Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 314 185
  • 780
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз 2 пъти съм пренасочвала-безплатно е.
Първия път когато я пренасочих вече беше дадена на куриер, пренасочих я от служебния адрес до офис и чак на другия ден я получих, разходи се из градовете.
Втория път я пренасочих веднага след като я видях, че е в България и има очаквана дата за доставка на следващия ден и огава я получих.
В самото приложение не може ли вкарате адреса на съответния офис?
А сигурни ли сме, че ще дойде със Спиди? Гледам, че има и други куриери листнати.

Тръгнах да пренасочвам, но ми даде доставка за 03.02., т.е. с един ден по-късно.

# 571
  • София
На мен всички поръчки до сега ми идват със Спиди. Може да се вкара офис на Спиди като адрес, но на тях пак им излиза доставка до адрес. Случвало ми се с други сайтове и поръчки, куриера звъни и му казвам да я остави в офис и още същия ден мога да си а взема от там.

# 572
Аз 2 пъти съм пренасочвала-безплатно е.
Първия път когато я пренасочих вече беше дадена на куриер, пренасочих я от служебния адрес до офис и чак на другия ден я получих, разходи се из градовете.
Втория път я пренасочих веднага след като я видях, че е в България и има очаквана дата за доставка на следващия ден и огава я получих.
В самото приложение не може ли вкарате адреса на съответния офис?
А сигурни ли сме, че ще дойде със Спиди? Гледам, че има и други куриери листнати.
Не съм много сигурна. Но в момента, в който пратката я изпратят към България, ми дават код, с който да я следя и информация за куриерската фирма, която ще я достави. Досега, всяка поръчка ми е била доставяна със Спиди. Дори и новата поръчка, която направих, ще бъде доставена от Спиди.

# 573
Някой има ли такава чаша, дали стават:
https://www.temu.com/bg/1pc-dried-flower-inside-glass-coffee-mug … 954524_lof1s6edhi

Как намирате интересни неща? Аз не търся нищо конкретно, а каквото сайта ми "предложи" и имам чувството, че върти едни и същи неща.

# 574
  • В страната на мечтите.
Аз моята поръчка явно няма да я получа.. от 4-5 дни седи на митница, Спиди ни вопъл, ни стон да я вземат. Гледам вече че момичета, които след мен са направили поръчките си си ги получават. Явно моята някъде потъна в небитието или в дома на някой митничар Satisfied

# 575
Да, наистина вече е почнало да дава, че не позволя да се пусне поръчка със суми под минималната. Не съм обърнала внимание, преди ми  излизаше цената и до минималната сума пишеше  остатъка като шипинг.

# 576
  • Под кривата круша
Цитат

Тръгнах да пренасочвам, но ми даде доставка за 03.02., т.е. с един ден по-късно.

Не сме сигурни, но в случая питането беше за пренасочване по Спиди.

# 577
Относно пренасочването към Спиди: изобщо не съм си давала личния адрес, нито на Тему, нито на друг онлайн магазин. В поле адрес пиша office Speedy еди си кой. До момента не е имало проблем.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 15:08 от Spasiyka

# 578
Идвам да покажа какви глупости напоръчах този път Smiley

С най-най-най голямо нетърпение чакам чантата за съхранение на елха. Писна ми борбата всяка година да се опитам да я напъхам и съответно извадя от кашон, в който не се побира цялата и се налага да намотавам стреч фолио около останалата част (мразя такова разхищение Smiley ) Размерът е по-голям, но мисля да прибера и украсата, щото пък сега е в един отделен, немалък кашон.

Чакам с нетърпение и клиновете и се надявам да топлят като сме навън с децата, че аз само по дънки излизам, дори и като има сняг.

Меката рулетка я имах и дълги години ми вършеше страхотна работа и в един момент май се счупи. Все му се налага налага на човек нещо за измери и тази е супер.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 15:51 от Барбалена

# 579
  • София
Китайците започват да празнуват Нова Година, и сигурно ще има забавяне на пратките.

# 580
  • София
Аз моята поръчка явно няма да я получа.. от 4-5 дни седи на митница, Спиди ни вопъл, ни стон да я вземат. Гледам вече че момичета, които след мен са направили поръчките си си ги получават. Явно моята някъде потъна в небитието или в дома на някой митничар Satisfied
И доста повече са ми седяли пратки на митница.

# 581
Сайта ти дава да поръчаш независимо от сумата, просто ако не достигнеш прага за минимална цена на безплатна доставка, плащаш доставка до нея.

При мен не е така.
Скрит текст:
и при мен е така, изобщо не ми дава да платя, само че 20 лв. е при мен минимумът.

аз пък с ужас установих, че картата ми е запаметена. веднага отидох в настройки и я премахнах.
Ако я премахнете и имате корекция на цената,ще могат ли да ви възстановят парите по картата?

# 582
Току-що купих козметичната чантичка в черно  за 2.59 лв.( от друг търговец), но пишеше, че има само 10 останали

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 17:27 от bgladybg

# 583
Сайта ти дава да поръчаш независимо от сумата, просто ако не достигнеш прага за минимална цена на безплатна доставка, плащаш доставка до нея.

При мен не е така.
Скрит текст:
и при мен е така, изобщо не ми дава да платя, само че 20 лв. е при мен минимумът.

аз пък с ужас установих, че картата ми е запаметена. веднага отидох в настройки и я премахнах.
Ако я премахнете и имате корекция на цената,ще могат ли да ви възстановят парите по картата?
Парите при корекция на цената, не се връщат по картата с която сте платили, а остават в профила Ви като кредит и може да ги използвате при следваща си поръчка.

# 584
  • Mostly in my mind
И доста повече са ми седяли пратки на митница.
А в крайната дата, която е посочена за доставка, включено ли е и стоенето на митница?

Това с оставащите бройки пък все съм си мислила, че е някакъв рекламен трик.

Общи условия

Активация на акаунт