Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 320 569
  • 780
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Хм, при мен се вижда отляво на "Report this item".
Не вярвам да е от езиковата версия, виждам твоята е български, аз гледам на английски.

# 136
И на английски беше така, днес ми се появи опция на български.

# 137
  • Швейцария
И при ММ не излиза, а при мен да. Той обнови версията, но пак няма нищо.

# 138
Аз писах по-назад - това със сърчицето/добавяне в wishlist в момента го пускат и го активират поетапно. Може да си пишете с техния чат-бот и да го питате, той ще даде опция да го активирате.

# 139
О, благодаря! От сума ти време го търся и се ядосвам, че нямат такава опция, и тъкмо се отказах, когато разбрах от темата, че все пак го има. Simple Smile

# 140
Аз също нямам такова сърце и много ме дразни 😠. Къде да го намеря тоя бот, че да му пиша.
Приложението ползвам аз. Вчера видях, че може да се смени и езика на български, но пак нямам сърце

# 141
  • софия
При мен е на английски. Сърце имам, когато съм логната. Под: снимката на продукта > отзиви за продукта > името на магазина срещу детайли за продукта (дестоп версия).

Надявам се да сложат да може да се прехвърля от кошницата в любими.

# 142
Аз също нямам такова сърце и много ме дразни 😠. Къде да го намеря тоя бот, че да му пиша.
Приложението ползвам аз. Вчера видях, че може да се смени и езика на български, но пак нямам сърце

В приложението е в customer support / contact us - пишете му на английски къде ми е wishlist-a и той ще почне да се обяснява Simple Smile

# 143
В Temu има опция Price adjustment, там приспадат разлики. 10 лв. ми дадоха кредит за неналичен артикул и имах избор да го откажа или да дам три дни да го доставят. Дадох дните и поръчката тръгна.
Много благодаря за подсещането за тази опция. Имам няколко купени коледни неща, които с напредване на времето ще им паднат доста цените, така, че ще бъде супер сделка Simple Smile
Иначе тази звездичка и аз я нямам все още.

# 144
В Temu има опция Price adjustment, там приспадат разлики. 10 лв. ми дадоха кредит за неналичен артикул и имах избор да го откажа или да дам три дни да го доставят. Дадох дните и поръчката тръгна.
Много благодаря за подсещането за тази опция. Имам няколко купени коледни неща, които с напредване на времето ще им паднат доста цените, така, че ще бъде супер сделка Simple Smile
Иначе тази звездичка и аз я нямам все още.
Каква звездичка?

# 145

Каква звездичка?
[/quote]

Исках да кажа сърчице, хахаха

# 146
Хах, ей сега си писах с бота 😂. Изпълни ми желаето, вече и аз имам сърце 🤭. Много  яко ще си изпразня най- накрая кошницата.

# 147
  • Варна
Аз чакам с нетърпение първата си поръчка. Има два чифта кецове и една топла блуза за подаръци, ама имам и резерви вече налични (подаръци) и разни други дреболии. Наистина ми е интересно какво ще дойде, но е и факт, че се застраховах с алтернативи, за нещата, които ще са подаръци.

# 148
Получих част от нещата, като цяло съм доволна. За някои неща не съм догледала размерите и например един органайзер е доста по- малък, от това което очаквах, но това си е мой пропуск. Няколко пуловерчета бяха поръчала, като за цената си биват. Доволна съм.
Но не разбрах от къде точно ги изпращат, не е от Китай, като че ли, прекалено бързо дойдоха особено в този трафик по това време на годината.

# 149
  • Варна
Откак открихме сърцето, листата ми стана много дълга Simple Smile Мислих си дали да не споделяме добри попадения, не всичко може да се види. Нямам предвид купени неща, просто понякога има полезни работи.
Покупките ще покажа като дойдат, летят вече.

Общи условия

Активация на акаунт