите движението на пратката.

# 516
Привет, при връщане отпечатвате ли етикета или в Спиди може да го сканират от телефона?

# 517
  • Mostly in my mind

Разбира се https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109952498230 … fer_page_sn=10045
Те са по-скоро тип за покани, картички и т.н.

# 518
Спазват ли сроковете на доставка, които се изписват при поръчката?
За сега, са спазвали посочените срокове за доставка. Дори и новата поръчка, която направих ми изписа, че са опаковали и са я изпратили към България и се надявам, че ще пристигне в указания срок на доставка.

# 519
  • Враца
Явно сте ми на късмет Simple Smile, вчера ми тръгна пратката, днес ще е при мен. Бяха си в срок хората.

# 520

Разбира се https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109952498230 … fer_page_sn=10045
Те са по-скоро тип за покани, картички и т.н.
 Благодаря!

# 521
Привет, при връщане отпечатвате ли етикета или в Спиди може да го сканират от телефона?

Аз отпечатах етикета за връщане на стока с баркода и товарителницата на DHL. Само да уточня, че се принтира четливо от линка на компютър - тоест отворете апликацията от компютър и следвайте линка за принтиране.
Ако сейвнете като снимка и след това принтирате не е четливо поне при мен.
В Спиди сканираха баркода и опаковаха - надявам се че това е достатъчно като самият етикет си остана за мен - надявам се от Тему не го искат някъде залепен при условие че е сканиран баркода.
Освен това, Тему са написали че искат върнатата стока да пристигне до тях в 14-дневен срок от заявката за връщане.

# 522
О, това с корекцията на цените е много яко 😊,
От първата поръчка се възползвах макар само за 2.85 , но сега от втората ми коригира 25 лв

# 523
  • на морето
От първата поръчка се възползвах макар само за 2.85 , но сега от втората ми коригира 25 лв
Може ли да обясните каква е тази корекция на цените или да ме насочите къде да прочета?

# 524
  • В страната на мечтите.
Може ли да обясните каква е тази корекция на цените или да ме насочите къде да прочета?

30 дни след като направиш поръчка имаш право да влезеш в самата поръчка и отдолу като натиснеш "корекция на цената" ти излиза с колко са намалени продуктите сега и да си върнеш разликата направо в сметката.

Общи условия

Активация на акаунт