Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 320 923
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
Хора, отворих сайта, излезе ми колело за въртене и получих 94% отстъпка, това реално ли е 😳
Аз съм им клиент отскоро , но никога не ми се е появявало това колело.  Само при мен ли е така?

# 181
Аз си получих пратката с 1 ден закъснение, както и 10 лв. за забавянето.
Приятно ми стана, но все пак... Не мисля, че е редно изпращачът да се чувства виновен и да плаща за това, че куриерът не си е свършил навреме работата.

# 182
Здравейте,
Получих и аз първата си пратка. Много се радвам.
Имам и още няколко, които очаквам. Написах служебен адрес, но пренасочих до офис на Спиди.

Имайте предвид, и това е написано в приложението, че ако имате много обемни пратки е възможно от Тему да Ви ги разделят, тоест да имате отделни тракинг номера.

Споделям следното:
Приложението е много интерактивно, всеки ден изпраща съобщения с промоции.
Както казах аз си запазвам и изтривам неща от browsing history, защото все още нямам wishlist. Също за определен продукт гледам коментарите и най-вече коментарите със снимка, защото снимките реално дават представа за продукта  и например някоя дреха ми се струва много омачкана, което не се вижда на заглавните снимки.

Преди шипинга при потвърдена и платена поръчка, имате около 7 часа да добавяте продукти в същата  поръчка.
В периода на подготовка на шипинг, след тези 7 часа, имате възможност да откажете някой/всички продукти срещу refund.
След шипинга, до около 24 часа след това, се получава тракинг номер, с който се следи движението на поръчката - по мейла и в приложението. Това означава че поръчката вече е изпратена и не могат да се правят промени.

Винаги можеш да пишеш на бота като преди това той пита за уточнение за коя поръчка става въпрос. Връща автоматизирани отговори, но има ефект, даже по едно време ми написаха че се включва някой на живо в чата, защото аз задавах много въпроси.

Тему следи сроковете за доставка и закъсненията, даже и движенията и дали от отдавна не е имало такива - ако има закъснение, както е написано в другите коментари, ще получите кредит, който Ви се приспада автоматично от следващата поръчка.

# 183
Скрит текст:
Здравейте,
Получих и аз първата си пратка. Много се радвам.
Имам и още няколко, които очаквам. Написах служебен адрес, но пренасочих до офис на Спиди.

Имайте предвид, и това е написано в приложението, че ако имате много обемни пратки е възможно от Тему да Ви ги разделят, тоест да имате отделни тракинг номера.

Споделям следното:
Приложението е много интерактивно, всеки ден изпраща съобщения с промоции.
Както казах аз си запазвам и изтривам неща от browsing history, защото все още нямам wishlist. Също за определен продукт гледам коментарите и най-вече коментарите със снимка, защото снимките реално дават представа за продукта  и например някоя дреха ми се струва много омачкана, което не се вижда на заглавните снимки.

Преди шипинга при потвърдена и платена поръчка, имате около 7 часа да добавяте продукти в същата  поръчка.
В периода на подготовка на шипинг, след тези 7 часа, имате възможност да откажете някой/всички продукти срещу refund.
След шипинга, до около 24 часа след това, се получава тракинг номер, с който се следи движението на поръчката - по мейла и в приложението. Това означава че поръчката вече е изпратена и не могат да се правят промени.

Винаги можеш да пишеш на бота като преди това той пита за уточнение за коя поръчка става въпрос. Връща автоматизирани отговори, но има ефект, даже по едно време ми написаха че се включва някой на живо в чата, защото аз задавах много въпроси.

Тему следи сроковете за доставка и закъсненията, даже и движенията и дали от отдавна не е имало такива - ако има закъснение, както е написано в другите коментари, ще получите кредит, който Ви се приспада автоматично от следващата поръчка.

Здравей, само не разбрах ти ли  пренасочи пратката към офис на Спиди, или те са ти я пренасочили ? Simple Smile

# 184
Аз си я пренасочих. Става стандартно като с всяка друга пратка.

# 185
Аз си я пренасочих. Става стандартно като с всяка друга пратка.
Как? От къде сменяте адреса, за да иде към офис на Спиди? И аз съм попълнила личен адрес, но идея си нямам дали ще съм си в къщи и затова искам да пристигне в офис на спиди. За момента съм получила само тракинг номер от спиди за пратката си.

# 186
Когато получиш известие от Спиди за доставка на пратката, има линк. Там се влиза и се пренасочва до офис.

# 187
Като получиш известие че ще бъде доставена пратката, от него можеш да пренасочиш до офис чрез линка в него. Аз съветвам чрез тракинг номера да се следят движенията на пратката. От Тему също ги следят.

# 188
  • София
Направих първа поръчка, разни дреболии за проба… обаче сега ми седи един 8 часов прозорец и като сложа нещо в количка - та директно го плащам Grinning .
Това как се маха, не ме е питало да запаметява карта, никога не си я запаметявам.
 И след анулирана поръчка, доколко време възстановяват парите?

# 189
  • Варна
На мен този прозорец за добавяне много ми хареса и го ползвах Simple Smile
Не се сещам за данните за картата, но определено не ме пита за всеки добавен артикул. Мисля, че помни данните от картата, с която е направено плащането на основната поръчка.

Не съм анулирала поръчка, утре чакам първата, ще.споделя какво получих като дойде.

# 190
Търсих, но не открих водни стикери за нокти. Срещали ли сте такива, може ли линк, ако някой си е взимал?

# 191
  • софия
Търсих, но не открих водни стикери за нокти. Срещали ли сте такива, може ли линк, ако някой си е взимал?
Не съм купувала, но не е ли това?
Търсене с "Nail Stickers Self Adhesive".

# 192
Ми не май, на мен ми изглеждат от лепещите. И аз намерих много, но всички са лепещи, а не отпещатващи се.

# 193
  • USA
това като тия лепящите татута ли са...дъщеря ми ползва едни хе от ТЕМУ..мокриш нокът..слагаш влажна кърпа махаш и някакви шарени неща по ноктите, отгоре слагаш гланц...тя ползва "скъпи" и въпреки това нокътната плочка няма измиване от тия татута...бяха детски  уж измиващи се.

# 194
  • Варна
Моята поръчка дойде, приятно се изненадах Simple Smile После ще покажа, сега отивам във фитнеса Simple Smile

Добро утро, ето моите попадения, написах ревюта на всичко, което поръчах, давам линк да видим дали ще видите така или да покажа отделно.
https://www.temu.com/my_reviews.html?_x_enter_scene_type=cate_ta … =10027&type=2

Дамски зимни (топли) високи кецове, черни 35 номер и бежови 36 номер.
Пуловер с висока яка и нещо мъхесто от вътрешната страна.
Пластмасова метла.
Повдигащи стелки, половинки.
Пелерина за бръснене, за мм.
Четка за котешки косми.
Хавлия за колата, абсорбираща.

Сега виждам, че ревютата подлежат на преглед, та може и да не видите нищо. Има обаче линк да си споделя поръчката: https://share.temu.com/DkLmtVsGvOB

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 07:49 от Мира Иванова

Общи условия

Активация на акаунт