Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 320 648
  • 780
  •   1
Отговори
# 150
Да, звездичката, пардон, сърцето Satisfied е голяма работа.

Скрит текст:
От моята листа ви споделям ето това (щото не знам как точно да го обясня) и една брошка котка, в която се влюбих

# 151
Може ли линк към котката?

# 152
Списъкът с любими има лимит 300 артикула🤭. Не ми разрешават вече да си добавям неща 🤣🤣 та да знаете, че и там има край

# 153
Доставката до България само до адрес ли е, до офис куриер не видях, и как плащате?

# 154
  • софия
Плаща се с карта или ПП.
Доставката е до адрес - домашен/служебен. Но при проследяване, като се види кой е куриер, предполагам, че може да бъде променени до офис.

# 155
Хора, отворих сайта, излезе ми колело за въртене и получих 94% отстъпка, това реално ли е 😳

# 156
  • Sofia
На всяко завъртане е така 🤑

# 157
Важи в приложението само за нов клиент

# 158
Здравейте. Повеже за първи път правя поръчка и не ми прие плащането.С карта Виза.Някаква идея?

# 159
  • софия
Системата изписва съобщение за грешката. Какво очаквате да кажем, като не го знаем?
На мен не ми приема еднократните карти Револют (явно я разпознава), но с виртуална Виза на ДСК и ПП не съм имала проблем.

# 160
  • София
Системата изписва съобщение за грешката. Какво очаквате да кажем, като не го знаем?
На мен не ми приема еднократните карти Револют (явно я разпознава), но с виртуална Виза на ДСК и ПП не съм имала проблем.
Еднократните на Революта вече никъде не ми ги приема, така че се отказах от тях.

# 161
  • софия
В obuvki.bg, напр. минават. Че и връщане на суми по тях си вървят 🙂

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 13:20 от zvаnchе

# 162
Еднократните на Революта вече никъде не ми ги приема, така че се отказах от тях.
А с другите може ли да се плаща? Аз още не съм пробвала. Мислих и аз да плащам с еднократна, явно няма да стане 🙁

# 163
Може ли линк към котката?

BV12414 е кодът (че ми излиза един дълъг линк за копиране)

Получих си другата част от пратката. Бях поръчала 5 броя лепила, които са 2 в комплект, а те ми сложили само 5 бройки, вместо 10. Веднага писах на роботчето и си стиснахме ръцете Simple Smile Първо ме "погъделичка" клиентски, че по принцип трябва да ги върна, но в случая няма да ги искат. После ми предложи да ми възстанови цялата сума по карта (10 работни дни) или в тему кредит (3 минути). Е как да му откажеш, още повече с този дълъг wish list Simple Smile Възстанови ми ги моментално и си ги поръчах пак, тъй като ми трябват всичките.
Като цяло бих продължила да пазарувам джунджурийки, дрехи и бельо- не.

# 164
  • Варна
С какъв номер проследявате поръчка в Спиди, с този, който е в поръчката или ги сменят след като стигнат до Спиди?
Дано стана ясно какво питам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт