Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 314 108
  • 780
  •   2
Отговори
# 495
Някой да е успял с връщането на стоки и да си е получил и парите?

# 496
Някой да е успял с връщането на стоки и да си е получил и парите?
На мен днес ми върнаха сума за лек дефект на едни закачалки без да се налага да връщам стоката обратно

# 497
  • Швейцария
Аз съм връщала едно яке и си получих парите без проблем.

# 498
Виждам, че Тему има някаква игра в приложението с награди Fishland, но май я няма в България?

Гледам да не връщам стоките - или са на ниска цена или им измислям приложение. Засега само една рокля върнах, защото беше много тясна, и ще пиша допълнително - като натиснете на конкретния продукт, че искате връщане, се генерира  в приложението товарителница с баркод на DHL, която разпечатах и като отидох в Спиди сканираха баркода на разпечатания лист, за да я опаковат. Самата стока трябва да е както сте я получили, включително както е била опакована с баркода, който върви с нея. Описано е в приложението.
Има и срокове за връщане, описани в приложението.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 14:42 от e233

# 499
  • Mostly in my mind
Спазват ли сроковете на доставка, които се изписват при поръчката?

# 500
Възползвате ли се от корекцията на цени? На мен ми е малко неудобно Joy

# 501
  • София
Нормализираха ли се нещата с доставките от Спиди?

# 502
  • Враца
Нормализираха ли се нещата с доставките от Спиди?
Аз чакам една пратка, на 21 е минала митница и все още не е взета от Спиди.

# 503
Всеки ще сподели различен опит явно, а и зависи какво се поръчва според мен.
Моята поръчка дойде съвсем навреме, нямало е забавяне никъде, 2 дни на митница, на третия беше взема от спиди и на другия дойде при мен. Всичките ми неща бяха от различни търговци, ако е от значение.

Корекция на цената - не знам какво е Animal Frog

# 504
  • В страната на мечтите.
И моята онзи ден е минала митница и мислех, че тези дни ще дойде, но ако съдя по wa_wa значи няма да я очаквам скоро.

Колкото до корекцията, аз имах два продукта с корекция и общата сума, която можеха да ми върнат беше под 80 стотинки, което изобщо не си струва да се занимавам да ми ги връщат.

# 505
  • Mostly in my mind
А плаща ли се допълнително нещо за митницата? Това не го бях предвидила...
Чакам две пратки. Пощенски пликове, доста бройки. Силно се надявам до края на февруари всичко да дойде,макар че срокът е по-рано.

# 506
не се плаща

# 507
  • Mostly in my mind
Благодаря!

# 508
Моята последна поръчка тръгна на 16.01 и пристигна в петък (26.01).
Доволна съм от всичко освен от слюдите за телефон - бяха натрошени всичките. Опаковката им не е добра като на тези от Алиекспрес. Възстановиха ми обаче веднага парите и не поискаха връщане на продукта.

# 509
  • Mostly in my mind
Моята последна поръчка тръгна на 16.01 и пристигна в петък (26.01).
Доволна съм от всичко освен от слюдите за телефон - бяха натрошени всичките. Опаковката им не е добра като на тези от Алиекспрес. Възстановиха ми обаче веднага парите и не поискаха връщане на продукта.
Снимка ли им пращате, че са натрошени?

Общи условия

Активация на акаунт